Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ingyenes szállítás

csomagpontra ingyen 10 000 Ft-tól*

Armasight Command 336 HD 5-20x50 Bi-okuláris hőkamera 30Hz

Termékleírás, paraméterek

 

Szállítási és fizetési információk

Ár:
1.699.000 Ft (1.337.795 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ARMTAT173BN4HELI31
Gyártó: Armasight
kétszemes kialakítás
-40- +50 C üzemi hőmérséklet
30HZ-es képfrissítés
kényelmes hosszabb megfigyelés
állítható paraméterek
gyors bekapcsolás
különböző színmódok
videó kimenet
könnyen kezelhető legördülő menü
Made in USA
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-11-28

Leírás

Az Armasight Command termékcsalád az egyik legújabb és technológiailag legfejlettebb hőkamera keresőtávcső a piacon. A bi-okuláris kialakításnak köszönhetően kényelmesebben használható hosszabb megfigyelésekre, illetve jobb mélységérzékelést tesz lehetővé. Kiválóan alkalmas rendvédelmi, mentési, őrzés-védelmi és vadászati célú felhasználásra is.

Az 50mm-es objektívvel szerelt változat kisebb nagyítással és nagyobb látómezővel rendelkezik, így kisebb távolságokra használható kényelmesebben. A nagyobb nagyítású 75mm-es obijektívvel szerelt változat pedig nagyobb távolságokra használható optimálisan.

A legújabb FLIR VOx hűtés nélküli mikrobolométer felbontása 384x288 pixel. Képfrissítése 30 Hz, aminek köszönhetően a gyorsan mozgó tárgyak is könnyedén, folyamatos és akadásmentes képpel követhetőek. A látott kép digitálisan az alap nagyítás 2X- esére és 4X-esére növelhető.

A 800x600-as nagyfelbontású SVGA OLED kijelző és a minőségi okulárok olyan érzést adnak, mintha egy mozivásznat néznénk. A fekete-fehér üzemmódon kívül 11 további színüzemmód választható.

A hőkamera működés közben digitálisan kalibrál, így jóval ritkábban van szükség a mechanikus zárra. Szükség esetén a felhasználó bármikor aktiválhatja a mechanikus zárral történő kalibrációt. 

A megfigyelő a használat közben rejtve marad, mert az okulárokon lévő szemkagylók meggátolják a fény kiszűrődését az okulárból. Masszív kialakítású vázzal rendelkezik. A fém részek repüléstechnikai alumíniumból, a váz hátsó része pedig üvegszál erősítéssel készült. Rendkívül strapabíró és vízálló. 
Külső tápcsatlakozón keresztül a kamera üzemeltethető külső áramforrásról is. Videó kimenet segítségével pedig videójel továbbítható külső felvevőegységre.

Készenléti üzemmódban a tartozék vezetéknélküli táviránytó használatával nem szűrődik ki fény az okulárból, illetve az elemek üzemideje is jelentősen megnövelhető. A távirányítóval a készülék a másodperc tört része alatt újra üzembe helyezhető.

Vezérlése rendkívül egyszerű, egy gombnyomásra változtatható a színüzemmód, a nagyítás és a kijelző fényereje. A legördülő menüben a felhasználó több paramétert is beállíthat az adott környezeti viszonyoknak megfelelően:

Active Contrast Enhancement (ACE) manuálisan állítható digitális kontraszt, ami a melegebb tárgykat kontrasztosabbá teszi.
Second Generation Digital Detail Enhancement (DDE) – manuálisan állítható képélesség a melegebb tárgyakra vonatkozóan.
Automatic Gain Control (AGC) – manuális “Gain” korrekció segítségével növelhető a gyengébb hőképek képerősítése, láthatóvá tétele.
AGC Speed – manuálisan állítható a képerősítés (Gain) frissítési rátája.

 Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!

A kategória további termékei