Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ingyenes szállítás

csomagpontra ingyen 10 000 Ft-tól*

Armasight CO-X HDi MG gen 2+ éjjellátó / előtét

Tovább a termékleíráshoz...

 

Szállítási és fizetési információk

Ár:
799.000 Ft (629.134 Ft + ÁFA)
Cikkszám: armNSCCOX00012MIH1
Gyártó: Armasight
- felszerelhető céltávcső elé
- keresőként is használható
- 2+ generációs képerősítő cső
- 55/72 lp/mm-es felbontás
- Magyarországon és az EU egyes országaiban vadászati célú használata tiltott
A termék már nem elérhető
Kifutás dátuma:
2019-04-01

Szezonális termékajánlatunk

Leírás

Az Armasight CO-X segítségével a nappali céltávcső egy pillanat alatt alkalmassá tehető éjszakai használatra. Ezzel a Clip-On rendszerű éjjellátóval sötétedés után is teljes biztonsággal használhatja fegyverét akár közepes lőtávolságra is a céltávcső eltávolítása nélkül. Rendkívül egyszerűen felhelyezhető a céltávcső elé.

A felszerelést és leszerelést követően nem kell úja belőni a nappali céltávcsövet és jól alkalmazkodik a különböző nagyítási fokozatokhoz. Használata a céltávcső legfeljebb 7x-es nagyításáig ajánlott.

Ergonómiája, a csúszásmentes gumírozott készülékház és a kiegészítők lehetővé teszik, hogy kézben tartva, vagy keresőtávcsőre rögzítve keresési célra is könnyedén használhassuk.

A CO-X egy igen strapabíró eszköz, 2+ generációs képerősítő csővel szerelve. Az 55/72 lp/mm-es felbontás részletgazdag és tiszta képet biztosít.

A készülék teljesítménye egy potméter segítségével a felhasználó igényeinek megfelelően szabályozható különböző fényviszonyonak megfelelően (MG - manual gain). Az előtét BLC védelemmel (bright light cut-off) rendelkezik, ami 10 másodperc után kikapcsolja a képerősítő csövet, ha intenzív fény éri a készüléket. A BLC védelem letiltható, ha a szükség úgy hozza.

Egy nagy hatótávolságú XLR IR850 infra fényvető tartozik hozzá, mellyel nagyon rossz fényviszonyok mellett is kiválóan használható. Az infravető könnyedén rögzíthető közvetlenül a készülékre, vagy Picatinny/Weaver sínre. 

A Clip-On Picatinny/Weaver sínes gyorskioldású szerelékkel sínre, vagy egy opcionális adaptergyűrű és egy céltávcső adapter segítségével a céltávcső, vagy keresőtávcső tubusára rögzíthető. 

A ki- és bekapcsolás egy távirányító segítségével is lehetséges. A távirányítót a lövész bárhol elhelyezheti fegyverén, ahol kézre esik, a még gyorsabb célra tartás érdekében.

A készülék 1db AA (1,5V), vagy 1db CR123 (3V) elemmel 30 / 60 órán keresztül üzemeltethető.

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

 Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!