Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ingyenes szállítás

csomagpontra ingyen 30 000 Ft-tól*

Gear Keeper RT3 kihúzható univerzális tartó - övcsíptetős 340g húzóerő 106cm

Tovább a termékleíráshoz...

 

Szállítási és fizetési információk

Ár:
6.900 Ft (5.433 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GEART3-5852
Gyártó: Gear Keeper
univerzális zsinóros tartó
használat során a házból kihúzható
használaton kívül felcsévélődik, semmi nincs útban
különféle eszközök biztonságos rögzítésére
Utolsó 1 db raktáron
Menny.:db

grenke

 

Leírás

Eszközeink praktikus rögzítője
 

Volt már úgy az életben, hogy dolgaink épp csak akkor nem voltak kéznél, amikor a legnagyobb szükség volt rájuk? Máskor pedig azt sem tudtuk, hová tegyük, mert úgyis csak útban voltak a zsebben? Esetleg foglalkozásunkhoz, hobbinkhoz tartozó eszközeink praktikus elhelyezése - melynek eredményeként azok mindig a megfelelő pillanatban vannak kéznél - jelentősen megkönnyíthetné életünket? Legyen az egy biztonsági őr a kulcscsomóival, egy mesterember, aki naphosszat létrázik, egy horgász, vagy egy vadász a kiegészítőivel, esetleg egy ács...

A Gear Keeper termékcsalád rendkívül kiterjedt palettán kínál biztonsági tartó, illetve rögzítő elemeket, melyek a mindennapi használat során garantálják eszközeink, kulcsaink, különböző értéktárgyaink praktikus és akadálymentes használhatóságát, használaton kívül azok biztonságos elhelyezését, tárolását, illetve megóvnak kis méretű, de fontos munkaeszközeink elvesztésétől, elejtésétől, és az ezekkel járó kellemetlenségektől. Ezek a tartók pl. derékszíjon rögzíthetők, típustól és árkategóriától függően egy erős kihúzható zsineg, vagy acélsodrony van felcsévélve egy házban, melynek végén különböző csatlakozók, vagy pl. kulcs karikák lehetnek. Eszközeinket ide rögzítve a megfelelő pillanatban kihúzhatjuk, használhatjuk, majd nyugodtan bízhatunk a Gear Keeper felcsévélő erejében - azok használaton kívül is nálunk maradnak, miközben mozgásunkban nem akadályoznak egy pillanatig sem. Mindemellett a legtöbb termék gyors csatlakozóval le is szerelhető a szükséges időre.

A bőséges választékból mindenki megtalálhatja a számára legpraktikusabb méretű, csatlakozású, illetve visszahúzó, azaz megtartó erejű eszközt, amivel könnyíthet saját mindennapjain.

Az RT3 sorozat a legnagyobb házzal rendelkező sorozat. A ház 360°-ban elfordítható, és kinyújtott karral akár 106 cm-re kihúzható, rögzíthető. A gyors csatlakozó segítségével eszközeink, szerszámaink pillanatok alatt le-, és felcsatlakoztathatók. 


 

Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!

Paraméterek

Méretek 106 cm
Színe fekete
Egyéb tulajdonságok 340 g húzóerő