Gear Keeper RT4 kihúzható univerzális tartó - karabineres - 3 adapterrel
Gear Keeper RT4 kihúzható univerzális tartó - karabineres - 3 adapterrel
6 900 Ft

Gear Keeper RT4 kihúzható univerzális tartó - karabineres - 3 adapterrel

Videó

univerzális zsinóros tartó
használat során a házból kihúzható
használaton kívül felcsévélődik, semmi nincs útban
különféle eszközök biztonságos rögzítésére

Cikkszám
GEART45272
Raktáron
6 900 Ft
Részletek

Eszközeink praktikus rögzítője
 

Volt már úgy az életben, hogy dolgaink épp csak akkor nem voltak kéznél, amikor a legnagyobb szükség volt rájuk? Máskor pedig azt sem tudtuk, hová tegyük, mert úgyis csak útban voltak a zsebben? Esetleg foglalkozásunkhoz, hobbinkhoz tartozó eszközeink praktikus elhelyezése - melynek eredményeként azok mindig a megfelelő pillanatban vannak kéznél - jelentősen megkönnyíthetné életünket? Legyen az egy biztonsági őr a kulcscsomóival, egy mesterember, aki naphosszat létrázik, egy horgász, vagy egy vadász a kiegészítőivel, esetleg egy ács...

A Gear Keeper termékcsalád rendkívül kiterjedt palettán kínál biztonsági tartó, illetve rögzítő elemeket, melyek a mindennapi használat során garantálják eszközeink, kulcsaink, különböző értéktárgyaink praktikus és akadálymentes használhatóságát, használaton kívül azok biztonságos elhelyezését, tárolását, illetve megóvnak kis méretű, de fontos munkaeszközeink elvesztésétől, elejtésétől, és az ezekkel járó kellemetlenségektől. Ezek a tartók pl. derékszíjon rögzíthetők, típustól és árkategóriától függően egy erős kihúzható zsineg, vagy acélsodrony van felcsévélve egy házban, melynek végén különböző csatlakozók, vagy pl. kulcs karikák lehetnek. Eszközeinket ide rögzítve a megfelelő pillanatban kihúzhatjuk, használhatjuk, majd nyugodtan bízhatunk a Gear Keeper felcsévélő erejében - azok használaton kívül is nálunk maradnak, miközben mozgásunkban nem akadályoznak egy pillanatig sem. Mindemellett a legtöbb termék gyorscsatlakozóval le is szerelhető a szükséges időre.

A bőséges választékból mindenki megtalálhatja a számára legpraktikusabb méretű, csatlakozású, illetve visszahúzó, azaz megtartó erejű eszközt, amivel könnyíthet saját mindennapjain.


 

Adatok
Gyártó :
GearKeeper
Szín:
fekete
Cikkszám:
GEART45272
Hasonló termékek