Eberlestock Phantom hátizsák

Videó

levehető fegyvertok
tartozék, beépített esővédő huzat
modulos rendszer
kényelem, megbízhatóság, minőség

Cikkszám
G3M
Beérkezés: Várhatóan 2 - 8 nap
147 900 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Hitelkalkulátor
Részletek

Nagy kaliberű, különböző hosszúságú, nehéz fegyver szállítására is alkalmas fegyvertok és hátizsák. A fegyvertok levehető a hátizsákról, a váll és derék heveder mindkettőre külön is felszerelhető.

A Phantommal egy új típusú taktikai zsákrendszer került bevezetésre. Az első termék, amely egy integrált táska és hátizsák egyben. Választhatunk, hogy nehéz fegyverünket az elrejtést is szolgáló fedőlappal, vagy nélküle hordjuk. Fedőlap nélkül a hosszabb puskákat is nagyon könnyen kivehetjük a zsákból. Ha pedig feltesszük a fedőlapot, az jól takarja puskánkat a kíváncsi szemek elől. Ha a rögzítő csatok szabadok, fedőlappal akkor is kényelmesen kiemelhető a fegyver.

A baloldai kép mutatja a zsákról levett fegyvertokot és az átalakított zsákot. Figyeljük meg, hogy a derékpánt el van különítve a zsáktól, a vállpánt közvetlenül a zsákhoz van rögzítve, így egy hagyományos fegyvertok nélküli hátizsákot tudunk kialakítani.

A moduláris rendszer révén választhatunk, hogy milyen méretű zsák az ideális küldetésünkhöz. A teljes rendszerre, vagy csak a fegyvertartóra, a zsákra, vagy a táska részre van szükségünk. A Phantom egy Gunslinger méretű zsák a fő rakrészét illetően, de egy kicsit több helyet biztosít a külső víztartóhoz, vagy rádióhoz használható rekeszekkel. A zsák leválasztható a Backscabbard™ fegyvertartóról, amely a fedőlappal kombinálva kiváló táskává alakítható.

A zsák elölről nyitható. A függőleges helyzetben elhelyezkedő két bélelt rekesz mérete lehajtható térelválasztóval állítható. Az előlap külső és belső részén PALS szorítóhevederek találhatók. A felső rész hátulján lévő hálós rekeszben rádió, vagy más fontos felszerelés helyezhető el.

Az oldalzsebekbe 3 literes víztartály fér el. A hosszú derékpánt mindkét oldalán 5x3-as PALS szorítóheveder rendszer van. A Phantom hátizsák az Eberlestock különleges szemlélete szerint készül, amely az állítható méretű fegyvertok, a táskarész és a hátizsák szabad kombinációjával tág lehetőséget biztosít felszerelésünk és fegyverünk tárolására és hordására. A legtöbb katonai és rendvédelmi könnyű fegyverzet befogadására alkalmas.

A zsák fő rekeszének alsó részéből egy esővédő huzat vehető ki, amely akár a teljes zsákot a fegyverrel, vagy csak a zsákot fedi. Utóbbi esetben a huzattal védett zsák mellett lévő Backscabbard™ fegyvertartóból könnyen és gyorsan vehető ki fegyverünk.

 

 

Adatok
Anyaghasználat:
1000d
Gyártó :
Eberlestock
Űrtartalom:
44 L
Tömeg:
3750
Cikkszám:
G3M
Hasonló termékek