Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ingyenes szállítás

csomagpontra ingyen 10 000 Ft-tól*

A SAMYANG bemutatja az AF 18mm F2.8 FE objektívet

2019 augusztus 29.-én a Samyang Optics (www.samyanglensglobal.com) bemutatta az új AF 18mm F2.8 FE objektívet. Az optika mindössze 145g (lencse-, és hátsósapka nélkül), így a jelenlegi piacon a legkönnyebb és legkisebb ultraszéles látószögű AF-es objektívként mutatkozhat be.

Persze, hogy számít a méret. – Meglepően kicsi, de nagyon széles
 

Egyre több kicsi és könnyű objektív látott napvilágot, ahogy MILC-es kamerák is egyre kisebbek és könnyebbek lettek, de még így is nehéz találni olyan optikát, aminek ennyire drasztikusan csökkentették volna a méreteit. Az új Samyang AF 18mm F2.8 FE eltökélten keresi az szeles látószögű objektívek új irányát.

100˚-os látószögével és könnyű, 145 g-os tömegével az őszi séták és kirándulások tökéletes kiegészítője lehet az ultraszéles látószögű AF 18mm F2.8 FE.


Hihetetlen
ül részletes képalkotás a speciálisan kialakított 8 lencsetag által

9 lencsetag 8 csoportban, ebből 8 lencsetag speciális kialakítást kapott: 3 aszférikus lencsetag, 2 HR lencsetag, 3 ED lencsetag; ezek segítségével kapunk hihetetlen élességet, kismértékű kromatikus aberrációt és minimális torzulást.

Bár elsődlegesen terresztikus célokra lett kifejlesztve, a hagyományos belső, illetve outdoor helyszíneken kívül az asztrofotózásban is kihasználhatjuk az optika előnyös tulajdonságait.

A Samyang AF 18mm F2.8 FE objektív autofókuszát egy lineáris STM motor hajtja meg, melynek gyorsasága segít a kihagyhatatlan pillanatok megörökítésében

Az AF 18mm F2.8 FE az eddigi legszélesebb látószögű a Samyang Tiny szériájában. A széria magába foglalja az eddig már megjelent AF 35mm F2.8 FE, AF 24mm F2.8 FE és AF 45mm F1.8 FE optikákat, mind meglepődést okozva kis méretükkel.

A várható megjelenés szeptember végére tehető, az ára hozzávetőlegesen 400 Euro lesz.

Tartalomhoz tartozó címkék: Samyang