InfiRay DV DL13 hőkamera kereső és modul
InfiRay DV DL13 hőkamera kereső és modul
399 000 Ft

InfiRay DV DL13 hőkamera kereső és modul

Videók
- kétfunkciós készülék, monokulár, és mobiltelefon modul
- 13 mm-es fókusztávolság

- 384x288 pixel szenzor méret
- 17 µm pixel méret
23.6° látószög
- USB-C aljzat, a mobil készülék képernyőjét használja
- A vadászati célú használat szabályai ITT!


 
Cikkszám
IRADL13
3 db alatti készlet
399 000 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

 

Ismerje meg az InfiRay új multifunkciós kereső hőkamera modulját!

 

Az InfiRay új DV szériája egy innovatív készülékházban kínál monokulár kereső hőkamerát és egy olyan hőkamera modult, mely USB-C aljzaton keresztül mobiltelefonhoz csatlakoztatva a mobil készülék képére vetíti ki a szenzor képét, így a mai modern, nagy képernyős eszközökkel lényegesen jobb megjelenítést garantál. A DL13-as hőkamera modul sorozattal az InfiRay belép egy teljesen új területre, ahol professzionális mobiltelefon kiegészítő modulja rendkívüli sokoldalúságot kínál a felhasználóknak. A DL13 egy elképesztően apró hőkamera kereső, mely - a nyújtott teljesítményt vizsgálva - önmagában is csodaszámba megy. A készülékházba épített kijelző a lehetőségekhez képest a legnagyobb méretű, így komfortos betekintést garantál. Felépítésénél fogva mindössze a szemkagyló hiányával kell megbarátkozni, azonban ezt szinte csak sugárzó nappali fényben kell tenyérrel kikorrigálni, ami pedig hamar rutinszerű mozdulattá válik. Mindezek felett USB-C adapterével az új DL13 közvetlenül az okostelefonok töltőaljzatához is csatlakoztatható, melynek segítségével mobil eszközök, tabletek, számítógépek és egyéb kompatibilis eszközök (Android 6.0, illetve afelett) is tudják a DL13 adta lehetőségeket hasznosítani - a letölthető XTherm alkalmazással hőképpé alakítani a környezetünkben lévő objektumokról visszaverődő hőt. Mindezt olyan valószínűtlenül kompakt méretben, mely valóban egy ingzsebben is elfér.

A DL13 25 Hz képfrissítésével valós idejű hőt tud kijelezni. Az Iray Corporation által gyártott hűtetlen VOx ifravörös detektor rendkívül nagy teljesítményű. Kategóriatársa még nincs, de az újszerű ötlet az egyik legjobb használati értéket kínálja a felhasználóknak a technológiai innováció révén, mely teljesítményét meghazudtolóan alacsony energiafogyasztásával is kitűnik. A mobilitás szempontjából verhetetlen. Használható pillanatok alatt bekapcsolható monokulárként, vagy hőmérséklet mérő kiegészítőként - professzionális megjelenést kölcsönözve. Méretei miatt nem csak a vadász zsebében fér el, de jól használható egyéb területeken is, legyen az egy előzetes épületgépészeti tanácsadás, karbantartói munkakör, vagy eddig kiaknázatlan területek, mint pl. outdoor tevékenységek, éjszakai túra, élővilág megfigyelés, vagy akár objektumvédelem.

 

Professzionális képalkotás

 

A beépített 384x288 pixel méretű szenzor a 17 µm-es pixelmérettel és a 25 Hz-es képfrissítés a hőkamera moduloktól szokatlanul jó megjelenítést garantál, mely a professzionális, ipari hőkamerákkal is összehasonlítható teljesítményt kínál - apró mérete ellenére. Manuális fókusszal rendelkezik, így felhasználását illetően különösen hasznos olyan munkakörök során, melyek esetén pl. apró elektronikai alkatrészek hibafeltárása és javítása történik, emellett látószöge akár épület energetikai alkalmazását is lehetővé teszi. Alap nagyítása 0.85-szoros, így beltéri alkalmazásokra is ajánlott, míg ezt digitálisan 4-szeresen nagyítva akár 3.4-szeres nagyítást is kaphatunk. Így már akár vadászaton, lesen, illetve szórón történő alkalmazásra is megfelel. 

 

Korszakalkotó csatlakozó tervezés

 

Az InfiRay-re jellemző az az átgondolt fejlesztői ötlet, ami alapján a készülék mindkét üzemmódban használva professzionális megjelenéssel és elképesztő praktikummal bír. A készülékház oldalán található eltolható tolózár alatt diszkréten bújik meg a monokulár üzemmódban kihasználatlan USB-C csatlakozó. Ezzel sikerült a készülékházat valószínűtlenül kis befoglaló méretek közé szorítani, zseb kompatibilissé tenni. A tolózár elmozdításával előbukkan az USB-C csatlakozó, melynek segítségével azonnal* csatlakoztathatjuk a mobil eszköz töltő / adatkapcsolat foglalatához.

* A nagyméretű telefontok gátolhatja a stabil rögzítést.

 

Nagy tudású applikáció

Az InfiRay "XTherm" applikációja alkalmassá teszi a mobil készüléket, hogy a látott termikus képet megjelenítse, vagy akár rögzítse fénykép és mozgókép formájában. A hőszenzor adatait a program hasznosíthatja három pontos vonali mérésnél és egyéb analizálás céljára. Az alkalmazás területei rendkívül széleskörűek. A képminőség az eddigi hőkamera modulok képét messze túlszárnyalja.

 

 

Az applikáció kínálta lehetőségek egészen összetett eszközzé teszik a DL13-at hőkamera modulként. A kijelzőn megjelenő képen egyszerűen válthatunk 6 színmód közül, bekapcsolhatjuk a valósidejű hőmérséklet mérést, mely alap beállítás szerint a látószögbe kerülő legmagasabb, a legalacsonyabb és a középhőmérsékletet jelzi pontszerűen, emellett vonal mentén tud mérni és egy kézzel tetszőlegesen rajzolt területről tud pontos hőmérséklet adatokat szolgáltatni. A beállítások sora széleskörű: környezeti hőmérsékletet, a mért test távolságát, illetve akár emisszivitást is lehet módosítani - melyek mind-mind az ipari vonalon használt profi hőkamerákra jellemző tulajdonságok. Több van benne, mint amit mutat.

 

Valósidejű hőmérséklet mérés mód

 

A DV hőkamerát azzal a céllal tervezték, hogy hibátlan teljesítményt nyújtson szélsőséges körülmények között is, így alap beállítás szerint -20°C - +120°C-ig használható mérésre. Kiterjesztett mérés üzemmódban a mérési intervallum +120°C és +400°C közötti. Mindeközben akár 4 órán keresztül üzemel egy CR123-as elemmel, vagy RCR123 akkumulátorral. Mindez kitolható USB-C csatakozás esetén.

A mellékelt gyöngyvászon hosszú ideig biztos védelmet nyújt.

Az új DV széria lehet az a multifunkcionális eszköz, amit talán eddig keresett. Próbálja ki a Leitz-Hungaria-nál!

 

Az éjjellátókat és hőkamerákat hivatásos vadászoknak ajánljuk munkaköri feladataik ellátásához! A törvény rendelkezése szerint elektronikus optikai eszköz vadászaton való használata a vadászat rendje megsértésének minősül!

Adatok
Alap nagyítás (x):
0.85
Gyártó :
InfiRay
Energiaellátás:
1 x CR123 (3,7V)
Jótállás:
Gyártó által vállalt garancia: 3 év, az akkumulátorra 1 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például, de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.
Méretek:
77x56x36 mm
Csatlakozók:
USB-C
Működési / tárolási hőmérséklet:
-10°C - +50°C / -20°C - +120°C
Objektív rendszer:
13 mm F1.0
Kompatibilitás:
Android 6.0 felett
Spektrális méréstartomány:
8 - 14 µm
Kijelző szín üzemmódok:
fehér kiemelés, fekete kiemelés, pszeudo
Képfrissítés:
25 Hz
Látószög:
23.6° x 20.7°
Nagyítás:
0,85x
Tömeg (g):
89
Legkisebb nagyítás:
0.85
Legnagyobb nagyítás:
3.4
Felépítés:
Egyszemes kereső
Vízszintes látószög (°):
23.6
Egyéb tulajdonságok:
NETD: <60 mK @ 25°C, f#1.0; MRTD: <500 mK @ 25°C, f#1.0; Android 6.0 feletti operációs rendszerekkel kompatibilis
Szenzor:
384x288 pixel, 17 µm pixel méret
Tartozékok:
hőkamera, gyöngyvászon tok
Szín:
szürke
Hőszenzor:
384x288 17µm
Cikkszám:
IRADL13
Hasonló termékek