Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ingyenes szállítás

csomagpontra ingyen 10 000 Ft-tól*

Armasight Prometheus C 336 2-8x25 hőkamera + ajándék Armasight Spark Core éjjellátó

Termékleírás, paraméterek

 

Szállítási és fizetési információk

Ár:
899.000 Ft (707.874 Ft + ÁFA)
Hitel ajánlatunk: OTP Áruhitel - Részletek: Üzletünkben
Cikkszám: ARMTAT176MN2SPRKBL
Gyártó: Armasight
2-8x nagyítás
25mm-es obijektív
60HZ-es képfrissítés
egyszemes kivitel
gyors bekapcsolás
különböző színmódok
-40- +50 C üzemi hőmérséklet
videó kimenet
könnyen kezelhető legördülő menü
Made in USA
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-11-28

Leírás

Kiválóan alkalmas rendvédelmi, mentési, őrzés-védelmi és vadászati célú felhasználásra is.

A kiváló minőségű FLIR Tau 2 VOx hűtés nélküli mikrobolométer felbontása 336x256 pixel. Képfrissítése 30 Hz, aminek köszönhetően a gyorsan mozgó tárgyak is könnyedén, folyamatos és akadásmentes képpel követhetőek. Az 25mm-es obijektívnek köszönhetően, jól használható kisebb és közepes távolságokra is. A látott képet digitálisan az alap nagyítás 2X-esére és 4X-esére növelheti a felhasználó.

A 640x480-as felbontású LED VGA kijelző és a minőségi okulár kiváló képet ad. A fekete-fehér üzemmódon kívül 11 további színüzemmód választható.

A hőkamera működés közben digitálisan kalibrál, így jóval ritkábban van szükség a mechanikus zárra. Szükség esetén a felhasználó bármikor aktiválhatja a mechanikus zárral történő kalibrációt. A készülék éledési ideje nagyon gyors - a bekapcsolást követő 3 másodpercen belül használatra kész.

A megfigyelő a használat közben rejtve marad, mert az okulárokon lévő szemkagyló meggátolja a fény kiszűrődését az okulárból. Üvegszálerősítésű masszív vázzal rendelkezik. Rendkívül strapabíró és vízálló

Külső tápcsatlakozón keresztül a kamera üzemeltethető külső áramforrásról is. Videó kimenetsegítségével pedig videójel továbbítható külső felvevőegységre.

Vezérlése rendkívül egyszerű, egy gombnyomásra változtatható a színüzemmód, a nagyítás és a kijelző fényereje. A legördülő menüben a felhasználó több paramétert is beállíthat az adott környezeti viszonyoknak megfelelően:

  • Active Contrast Enhancement (ACE) – manuálisan állítható digitális kontraszt, ami a melegebb tárgykat kontrasztosabbá teszi.
  • Second Generation Digital Detail Enhancement (DDE) – manuálisan állítható képélesség a melegebb tárgyakra vonatkozóan.
  • Automatic Gain Control (AGC) – manuális “Gain” korrekció segítségével növelhető a gyengébb hőképek képerősítése, láthatóvá tétele.
  • AGC Speed – manuálisan állítható a képerősítés (Gain) frissítési rátája.

 

 Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!

A kategória további termékei