Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ingyenes szállítás

Csomagpontra ingyen 30 000 Ft-tól*

Samyang 10mm T3.1 VDSLR ED AS NCS CS II Sony E objektív

Tovább a termékleíráshoz...

 

Szállítási és fizetési információk

Ár:
159.900 Ft
127.920 Ft (100.724 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 20%
Cikkszám: say00103.1SOEVAB
Gyártó: Samyang
Sony E bajonett
10mm gyújtótávolság
T3.1 fényerő
nano bevonat rendszer
aszférikus lencse
beépített napellenző
fogazott írisz és élességállító gyűrű
fokozatmentes rekeszelés
APS-C érzékelős gépekhez
Utolsó 1 db raktáron
Menny.:db

grenke

 

 

Leírás

A HD videók remek pillanataihoz

- Samyang nano bevonat rendszer (NCS)
- igen széles, 109,5 fokos látószög csekély torzítással
- aszférikus üveg lencse (ASP)
- extra alacsony fényszóródású lencse (ED)
- független fényrekesz és fókuszáló gyűrű
- VDSLR II mozgókép objektív
Ultra nagy látószögű manuális mozgókép objektív

A Samyang Optics 10mm T3.1 VDSLR ED AS NCS CS II Ultra nagy látószögű, manuális élességállítású, mozgókép objektív APS-C szenzoros gépekhez készült.

Főbb jellemzők
A Samyang 10mm T3.1 VDSLR ED AS NCS CS II profi film- és videó felvételekhez, nagy gondossággal kifejlesztett objektív. Az élességállító gyűrű követő fókuszáláshoz lett kialakítva. A pontosan működő, független rekeszgyűrű finoman és csendesen jár. A mozgókép objektíveken feltüntetett T-érték a lehető legpontosabban határozza meg a lencséken áthaladó fény mennyiségét. A rekesz- és az élességállító gyűrű minkét oldalán vannak jelölések a pontosabb és gyorsabb munka érdekében. Az objektív manuális rekeszvezérlése és nagy fényereje kiváló feltételeket teremt a folyamatos és zavartalan forgatáshoz még változatos világítási viszonyok között is.

Optikai jellemzők
Az optikai rendszer 10 csoportba rendezett 14 lencséből áll, amelyek közül egy extra alacsony fényszóródású (ED), kettő aszférikus üveg (ASP). Az ED lencse mérsékli a fényszóródást, valamint a lehető legjobban kiküszöböli a tükröződést és a szellemkép hatást. Az ASP lencse a kromatikus aberráció csökkentésével jelentősen hozzájárul a teljes képmező kiváló képminőségéhez és ideális kontrasztjához még teljes rekesznyílásnál is. A Samyang Optics elsőként alkalmazott nano bevonat rendszere (NCS) igen hatékonyan csökkenti a tükröződést és javítja a kontrasztot. A hat lamellának köszönhetően a rekesznyílás szinte teljesen kör alakú; szűk rekeszelésnél a sugárzó fény ragyogóan, csillagszerűen tündöklik.

Mechanikai jellemzők
A nagy szilárdságú alumínium ötvözetnek köszönhetően a Samyang 10mm T3.1 II objektív háza kompakt és erős; viszontagságos körülmények között is hiteles, élethű felvételeket készíthetünk. A rögzített, virágszirom alakú napellenző jól véd a káros környezeti fénytől.

Az objektív tízféle csatlakozással kapható: Canon, Canon-M, Nikon, Pentax, Sony ∝, Sony-E, 4/3”, Mikro 4/3” (MFT), Samsung NX és Fujifilm-X.

Samyang Optics VDSLR objektívek
A 10mm T3.1 II típus a Samyang Optics egyik, APS-C képmérethez kialakított VDSLR objektívje. A fotózással megegyező színhűségű objektív rekeszvezérlő és élességállító gyűrűje ugyanazon a helyen van annak érdekében, hogy a filmek, videók forgatása a legkényelmesebb legyen.

Samyang Optics nano bevonat rendszer (NCS)
A Samyang Optics elsőként alkalmazott nano bevonat rendszere (NCS) igen hatékonyan mérsékli a tükröződést és javítja a kontrasztot.
 

Igen széles, 109,5 fokos látószög csekély torzítással
A 109,5 fokos látószöggel ragyogó, éles tájképeket és építészeti felvételeket készíthetünk rendkívül tág képmezővel és csekély torzítással.

Aszférikus üveglencse (ASP)
Az aszférikus üvegfelületek a teljes képmezőben mérséklik a kromatikus aberrációt, hozzájárulnak a kiváló képminőséghez és a ragyogó kontraszthoz még teljes fényrekesz nyílásnál is.

Alacsony fényszóródású lencse (ED)
Az alacsony fényszóródású lencse hatékonyan hozzájárul a kromatikus aberráció jelentős csökkentéséhez és a képminőség javításához.

   


Kör alakú rekesznyílás 6 lamellával

A hat lamellának köszönhetően a rekesznyílás szinte teljesen kör alakú; szűk rekeszelésnél a sugárzó fény ragyogóan, csillagszerűen tündöklik.
 

Független fényrekesz és élességállító gyűrűk
A fogazott kialakítású fényrekesz és élességállító gyűrűk finoman és csendesen járnak a felvétel közben, kiváló feltételeket teremtenek a folyamatos és zavartalan forgatáshoz.

 VDSLR II objektív

A Samyang Optics egyik VDSLR objektívje. A fotózással megegyező színhűségű objektív rekeszvezérlő és élességállító gyűrűje ugyanazon a helyen van annak érdekében, hogy a filmek, videók forgatása a legkényelmesebb legyen.

* Terresztikus célokra

Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!

Paraméterek

Bajonett Sony E
Zoom tartomány 10mm fix
Zoom tartomány Fix fókuszos
Gyújtótávolság 10mm
Fényerő T3.1
Rekesztartomány T3.1 ~ T22
Élességállítás módja manuális
Bevonatok Nano Coating System (NCS)
Érzékelő szabvány kompatibilitás APS-C - MFT
Kompatibilis váz Sony E
Legkisebb fókusztávolság 0.24m
Lencsetag / csoport 14/10 (1 ED)
Napellenző beépített
Képszög (APS-C) 109.5°
Átmérő 87mm
Hosszúság 132.1mm
Méretek 132,1x87mm
Tartozékok fix napellenző
Színe fekete
Tömeg 630g
Jótállás 2 év gyártói garancia, melyből 1 év forgalmazói jótállás