Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GSK 021A mobiltelefon fotó adapter távcsövekhez

Gosky
13.900 Ft (10.945 Ft + ÁFA)
Menny.:db
könnyen csatlakoztatható bármilyen távcsőhöz
okostelefonhoz és phablethez egyaránt használható
egyszerű csatlakoztatás
könnyű kalibrálás
28-47 mm átmérőjű okulárokra
54-90 mm széles mobil készülékekre
 
Cikkszám: GOSQHAP021A

Vegye meg részletre!

 

 
13.900 Ft (10.945 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Ma már legtöbbször a mindig kéznél lévő okos telefont használjuk fényképezésre, videózásra, mely az utóbbi időben ráadásul parádés képminőséget produkálva szinte teljesen kiváltotta a fényképezőgépet. Egy dolgot azonban egyik telefon sem tud, ez pedig a nagy távolságban lévő fotós vagy videós témák közelebb hozása. A láb zoom (közelebb mehetünk a témához) működik, de nem minden esetben lehetséges vagy ajánlott. Ezt a problémát oldják meg a GSK adapterek, melyek kis helyen elférnek, könnyűek és egyszerűen kapcsolják össze telefonját meglévő távcsövével. Ha még nem lenne távcsöve, annak beszerzésében is szívesen segítünk IDE kattintva. 

A GSK adapterekkel könnyedén és gyorsan csatlakoztathatja telefonját szinte bármilyen optikára, legyen az távcső, spektív, éjjellátó, mikroszkóp, csillagász teleszkóp, amit így teleobjektívként használva készíthet közeli képeket és videókat. Úgy alakították ki, hogy mindegyik népszerű telefonhoz illeszkedni tudjon, legyen ez nagyobb méretű telefon vagy akár phablet.

Az adapter egy állítható szélességű mobiltelefon tartó kehelyből és egy szorító mechanizmusból áll, mely az okuláron rögzíti a beállított adaptert. Első lépésként az alsó mobiltelefon tartóban stabilan rögzítjük a telefont, a kamera lencséjét központosítva a szorító mechanizmus közepén lévő nyílással. Az okulárra a szorító mechanizmus által rögzíthetjük az eszközt. Mindez rövidebb idő alatt végrehajtható, mint ezt elmondanánk. Ettől a ponttól kezdve pedig csak a beépített kamera teljesítménye szabhat határt az elkészült fotók, vagy videók minőségének.

Fedezze fel a világot ennek az egyszerű, de praktikus eszköznek a segítségével!
Még mindig egy nehéz telefon adaptert használ erre a célra? Vagy egy hajlékonyat, aminek használata aggodalommal tölti el a kicsúszás veszélye miatt?
Vagy csak a komplikáltabb darabok folyamatos újra kalibrálása untatja?

Itt a megoldás!

  • univerzálisan okulárhoz igazítható (28-47 mm átmérőig)
  • ​rögzíthető 54-90 mm széles mobil készülékeken
  • masszív anyaghasználat
  • megerősített szorító mechanizmus 

Kapja el a természet, vagy (mikroszkóp esetén) a szabad szemmel nem látható világ szépségeit! Ossza meg barátaival és családjával!
Céltávcsövekhez nem ajánlott!

Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!

Paraméterek

Színe fekete