Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ingyenes szállítás

csomagpontra ingyen 10 000 Ft-tól*

Armasight Drone Pro 10x digitális éjjellátó céltávcső

Tovább a termékleíráshoz...

 

Szállítási és fizetési információk

Ár:
750.000 Ft
599.000 Ft (471.654 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 20%
Cikkszám: armDARDROPBB10PAL1
Gyártó: Armasight
- nagyérzékenységű 976x582-es CCD érzékelő
- nagyfelbontású AMOLED kijelző
- rendkívül egyszerű vezérlés
- fémváz
- gyorsoldású szerelék
- videó kimenet
- Magyarországon és az EU egyes országaiban vadászati célú használata csak keresőként engedélyezett
A termék már nem elérhető
Kifutás dátuma:
2019-02-27

Leírás

A Drone Pro digitális éjjellátó céltávcső a legfejlettebb eszköz a kategóriájában. Éjjel és nappal is használható. Nappal színes (tartozék színszűrővel), éjszaka fekete-fehér képet ad. A nagy felbontású CCD érzékelő (976×582) és az AMOLED kijelző (800x600) rendkívül jó minőségű képet biztosít az éjszakai használat során is.

A készülék robusztus kialakítású, a belső elektronikát fémváz védi. A fémváz ellenére a céltávcső rendkívül könnyű. A gyorsoldású Picatinny szereléknek köszönhetően pedig pillanatok alatt fel- és leszerelhető.

A vezeték nélküli távirányító segítségével a készülék készenléti üzemmódban bármikor aktiválható. A táviránytó használatával nem szűrődik ki fény az okulárból, ha nincs használatban és az elemek üzemideje is jelentősen megnövelhető. Készenléti üzemmódban a céltávcső a másodperc tört része alatt üzembe helyezhető.

A készülékházon található csatlakozó használható videókimenetként és külső tápcsatlakozóként is.

Egy nagy teljesítményű 850nm-es LED-es fényvető (XLR-850) a készülék alaptartozéka. A fényvetőhöz a gyártó egy 18650-es lítium akkumulátort és töltőt is mellékel.

A készülék használata rendkívül egyszerű nincs bonyolult menürendszere mint a versenytárs termékeknek. A tetején elhelyezett gombok közvetlen elérést biztosítanak a kijelző fényerő állításához, a szálkereszt típusának és színének (fekete/fehér) változtatásához. 7 féle szálkereszttípus választható és igény esetén ki is kapcsolható. 

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

 Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!