Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ingyenes szállítás

csomagpontra ingyen 10 000 Ft-tól*

ATN X-Sight II Smart HD 3-14x digitális céltávcső

Tovább a termékleíráshoz...

 

Szállítási és fizetési információk

Ár:
299.000 Ft (235.433 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ATNDGWSXS314Z
Gyártó: ATN
​3-14x-os nagyítás
éjjel és nappal is használható
1080P Full HD felbontás, HD monitor és HD lencsék
változtatható szálkereszt
felvétel rögzítés GPS & geotagging
iránytű egylövéses nullázás
WiFi - élőkép Android és IOS eszközökön
A termék már nem elérhető
Kifutás dátuma:
2018-11-28

Leírás

Az ATN X-Sight II digitális céltávcsövek új távlatokat nyitnak. Nappal és éjjel is egyaránt használhatók számos „okos” funkcióval megtámogatva. A céltávcsőben lévő ATN Obsidian II Core számítógép számos érzékelőt vezérel és egyetlen gombnyomással, vagy a fegyver elsütésével felvételek készíthetők vele. Tudásával egyedülálló a piacon és páratlan funkciókkal rendelkezik.

Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.

A HD lencsék és az 1080P Full-HD felbontású képszenzor továbbítja a kristálytiszta, színes képeket a HD felbontású monitorra. Videófelvétel és fényképek rögzítésére is alkalmas használat közben egyetlen gombnyomással, vagy a fegyver elsütésével. Beállítható sorozatfelvételre is. Sorozatfelvétel esetén a képkockák között eltelt idő is állítható.

A beépített ballisztikai program a bevitt és mért adatok alapján minden tényezőt számításba vesz és a kalkuláció alapján a szálkereszt célzópontját automatikusan áthelyezi* a becsapódási pontra. Beépített elektronikus barométer gondoskodik a ballisztikai kalkulációk még pontosabb elvégzéséről.

Hétféle szálkereszt választható ki hétféle színben. A céltávcső nullázása egyetlen lövéssel pár másodperc alatt lehetséges a menüben található belövés funkció segítségével. Hat fegyver belövése és hatféle lőszer ballisztikája is tárolható az X-Sight II memóriájában.

Távolságmérő funkció segítségével szinte teljes pontosságú becslést ad a céltárgy távolságáról, és ennek megfelelően hozzáigazítja* a szálkereszt célzópontját a becsapódási ponthoz.

Nappal színes, éjszaka fekete-fehér, vagy fekete-zöld képet ad. Éjszakai üzemmódban állítható a fényerősítés szintje is. Egy 850 mW-os 850 nm hullámhossz tartományú külső infravető (tartozék) segíti a készülék használatát teljes sötétségben, vagy rossz fényviszonyok esetén.

Fokozatmentes zoom gondoskodik a rugalmas nagyításról. Beépített giroszkóp biztosítja a remegésmentes képet és a stabil lövéseket. A távcső megjeleníti a vertikális és horizontális dőlésszöget is. 

Egyszerűen használható geotagging funkció rögzíti a felhasználó földrajzi elhelyezkedését az elkészült felvételek mellett és a későbbiekben bármikor visszakereshető merre járt a felvételek készítője. Rögzíti a felhasználó tengerszint feletti magasságát is. A látómezőben megjelenített elektronikus iránytű segíti a tájékozódást és sebességmérő mutatja a felhasználó sebességét, ha mozgásban van.

Beépített WI-FI és Bluetooth* adóvevő segítségével csatlakoztatható mobil telefonokhoz és tabletekhez (Android és IOS). A csatlakoztatott eszköz használható keresőként, így társunk élőben figyelheti mit lát a lövész a távcsőben. Wifi-vel történő csatlakozás esetén számos funkció (pl. szálkereszt típus választás) a csatlakoztatott eszközről is elérhető.

A készülék USB, mini HDMI csatlakozóval és micro SD kártya foglalattal rendelkezik, a micro SD kártya 32GB-ig bővíthető.

Az USB csatlakozó a felvételek számítógépre történő mentése mellett, külső táp (powerbank) csatlakoztatására is lehetőséget ad. 

Az X-sight szabványos Picatinny sínekre rögzíthető.

*Tájékoztatjuk, hogy a terméken lévő szoftvert a gyártó folyamatosan frissíti, ezért a készülék időnként új funkciókkal bővíthető a legújabb változat letöltésével. Jelenleg a megadott és a mért adatok alapján történő ballisztikai számítással történő automatikus célzópont áthelyezés funkció nem elérhető. A gyártó ezt egy későbbi szoftverfrissítéssel ígéri. A Bluetooth funkció szintén egy későbbi szoftverfrissítéssel lesz majd elérhető.

 

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

  • 1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
  • 2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
  • 3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
  • 4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
  • 5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
  • 6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.
 Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!