Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ingyenes szállítás

csomagpontra ingyen 10 000 Ft-tól*

A világ legszélesebb látószögével rendelkező, torzításmentes objektívje

A világ legszélesebb látószögével rendelkező, torzításmentes objektívje

A Samyang útjára indítja a “világ legszélesebb látószögével rendelkező, torzításmentes objektívjét” az XP 10mm F3.5-öt.

2019. február 25. Szöul, Dél-Korea – A Samyang Optics (http://www.samyanglensglobal.com) örömére szolgál, hogy bemutathatja a Világ legszélesebb látószögével rendelkező, torzításmentes objektívjét (halszem optikák kivételével), az XP 10 mm F3.5-öt Canon EOS bajonettel; (Nikon bajonettel néhány hónapon belül várható a megjelenés)

Az XP10 mm F3.5-ben összpontosul a márka széles körben elismert optikai fejlettsége, mely különösen a széles látószögű objektívek fejlesztésében mutatkozik meg. Az XP 10 mm F3.5-ös objektív kristálytiszta képet biztosít, 130° fokos ultraszéles látószöggel.

Egy objektív, mely mindent lát – Torzításmentesen 
A high-end fényképezőgépekre jelentkező egyre nagyobb igénynek, és az egyre nagyobb felbontású felvételek iránti vágynak köszönhető az XP család legújabb tagjának létrejötte, mely több mint 50 megapixeles torzításmentes képével tökéletesen megfelel a tájkép és az épületfotózás által támasztott követelményeknek.

Az objektív 18 lencsét tartalmaz 11 csoportban, melyek a „kimaxolják” az élességet és a színeket a központtól a sarkokig.

A 3 aszférikus lencsetag, 1 nagy-fénytörésű lencsetag és 3 alacsony fényszóródást biztosító lencsetag segítségével aberráció, - és torzításmentes képet kaphatunk. A szellemkép és a lencse becsillanása megfelelő szinten kontrollált, a többszörös felületi kezelésnek köszönhetően.

Mostantól kezdve nem jelenthet gondot nagy felbontású torzításmentes, 130° széles látószögű képek elkészítése épületekről, illetve belső terekről.

Várakozásaink szerint az XP 10 mm F3.5 a tökéletes objektív szerepét veszi át azoknál a fotósoknál és operatőröknél, akik szeretnék a határokat feszegetni egy fém vázas, nagy felbontású, kiváló minőségű objektívvel.

Tartalomhoz tartozó címkék: Samyang