Eberlestock Halftrack hátizsák

a Phantom fegyvertok nélküli változata
tartozék, beépített esővédő huzat
modulos rendszer
kényelem, megbízhatóság, minőség

Cikkszám
F3
Beérkezés: Várhatóan 2 - 8 nap
99 900 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Hitelkalkulátor
Részletek

A Halftrack hátizsákot, éppen úgy, mint a második világháborús névrokonát, a szükség hozta létre. Az elvárások megegyeznek: a szállítandó nehéz dolgokat könnyen használhassuk. Az egyedileg kialakított (Halftrack nevű) harci járművet arra találták ki, hogy akár a nehéz légvédelmi ágyút is biztonságosan szállítsa, de ugyanakkor mozgékony és könnyen vezethető legyen.

A Halftrack hátizsák méltó módon követi a hagyományt. Jól tervezett és erős. Szorítóhevederek mindenhol. könnyen elérhető zsebei vannak. A külön kapható, gyors elérést szolgáló fegyvertartó rendszerrel kombinálva fegyverünket vállunk mögött hordhatjuk és így mozgékonyabbak leszünk. És ami meglepő, hogy a fegyvert szempillantás alatt kivehetjük a zsákból, amely eközben a hátunkon marad.

Van azonban egy lényeges dolog, ami eltér a járműtől. A hátizsák csendes és ez nagy biztonságot és kényelmet jelent használata közben.

A Halftrack hátizsák a Phantom lövész zsák kistestvére, megegyező szempontok szerint készült. Elölről nyitható a zsák, amelynek belsejében két, egymás felett lévő, változtatható méretű tároló rekesz van. Kívül és belül egyaránt PALS szorítóhevederek vannak. A nagy tároló rekeszt lehajtható térelválasztóval lehet két részre osztani. A hátfalon lévő műanyag hálós rekeszben rádiót lehet tartani.

A két oldalzsebben egy-egy darab háromliteres víztartályt, vagy rácsatolva egy-egy kétliteres rekeszt lehet hordani (ha az oldalzsebekbe más felszerelést kívánunk tenni). Mindkét oldalon csőzsebek vannak (felső részükön D-gyűrükkel), hosszú felszerelések (pl. sílécek) szállításához.

Hosszú derékpántja van mindkét oldalon PALS szorítóhevederekkel, 6x2 elrendezéssel. Biztos, hogy nagyra fogják értékelni a hátizsák minden részének minőségét. A Halftrack zsáknak egyedi, kézzel készített, bélelt támasztéka van, jó szellőzéssel. Sokan állítják, hogy ez az eddigi legkényelmesebb zsák, amelyet valaha viseltek. Nekünk is mindenképpen ki kell próbálnunk! A zsák műanyag vázlappal és alumíniumból belső sejtformájú támasztékokkal rendelkezik. Ezek a vállpánttal és a béléssel együtt nagyon jó teherbírást és hordhatóságot biztosítanak.

A Halftrack tartalmaz egy könnyű, kihúzható esővédő takarót, amely a fő rekesz alján egy zsebben található. Jól védi a zsákot, sőt az azon hordott fegyvert is.

Adatok
Anyaghasználat:
1000d
Gyártó :
Eberlestock
Űrtartalom:
35 L
Tömeg:
3000
Szín:
N/A
Cikkszám:
F3
Hasonló termékek