Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ingyenes szállítás

csomagpontra ingyen 10 000 Ft-tól*

Gear Keeper RT5 kihúzható bilincs tartó - tépőzáras 70g húzóerő 91 cm

Tovább a termékleíráshoz...

 

Szállítási és fizetési információk

Ár:
4.200 Ft (3.307 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GEART5-5830
Gyártó: Gear Keeper
univerzális zsinóros tartó
használat során a házból kihúzható
használaton kívül felcsévélődik, semmi nincs útban
különféle eszközök biztonságos rögzítésére
Menny.:db

Szezonális termékajánlatunk

Leírás

Eszközeink praktikus rögzítője
 

Volt már úgy az életben, hogy dolgaink épp csak akkor nem voltak kéznél, amikor a legnagyobb szükség volt rájuk? Máskor pedig azt sem tudtuk, hová tegyük, mert úgyis csak útban voltak a zsebben? Esetleg foglalkozásunkhoz, hobbinkhoz tartozó eszközeink praktikus elhelyezése - melynek eredményeként azok mindig a megfelelő pillanatban vannak kéznél - jelentősen megkönnyíthetné életünket? Legyen az egy biztonsági őr a kulcscsomóival, egy mesterember, aki naphosszat létrázik, egy horgász, vagy egy vadász a kiegészítőivel, esetleg egy ács...

A Gear Keeper termékcsalád rendkívül kiterjedt palettán kínál biztonsági tartó, illetve rögzítő elemeket, melyek a mindennapi használat során garantálják eszközeink, kulcsaink, különböző értéktárgyaink praktikus és akadálymentes használhatóságát, használaton kívül azok biztonságos elhelyezését, tárolását, illetve megóvnak kis méretű, de fontos munkaeszközeink elvesztésétől, elejtésétől, és az ezekkel járó kellemetlenségektől. Ezek a tartók pl. derékszíjon rögzíthetők, típustól és árkategóriától függően egy erős kihúzható zsineg, vagy acélsodrony van felcsévélve egy házban, melynek végén különböző csatlakozók, vagy pl. kulcs karikák lehetnek. Eszközeinket ide rögzítve a megfelelő pillanatban kihúzhatjuk, használhatjuk, majd nyugodtan bízhatunk a Gear Keeper felcsévélő erejében - azok használaton kívül is nálunk maradnak, miközben mozgásunkban nem akadályoznak egy pillanatig sem. Mindemellett a legtöbb termék gyors csatlakozóval le is szerelhető a szükséges időre.

A bőséges választékból mindenki megtalálhatja a számára legpraktikusabb méretű, csatlakozású, illetve visszahúzó, azaz megtartó erejű eszközt, amivel könnyíthet saját mindennapjain.

Ez a változat tépőzárral egyszerűen rögzíthető bármilyen derékszíjon, vagy olyan felszerelésen, amin át lehet bújtatni a tépőzárat. Kulcscsomókhoz, vagy kisebb eszközökhöz.


 

 Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!

Paraméterek

Tömeg 40g
Színe fekete