Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Samyang 85mm T1.5 VDSLR AS IF UMC II Nikon objektív

Samyang
119.900 Ft
101.910 Ft (80.244 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 15%
Menny.:db
Hitelajánlatok
85 mm, T/1.5, belső fókuszú tele (portré) objektív, aszférikus lencsével
manuális élességállítás
független fényrekesz és élességállító gyűrűk
Full Frame érzékelős kamerákhoz
Cikkszám: say00851.5NIKVFB
 
119.900 Ft
101.910 Ft (80.244 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 15%
Menny.:db
Hitelajánlatok

Leírás

Filmezés csodálatos bokeh hangulatban

- aszférikus üveg lencse (ASP)
- Samyang Optics ultra bevonat rendszer (UMC)
- független fényrekesz és élességállító gyűrűk
- VDSLR II mozgókép objektív

Manuális mozgókép teleobjektív közepes fókusztávolsággal
A közepes gyújtótávolságú Samyang Optics 85mm T1.5 VDSLR AS IF UMC II manuális élességállítású, mozgókép teleobjektív teljes formátumú gépekhez készült.

Főbb jellemzők
A Samyang 85mm T1.5 VDSLR AS IF UMC II profi film- és videó felvételekhez, nagy gondossággal kifejlesztett objektív. Az élességállító gyűrű követő fókuszáláshoz lett kialakítva. A pontosan működő, független rekeszgyűrű finoman és csendesen jár. A rekesz- és az élességállító gyűrű minkét oldalán vannak jelölések a pontosabb és gyorsabb munka érdekében.

Optikai jellemzők
A Samyang 85mm objektív manuális rekeszvezérlése és nagy fényereje kiváló feltételeket teremt a folyamatos és zavartalan forgatáshoz még változatos világítási viszonyok között is. Az optikai rendszer 7 csoportba rendezett 9 lencséből áll, amelyek közül egy aszférikus üveg (ASP). Az ASP lencse a kromatikus aberráció csökkentésével jelentősen hozzájárul a teljes képmező kiváló képminőségéhez és ideális kontrasztjához még teljes rekesznyílásnál is. A Samyang 85mm T1.5 II kistele belső élességállítású, ezért a fókuszálásnál nem változik az objektív hossza. A Samyang Optics ultra többszörös bevonat (UMC) a lehető legjobban csökkenti a tükröződést és a szellemkép hatást; élénk, telített színű képeket biztosít. A nyolc lamellának köszönhetően a rekesznyílás szinte teljesen kör alakú; szűk rekeszelésnél a sugárzó fény ragyogóan, csillagszerűen tündöklik.

Mechanikai jellemzők
Fotós és filmes profik, illetve amatőrök kedvelt eszközei a Samyang VDSLR objektívjek. A nagy szilárdságú alumínium ötvözetnek köszönhetően az objektív háza kompakt és erős; viszontagságos körülmények között is hiteles, élethű felvételeket készíthetünk. A levehető, virágszirom alakú napellenző jól véd a káros környezeti fénytől. Fényszűrő méret: 72 mm.

Az objektív tízféle csatlakozással kapható: Canon, Canon-M, Nikon, Pentax, Sony ∝, Sony-E, 4/3”, Mikro 4/3” (MFT), Samsung NX és Fujifilm-X.

Samyang Optics VDSLR objektívek
Az 85mm T1.5 II a Samyang Optics egyik, a teljes formátumhoz kialakított VDSLR objektívje. A fotózással megegyező színhűségű objektív rekeszvezérlő és élességállító gyűrűje ugyanazon a helyen van annak érdekében, hogy a filmek, videók forgatása a legkényelmesebb legyen.

Aszférikus üveglencse (ASP)
Az aszférikus üvegfelületek a teljes képmezőben mérséklik a kromatikus aberrációt, hozzájárulnak a kiváló képminőséghez és a ragyogó kontraszthoz még teljes fényrekesz nyílásnál is.

Ultra többszörös bevonat (UMC)
A Samyang Optics ultra többszörös bevonat a lehető legjobban csökkenti a tükröződést és a szellemkép hatást, és élénk, telített színű képeket biztosít.

Független fényrekesz és élességállító gyűrűk
A fogazott kialakítású fényrekesz és élességállító gyűrűk finoman és csendesen járnak a felvétel közben, kiváló feltételeket teremtenek a folyamatos és zavartalan forgatáshoz.

VDSLR II objektív
A Samyang Optics egyik VDSLR objektívje. A fotózással megegyező színhűségű objektív rekeszvezérlő és élességállító gyűrűje ugyanazon a helyen van annak érdekében, hogy a filmek, videók forgatása a legkényelmesebb legyen.

A termék weboldala INNEN elérhető.

* Terresztikus célokra

Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!

Paraméterek

Bajonett Nikon F
Zoom tartomány 85mm fix
Szűrő átmérő 72mm
Zoom tartomány Fix fókuszos
Gyújtótávolság 85mm
Fényerő T1.5
Rekesztartomány T1.5-22
Élességállítás módja manuális
Bevonatok UMC
Érzékelő szabvány kompatibilitás Full Frame - APS-C - MFT
Legkisebb fókusztávolság 1.1m
Lencsetag / csoport 9/7
Napellenző tartozék
Képszög (Full-Frame) 28.3°
Képszög (APS-C) 19.1°
Átmérő 72mm
Hosszúság 72.2mm
Tartozékok napellenző
Választható szín fekete
Egyéb tulajdonságok Fókuszgyűrű átmérő: 81.6mm, rekeszgyűrű átmérő: 70.4mm
Tömeg 560g
Jótállás Gyártó által vállalt garancia: 2 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például, de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.