Eberlestock V69 hátizsák

Videó

69 liter kapacitás
beépített, teljes értékű esővédő huzat
jól tagolt, könnyen rendszerezhető rekeszek és zsebek

Cikkszám
V69
Beérkezés: Várhatóan 2 - 8 nap
149 900 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Hitelkalkulátor
Részletek

A V69 Destroyer egy hagyományos hátizsák szokatlan jellemzőkkel. Tagoltabb, mint kategóriájának többi képviselője. Szokás szerint mindig a terepen történő használatra összpontosítunk. Ezért fejlesztettük ki a kiemelkedően hatékony és kényelmes, 60 literes rakterű V69 Destroyer és a 99 literes V90 Battleship zsákokat. Ha a kisebb kapacitást és a lehető legkönnyebb raksúlyt helyezzük előtérbe, válasszuk a kissé kompaktabb V69 zsákot. A nagyobb, V90 típus pedig a komolyabb, nagyobb rakomány hordásához kiváló.

Méretéhez képest nagyon könnyű ez a zsák. Nagy gonddal olyan új és jól válogatott alapanyagokat választottunk, amelyek a szilárdság és a súly optimális egyensúlyával rendelkeznek. 

A zsák alján lévő zsebben egy teljes méretű esővédő huzat van. A hátizsákhoz mind a WXP3L, mind a WB2L víztartályok használhatók, a zsák mindkét oldalrekeszében tarthatók.

Ezennel a szokásos zsákok világába lépünk néhány szokatlan hátizsákkal. Abban az értelemben szokatlanok, hogy vetélytársaiknál szebbek és tagoltabbak. Úgy tűnik, hogy a legtöbb gyártó a minimalizmusra törekvő trend jegyében túl sok egyszerűsítést tett, elfeledkezve arról, hogy milyen egy hátizsákkal együtt létezni. Mindig a terepen történő használatra összpontosítunk. Ezért fejlesztettük ki a kiemelkedően hatékony és kényelmes 60 literes V69 Destroyer és a 99 literes V90 Battleship zsákokat. A két zsák jellemzői nagyon hasonlóak, a legfőbb különbség méreteikben van. Ha a kisebb kapacitást és a lehető legkönnyebb raksúlyt helyezzük előtérbe, válasszuk a kissé kompaktabb V69 zsákot. A nagyobb, V90 típus pedig a komolyabb, nagyobb rakomány hordásához kiváló.

A V-formájú zsákok „kétéltűek” felső- ás elülső rakodási lehetőségekkel. Könnyen megtaláljuk felszerelésünket bárhol is tesszük le zsákunkat. A zsák nagyszerű jellemzője, hogy nagy kiterjedésben vannak rajta szorító hevederek és szíjak. A zsák teljes felületén bárhol összehúzható és mindegyik hevederrel gyorsan rögzíthetünk kiegészítő-, vagy segédeszközöket hozzá. Egy nagyon egyszerű, sokoldalú és a végsőkig praktikus zsákunk van. A zsák aljából esővédő huzat vehető igénybe.

Adatok
Gyártó :
Eberlestock
Űrtartalom:
60 L
Tömeg:
3600
Szín:
Válasszon
Cikkszám:
V69
Hasonló termékek