Eberlestock-Mini-Me-hydro-pack-Hunter-Orange-hatizsak
Eberlestock Mini Me hydro pack Hunter Orange hátizsák
68 900 Ft
54 900 Ft

Eberlestock Mini Me hydro pack Hunter Orange hátizsák

kis méretű hátizsák; kivehető 3 L-es vizes ballon; egy napos túrához ideális

Cikkszám
H1HO
20
Megtakarítás 14 000 Ft
54 900 Ft
68 900 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Mini-Me. Ne kérdezd, hogy miért adtuk ezt a nevet. Csak tréfálkoztunk egy kicsit. Ahogy hollywoodi névrokonának, ennek is az a különlegessége, hogy kis mérete ellenére nagyobb testvéreinek minden jellemzője megtalálható benne összesűrítve.

A Mini-Me egy igazi hydro-pack, de ennél igazából több: néhány mozdulattal egy valódi, többfunkciós zsákká alakítható. Olyan bővíthető rendszerrel rendelkezik, amely első látásra mindennaposnak tűnik. Ha a zsák körül futó cipzárat elkezdjük kinyitni, több helyünk lesz, például hosszabb tárgyakhoz. De ha tovább nyitjuk, észrevesszük, hogy az A1SS, vagy akár egy távcsöves A2SS puska becsúsztatásához szabadíthatunk fel helyet. Bármelyiküket is tegyük így a zsákba, úgy fogjuk hordani fegyverünket, mint egy biatlon puskát, és ráadásul bármikor könnyen elérhetjük azt. A hátizsákban kényelmesen és megbízhatóan hordhatjuk kedvenc fegyverünket és akár egy három literes vizes palackot is. A Mini-Me-ből könnyen elővehetjük a kihúzható övpántot, sőt egy rejtett rekesz is van benne egy kibontható Big Bag zsákkal. Mindez elfér a Mini-Me-ben.

Ezeken kívül még egy spektívhez, vagy állványhoz való, mély zsebet, iratrekeszt, szűkítő pántot és sok más hasznos dolgot is tartalmaz a zsák.

A kiegészítő oldal-tokok és a tároló zsebek külön kaphatók. A szett nem tartalmaz madár hálót. Ezek nélkül a hátizsák egészen kicsi, kiváló mindennapos, általános használatra.

Mini-Me.  Sokkal több egy hydro-packnál.

Túrázók, teljesítménytúrázók és kiegészítőkkel akár vadászok kedvelt hátizsákja lehet.

Adatok
Gyártó :
Eberlestock
Űrtartalom:
13L / 20L
Tömeg (g):
1600
Szín:
Orange
Cikkszám:
H1HO
Hasonló termékek