Eberlestock Skycrane II hátizsák

Videó

zsák a zsákban, két teljes értékű hátizsák egyben
137 literig bővíthető
rendkívül sokoldalú

Cikkszám
J79
Beérkezés: Várhatóan 2 - 8 nap
184 900 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Hitelkalkulátor
Részletek

A J79 Skycrane II egy moduláris, nagy terhek hordására alkalmas hátizsák, amely a következő három fő részből áll: Az alap J79 hátizsák, a kihúzható G1 „kis testvér"  zsákrész és az eltávolítható alsó hordozózsák. Ezek alkotják az alaprendszert.

A külön megvásárolható J3SD Super Spike kiegészítő zsákkal 137 liter maximális kapacitást érhetünk el. (A kiegészítő zsákot nem tartalmazza az alap rendszer).

Az A4SS Tactical Weapon (taktikai fegyver) tartóval, Side Scabbard (oldalra helyezhető, hüvelyszerű) tartókkal és számos kiegészítővel bővíthető igen sokrétű felhasználáshoz a hátizsák rendszer, amely az adott feladathoz optimálisan alakítható ki. Az alap J79 hátizsák egy nagymértékben állítható, robusztus belső alumínium/műanyag keret rendszerrel rendelkezik, amelyet közvetlenül háton történő viseléshez, vagy golyóálló mellénnyel történő hordáshoz lehet állítani.

A J79 második generációs Skycrane, amely a J263 Skycrane I-ből lett kifejlesztve. A J263 típust rendkívül kedvelték a katonák, akik az elérhető legjobbnak tartották a modern, nagy tűzerejű lőfegyverek hordásához.

Az egyedi, szabadalmaztatott kialakításnak köszönhetően a fegyvertartókat önállóan, vagy kombinálva is lehet használni, mind a J79-hez, mind a G1-hez is rögzíthetőek.

A J79-et a G4 Operator és az F4 Terminator hátizsákokhoz hasonló kinézetűre készült. Ez a hátizsák rendszer család a modern katonai hátizsák dizájn zászlóshajója, amellyel teljes egységeket egyéni különlegességekkel lehet felszerelni. Mivel a hátizsákok hasonló vizuális tulajdonságokkal bírnak, a lövészeket vagy más specialistákat nehezen azonosíthatja az ellenség.

Az eredeti J263 meglehetősen nagy hátizsák volt. A J79 Skycrane kifejlesztésekor az egyik változtatás az volt, hogy az új zsák váza szűkebb legyen. Így a J79 kompakt jellegű, arányosabb kialakítású, amely ideális méretű hátizsák a több napos katonai bevetéshez. Méretaránya azonos a G4 Operatorral és az F4 Terminatorral. Különleges adottsága, hogy a feladathoz illeszkedően méretei növelhetőek, vagy csökkenthetőek.

A J79 moduláris, mérete igény szerint alakítható. A hátizsák igen innovatív és nagyon hatékony. Számos más hátizsákkal szemben az alap hátizsák tekintélyes tároló kapacitással rendelkezik, így mindig lesz nálunk elég ital és túlélő felszerelés konfigurációtól függetlenül. Ez az egyedi kialakítás roppant jó teljesítményű számos konfigurációs lehetőséggel. Alsó zsák mérete fokozatosan növelhető 137 liter űrtartalomig. Belerakhatunk bármit a vadászpuskától a sátrakon és hálózsákokon át akár egy csónak motorig. A rendszer sok, felszerelések tárolására alkalmas rekesszel és tároló hellyel rendelkezik a rugalmasság, a könnyű kezelés és a gyors elérhetőség érdekében. Anyagának felülete, terepet bíró konstrukciója tökéletes tervezése és kivitelezése világszerte elismerést és népszerűséget vívott ki a típusnak. Mindezeken felül kényelemre készítették, hogy napról napra úton lehessenek mindazok, akik a feladathoz elengedhetetlenül fontos felszerelést testközelükben kell hordaják.

A tervező megjegyzése:

„Nem színlelek semmit. Afganisztántól messze vagyok. Idaho hátországként elég jó hely sok távoli, rögös, meredek, úttalan vidékkel. Tudom, hogy hol fogják használni ezeket a hátizsákokat; így megfelelően ki tudom azokat próbálni és tovább tudom fejleszteni. Gyakran magammal viszem a hátizsákokat családi túrákhoz „nehezített teherrel" megpakolva. Családomnak azt mondom, hozzanak amit csak akarnak: nehéz könyveket, jópár üveg bort, tengeralattjáró modellt, bármit, amiről azt gondolják, hogy kell nekik. És mindezt belepakolom a hátizsákba, a Skycrane II-be. Saját dolgaimat is beleteszem: mint például az M4, H/K, S&W, BB-ket, amelyekkel négy napig lőhetünk a hegyekben. A fiúk a saját BB-jeiket is hozzák. Fontos, hogy én magam is használok felszerelést. Szeretem tudni, milyenek azok miközben a hátamon vannak és hogyan lehetne jobban elhelyezni mindezt. Így őszintén meg tudom mondani, hogy hátizsákjaink valóban tudják azt, amit állítok róluk. Ez is valóban tudja, és ez jó érzéssel tölt el."  Glen Eberle

Adatok
Gyártó :
Eberlestock
Űrtartalom:
73 L / 137 L
Tömeg:
5340
Cikkszám:
J79
Hasonló termékek