Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

InfiRay IRS-AC822W-H fali testhőmérséklet mérő állomás

InfiRay
OTP Hitelkalkulátor
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: IRAIRS-AC822W-H

- professzionális, automata testhőmérséklet mérő kamera
- szenzor méret 256x192 pixel
- pontosság: akár + / - 0.5°C

- 0,3 - 1,5 méter mérési távolság
- 0.2 s mérési idő
- fali konzolra szerelhető

OTP Hitelkalkulátor

Leírás

Testhőmérséklet mérő fali terminál

Lázmérés hőkamerával


Az utóbbi két évtizedeben többször hallottunk új típusú vírusos fertőző betegségekről, 2002-ben a SARS vírusról, 2012-ben MERS-ről, illetve madárinfluenzáról, ezeket azonban távolról szemléltük, sem egészségügyi, sem gazdasági hatásait nem igazán éreztük. A legújabb koronavírus azonban mára kontinensünket, sőt hazánkat is sújtja, komoly népegészségügyi kockázattal és súlyos gazdasági károkkal fenyeget. Nagy létszámú munkahelyeken, tömegrendezvényeken gyorsan és könnyedén terjed, ezért szó szerint létfontosságú és közös érdekünk, hogy a fertőzésgyanús egyéneket kiszűrjük, korlátozzuk a fertőzés terjedést.


A koronavírussal fertőzött személy egyik és legkönnyebben tetten érhető tünete a hőemelkedés és láz, amit arra alkalmas hőkamerával gyorsan, hatékonyan és akár nagyobb csoportban is mérhetünk.


Az InfiRay nem állt le a fejlesztésekkel a vírushelyzet kialakulása óta. A számtalan nagy teljesítményű testhőmérő készülék mellett a kisebb átmenő forgalmú területekre is fejleszt. Az IRS-AC822-H kis helyigényű automatikus testhőmérséklet mérő eszköz, mely érintés-mentesen, pontosan és gyorsan ellenőrzi a hatókörében (0,3-1,5 méter) elhaladó személyek testhőmérsékletét, és riaszt, ha valakinek a normálisnál magasabb a hőmérséklete. Szűkebb zónákban terelt tömegben, a kamera előtt egy pillanatra lassítva akár 0.2 mp reakcióidő alatt, automatikusan jelzi a beállított hőmérséklet feletti értékeket. A készülék olyan intelligens szoftverrel rendelkezik, mely egyszerre több személy hőmérsékletét képes mérni, emellett támogatja a maszk viselés közbeni mérést. Nem befolyásolja szemüveg, sapka, vagy egyéb zavaró tényező. 

Az arc felismerő algoritmusa akár 92% feletti pontosságot ér el, amely adatbázis 50 000 különböző arcot tud tárolni.

A képminőségért dual szenzor felel. Hőkép kamera és CMOS kamera adataiból áll össze minden fotó. Az arc expozíció 120 dB dinamika tartománnyal rendelkezik, akár háttérfény esetén is jó azonosítást garantál, emellett a sötétben készült képek is jó zajszűréssel rendelkeznek.

A kamera üzemelési hőmérséklet intervalluma -40 és +60°C közötti, ezen belül a +20 - +35°C -os környezeti hőmérsékleten kimagasló pontossággal (+/-0,5 °C) működik.


Az IRS-AC822W-H szett tartalma a hőkamera kijelzővel, adaptertalp fali konzolhoz és tápellátás, mellyel a felhasználó az általa legmegfelelőbbnek ítélt módon és helyre rögzítheti a kamerát - fali kapu üzemmódban. A mellékelt adaptertalp segítségével egy fali konzolon kiválóan rögzíthető pl. egy cső konzolra.

Üzemeltetési feltételek:

Az optimális környezeti hőmérséklet kb. 25°C, az erős külső hatások mint pl. a kintről jövő huzat, fűtőtest, napsütés, vagy annak kitett üvegfalak és egyéb hőforrások megzavarhatják a készülék működését, ezért ne legyenek ilyenek a kamera látószögében. A mérést ne közvetlenül kintről beltérbe belépve végezzük el, amennyiben a külső hőmérséklet nagy mértékben eltér, mert ez csökkenti a pontosságot. A megfelelő üzemelés érdekében célszerű az embereket egy lassító kordonnal a kamera elé terelni.

Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!

Paraméterek

Objektív rendszer 2 MP CMOS dual kamera
Nagyítás (alap) 1x
Legkisebb nagyítás 1x
Legnagyobb nagyítás 1x
Szenzor 256 x 192 pixel, VOx hűtetlen FPA
Kijelző 8 coll, 1280x800 pixel
Energiaellátás 12 V DC
Csatlakozók 2*alarm input, 1*alarm output, 1*RS485, DC 12V, 1*RJ45 10M/100M önbeállító, 1* Bluetooth, 1*USB 2.0, 1 pár Wiegand
Észlelési távolság 0,3 - 1,5 méterig
Állvány csatlakozás cső állványra szerelhető, konzol tartozék
Helyettesítő áramforrás 12 V DC
Képfrissítés 50 Hz
Látószög 65°x 40°
Mérés jellemzők Precíz hőmérséklet mérés: +20 - +35°C külső hőmérséklet mellett.
Beltéri használatra, szél- és huzat mentes környezetben.
Mérési távolság: 0,3 - 1,5 m.
Spektrális méréstartomány 8 - 14 µm
Működési / tárolási hőmérséklet +20 - +35°C / -40 - +60°C
Méretek 126 x 264 x 18,5 mm
Tartozékok hőkamera egység, fali konzol, szükséges kábelek
Szín ezüst
Egyéb tulajdonságok

2 kamera:

hőkamera + 2 MP CMOS WDR dual kamera
AI arc felismerés és követés, >30 ember képkockánként
Energia fogyasztás: < 20 W

 

Jótállás Gyártó által vállalt garancia: 3 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.