Eberlestock-V69-Destroyer-Military-Green-hatizsak
Eberlestock V69 Destroyer Military Green hátizsák
178 900 Ft
159 900 Ft

Eberlestock V69 Destroyer Military Green hátizsák

69 liter kapacitás
beépített, teljes értékű esővédő huzat
jól tagolt, könnyen rendszerezhető rekeszek és zsebek

Cikkszám
V69MJ
3 db alatti készlet
11
Megtakarítás 19 000 Ft
159 900 Ft
178 900 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

A V69 Destroyer egy hagyományos hátizsák szokatlan jellemzőkkel. Tagoltabb, mint kategóriájának többi képviselője. Szokás szerint mindig a terepen történő használatra összpontosítunk. Ezért fejlesztettük ki a kiemelkedően hatékony és kényelmes, 60 literes rakterű V69 Destroyer és a 99 literes V90 Battleship zsákokat. Ha a kisebb kapacitást és a lehető legkönnyebb raksúlyt helyezzük előtérbe, válasszuk a kissé kompaktabb V69 zsákot. A nagyobb, V90 típus pedig a komolyabb, nagyobb rakomány hordásához kiváló.

Méretéhez képest nagyon könnyű ez a zsák. Nagy gonddal olyan új és jól válogatott alapanyagokat választottunk, amelyek a szilárdság és a súly optimális egyensúlyával rendelkeznek. 

A zsák alján lévő zsebben egy teljes méretű esővédő huzat van. A hátizsákhoz mind a WXP3L, mind a WB2L víztartályok használhatók, a zsák mindkét oldalrekeszében tarthatók.

Ezennel a szokásos zsákok világába lépünk néhány szokatlan hátizsákkal. Abban az értelemben szokatlanok, hogy vetélytársaiknál szebbek és tagoltabbak. Úgy tűnik, hogy a legtöbb gyártó a minimalizmusra törekvő trend jegyében túl sok egyszerűsítést tett, elfeledkezve arról, hogy milyen egy hátizsákkal együtt létezni. Mindig a terepen történő használatra összpontosítunk. Ezért fejlesztettük ki a kiemelkedően hatékony és kényelmes 60 literes V69 Destroyer és a 99 literes V90 Battleship zsákokat. A két zsák jellemzői nagyon hasonlóak, a legfőbb különbség méreteikben van. Ha a kisebb kapacitást és a lehető legkönnyebb raksúlyt helyezzük előtérbe, válasszuk a kissé kompaktabb V69 zsákot. A nagyobb, V90 típus pedig a komolyabb, nagyobb rakomány hordásához kiváló.

A V-formájú zsákok „kétéltűek” felső- ás elülső rakodási lehetőségekkel. Könnyen megtaláljuk felszerelésünket bárhol is tesszük le zsákunkat. A zsák nagyszerű jellemzője, hogy nagy kiterjedésben vannak rajta szorító hevederek és szíjak. A zsák teljes felületén bárhol összehúzható és mindegyik hevederrel gyorsan rögzíthetünk kiegészítő-, vagy segédeszközöket hozzá. Egy nagyon egyszerű, sokoldalú és a végsőkig praktikus zsákunk van. A zsák aljából esővédő huzat vehető igénybe.

Adatok
Gyártó :
Eberlestock
Űrtartalom:
69 L
Tömeg (g):
3100
Szín:
Military Green
Anyaghasználat:
420d
Cikkszám:
V69MJ
Hasonló termékek