Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GSCI Wolfhound-64 50mm hőkamera céltávcső

GSCI
3.999.000 Ft (3.148.819 Ft + ÁFA)
Menny.:db
- csúcsminőség
- kalibráció mentes működés
- nagyfelbontású OLED kijelző
- 16 féle szálkereszt
- 8 belövés mentése
- 4X-es digitális zoom
- 10-11 óra működési idő egy szett elemmel
- .50-es kaliberig lövésálló!
- 7 év gyártói jótállás
A vadászati célú használat szabályai ITT!
Cikkszám: GSCWOLFH64

Vegye meg részletre!

 

 

3.999.000 Ft (3.148.819 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

A GSCI professzionális hőkamerái a legmagasabb technológiai színvonalat képviselik. A terméket Kanadában tervezik és ott is gyártják. Hőkamerás céltávcsöveik rendelhetőek 50, vagy 100 milliméteres obijektívekkel. Elérhetőek 384x288 és 640x480-as felbontású érzékelővel is.

Az egyedülálló kalibrációmentes technológiának köszönhetően a látott kép soha sem akad meg, a készülékek működése folyamatos és teljesen hangtalan. Ennél a készüléknél nem fordulhat elő, hogy célratartás közben a kalibráció miatt megakad a kép és emiatt a lövész elvéti a célt.

A Wolfhound céltávcsövekben egy nagyfelbontású OLED kijelző található. Rendkívül jó minőségű képet ad. Fekete-fehér és 8 további színüzemmód választható, a piros hőkiemelést is beleértve.

A felhasználó 16 féle szálkereszttípus közül választhat és 8 különböző belövés(profil) menthető a készüléken, különböző fegyverek és kaliberek használatához, vagy különböző távolságokhoz. A nagyítás digitálisan az alap nagyítás 4-szeresére növelhető. 

A készülékek váza nagyszilárdságú alumíniumból készül. Kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak. IP66-os por- és vizállósággal rendelkezik. -40 és +50oC között használható. Egészen .50-es kaliberig lövésálló! A kezelőgombok még kesztyűben is könnyen kezelhetőek.

4db AA "ceruza" elemmel, vagy ceruza akkuval üzemel, melyet egy elem tartó kazettába kell behelyezni, majd az elemekkel feltöltött kazettát kell betolni az elemkamrába. Egy tartalék elemtartót is mellékel a gyártó, így pillanatok alatt elemet lehet cserélni teljes sötétségben is, ha a tartalék elemtartót előre feltöltöttük elemekkel. Áramfelvétele rendkívül alacsony. Egy szett jó minőségű elemmel körülbelül 10-11 óra folyamatos használat lehetséges.

A készüléken található tápcsatlakozón keresztül külső tápról is üzemeltethető, illetve videó kimenet segítségével a látott kép rögzíthető egy opcionális felvevő egységgel.

Egyedi rendelésre a készüléket beépített videofelvevő egységgel is tudják gyártani (felár ellenében).

A gyártó 7év jótállást vállal a termékekre.

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!

Paraméterek

Digitális zoom 4X
Legkisebb nagyítás 2x
Legnagyobb nagyítás 8x
Kijelző 800X600 OLED Monitor világítása: állítható
Energiaellátás 4db AA elem külső táp
Betekintési távolság 65mm
Céltávcső frontlencse átmérő: 50mm
Dioptria kompenzáció -6 / +4
Kijelző szín üzemmódok fehér kiemelés, fekete kiemelés 8 további színüzemmód
Céltávcső nagyítás tartomány 2 - 8x
Üzemidő ~10-11 óra elemmel
Vízállóság IP66
Működési / tárolási hőmérséklet -40°C - +50°C
Méretek 210x90x65 (50mm) 280x105x105 (100mm)
Színe fekete
Egyéb tulajdonságok Lövésállóság: .50-es kaliberig
Tömeg 700g
Jótállás 7 év gyártói garancia, melyből 1 év forgalmazói jótállás