Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ingyenes szállítás

csomagpontra ingyen 10 000 Ft-tól*

Samyang 14mm T3.1 VDSLR ED AS IF UMC II 4/3 objektív

Tovább a termékleíráshoz...

 

Szállítási és fizetési információk

Ár:
142.900 Ft (112.520 Ft + ÁFA)
Cikkszám: say00143.1FTHVFB
Gyártó: Samyang
már nem rendelhető
filmezéshez kifejlesztett objektív
fokozatmentes, fogazott írisz és élességállító gyűrű
magas törésmutatójú, extra alacsony fényszóródású lencse
VDSLR II mozgókép objektív
Full Frame érzékelős gépekhez
A termék már nem elérhető
Kifutás dátuma:
2019-09-12

grenke

 

Leírás

"

Egy kis különbség az optikai teljesítményben – nagyobb élmény a fotózásban

- hibrid aszférikus lencse(H-ASP)
- aszférikus üveg lencse (ASP)
- magas törésmutatójú, extra alacsony fényszóródású lencse (HR ED)
- független fényrekesz és élességállító gyűrűk
- VDSLR II mozgókép objektív
- kör alakú fényrekesz 8 lamellával

Nagy látószögű manuális mozgókép objektív
A Samyang Optics 14mm T3.1 VDSLR ED AS IF UMC II nagy látószögű, manuális élességállítású, mozgókép objektív teljes formátumú gépekhez készült.

Főbb jellemzők
A Samyang 14mm T3.1 VDSLR ED AS IF UMC II profi film- és videó felvételekhez, nagy gondossággal kifejlesztett objektív. Az élességállító gyűrű követő fókuszáláshoz lett kialakítva. A pontosan működő, független rekeszgyűrű finoman és csendesen jár. A mozgókép objektíveken feltüntetett T-érték a lehető legpontosabban határozza meg a lencséken áthaladó fény mennyiségét. A rekesz- és az élességállító gyűrű mindkét oldalán vannak jelölések a pontosabb és gyorsabb munka érdekében. Az objektív manuális rekeszvezérlése és nagy fényereje kiváló feltételeket teremt a folyamatos és zavartalan forgatáshoz még változatos világítási viszonyok között is.

Optikai jellemzők
Az optikai rendszer 10 csoportba rendezett 14 lencséből áll, amelyek közül három magas törésmutatójú, extra alacsony fényszóródású (HR ED), egy hibrid aszférikus üveg (H-ASP) és egy aszférikus üveg (ASP). A HR ED lencsé mérséklik a fényszóródást, valamint a lehető legjobban kiküszöbölik a tükröződést és a szellemkép hatást. Az ASP és H-ASP lencsék a kromatikus aberráció csökkentésével jelentősen hozzájárulnak a teljes képmező kiváló képminőségéhez és ideális kontrasztjához még teljes rekesznyílásnál is. A Samyang Optics ultra többszörös bevonat a lehető legjobban csökkenti a tükröződést és a szellemkép hatást, és élénk, telített színű képeket biztosít.

Mechanikai jellemzők
A nagy szilárdságú alumínium ötvözetnek köszönhetően a Samyang 14mm T3.1 II objektív háza kompakt és erős; viszontagságos körülmények között is hiteles, élethű felvételeket készíthetünk. A virágszirom alakú napellenző jól véd a káros környezeti fénytől.

Az objektív tízféle csatlakozással kapható: Canon, Canon-M, Nikon, Pentax, Sony ∝, Sony-E, 4/3”, Mikro 4/3” (MFT), Samsung NX és Fujifilm-X.

Samyang Optics VDSLR objektívek
A 14mm T3.1 II a Samyang Optics egyik, a teljes formátumhoz kialakított VDSLR objektívje. A fotózással megegyező színhűségű objektív rekeszvezérlő és élességállító gyűrűje ugyanazon a helyen van annak érdekében, hogy a filmek, videók forgatása a legkényelmesebb legyen.

Hibrid aszférikus lencsék (H-ASP)
A hibrid aszférikus lencsékkel kiváló felvételeket készíthetünk a teljes képmezőben ragyogó kontraszttal még teljes rekesznyílással is.Nagy törésmutatójú, (HR), alacsony fényszóródású (ED) lencse

A nagy törésmutatójú és alacsony fényszóródású lencse hatékonyan hozzájárul a kromatikus aberráció jelentős csökkentéséhez és a kiváló képminőséghez.

 

Ultra többszörös bevonat (UMC)
A Samyang Optics ultra többszörös bevonat a lehető legjobban csökkenti a tükröződést és a szellemkép hatást, és élénk, telített színű képeket biztosít.

 


Független fényrekesz és élességállító gyűrűk

A fogazott kialakítású fényrekesz és élességállító gyűrűk finoman és csendesen járnak a felvétel közben, kiváló feltételeket teremtenek a folyamatos és zavartalan forgatáshoz.
 


VDSLR II objektív

A Samyang Optics egyik VDSLR objektívje. A fotózással megegyező színhűségű objektív rekeszvezérlő és élességállító gyűrűje ugyanazon a helyen van annak érdekében, hogy a filmek, videók forgatása a legkényelmesebb legyen.

"

* Terresztikus célokra

 Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!