Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
0

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás 20 000 Ft felett

UOVision csapda működésjelző

UOVision csapda működésjelző Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
42.900 Ft (33.780 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UOV600
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: UOVision
azonnal értesít a csapda működéséről
időt és pénzt spórol meg
szagmentes csapda üzemeltetés
mágneses húzózsinór
SMS riasztás
biztonságtechnikai célokra is alkalmas
Menny.:db

Leírás

Az Uovision Live Trap Alarm csapda működésjelző a nap 24 órájában figyeli csapdánkat. Segítségével elkerülhető, hogy nap mint nap ellenőrizni kelljen, hogy fogott-e valamit. Tulajdonosa nem hagy minden nap szagot maga után, így növelhető a csapda hatékonysága is. Időt és üzemanyagot lehet megspórolni azzal, hogy nem kell kimenni a helyszínre minden nap, csak akkor, ha a csapda fogott valamit.

A legtöbb önzáródó csapdával kompatibilis. Egy húzózsinórt kell a csapda ajtajához erősíteni, aminek a másik vége egy mágneses korongban végződik. A mágneses korongot kell a riasztó egységre tapasztani. A csapda ajtajának lecsukódása megrántja a húzózsinórt, ami magával rántja a mágnest. A mágnes eltávolítása aktiválja a riasztó egységet, ami SMS riasztást küld a felhasználó telefonjára. Két különböző méretű mágneskorong tartozik a készülékhez, hogy kényelmesen használható legyen a kisebb és nagyobb csapdákkal is. Öt különböző telefonszámra küldhető riasztás.

A készülék beállítható úgy, hogy napi riportban tájékoztassa a felhasználót a készülék állapotáról (térerő, akkuállapot). Beállítható, hogy bizonyos időközönként SMS, vagy egy rövid telefonhívás (díjmentes) segítségével tájékoztassa a felhasználót, hogy a készülék működik, minden rendben van.

A riasztást követően a készülék felhívásával meg lehet hallgatni, hogy a milyen hangok jönnek a csapda felől, így akár távolról is beazonosítható a csapdába esett állat.

Áramfelvétele rendkívül csekély, használattól függően akár egy fél évig is működik. 4db AA elemmel, vagy akkumulátorral és mikro SIM kártyával működik. A készülék mobil telefonos applikáció segítségével is vezérelhető.

Biztonságtechnikai célokra is alkalmazható. A húzózsinóron kívül egy átlátszó 2 méter hosszú damilt is adnak a készülékhez. A damil segítségével például egy ajtó, kertkapu, vagy ablak nyitása is megfigyelhető.

A készülékház hátulján állványcsavar menet, heveder bújtató és 10mm-es kábelzár bújtató fül is található. Teljes mértékben időjárásálló.

Energiaellátás: 4db AA elem/akku
Jótállás: 1év
Működési / tárolási hőmérséklet: -25°C - +60°C
Méret: 9cmx11cmx5cm
SIM szabvány: mikro SIM
Súly: 175gramm
Tartozékok: antenna, 2db mágneskorong, 2m-es nylon zsínor, 2m-es átlátszó damil, rögzítő heveder, rögzítő lemez
Védelem: IP56