Thermacell-Amplecta-AMT-100-elektromos-szunyogcsapda
Amplecta MT 100 elektromos szúnyogcsapda
44 900 Ft

Amplecta MT 100 elektromos szúnyogcsapda

Videó

- az egyik leghatékonyabb szúnyogirtó / szúnyogcsapda a piacon
- használható a kertben, teraszon, kempingekben
- több száz négyzetméteren hatásos

- korábban (AMPLECTA AMT 100)

Cikkszám
THEAMT100
Raktáron
44 900 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Tartsa szúnyogmentesen kertjét, vagy bármilyen szabadidős területeit az MT 100 (korábbi nevén Amplecta AMT 100) szúnyogcsapda segítségével. Garantált védelem több száz négyzetméteren. Használható kertben, teraszon, kempingben, bármilyen szabadidős területen, ahol a szúnyogok kellemetlenné tehetik a kint tartózkodást.

A szúnyogok érzékelik a testünk által kibocsátott szagot, hőt és verítéket. Az MT 100 imitálja, leutánozza ezeket a jeleket, és a csalianyag és UV lámpa segítségével közel csalogatja a szúnyogokat a csapda vákuumos beszívó nyílásához, ahol a készülék erős ventilátora a szúnyogokat a csapda tartályába szippantja. 

Az MT 100 szúnyogcsapda azonnal megfogja a rovarokat, melynek hatására folyamatosan csökken az adott terület szúnyogállománya és szaporodó képessége. Átlagos körülmények esetén az MT 100 közel 1500 m2-es területen irtja ki a szúnyogokat. Ehhez célszerű folyamatosan üzemeltetni. Kezelése könnyű és szinte teljesen karbantartásmentes.

Az MT 100 szúnyogcsapda 220 V-os tápfeszültségről működik. A Rapid Action illatcsalit átlagos felhasználás mellett havonta egyszer kell újra töltenünk, a felfogó tárolót pedig szükség szerint, körülbelül hetente egyszer kell kiürítenünk. A termék nem jelent veszélyt az emberre, vagy háziállatra. 1 db illatcsali alapáron jár a termékhez.

Célszerű a szúnyogok kifejlődési helye közelében elhelyezni, az emberi élettértől távolabb, lehetőleg esőtől, széltől és naptól védett helyen. 

Adatok
Gyártó :
MT
Címkék:
szúnyogcsapda,szúnyogirtó
Energiaellátás:
220 V
Jótállás:
Gyártó által vállalt garancia: 1 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például, de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.
Tartozékok:
szúnyogcsapda készülék + 1 db csali (szén-dioxid palack nem tartozék, de anélkül is üzemeltethető)
Szín:
fekete
Cikkszám:
THEAMT100
Hasonló termékek