Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

InfiRay M300G ipari hőkamera

InfiRay
1.250.000 Ft (984.252 Ft + ÁFA)
Menny.:db
OTP Hitelkalkulátor
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: IRAM300G
- 384x288 pixel, 12 µm-es pixelméret
- akár +/-0.5°C pontosság
- hőkép és CMOS kamera
- automata riasztás, kép készítés
- akár 4 óra üzemidő
- költséghatékony, biztonságos
- érintőképernyő
- Wi-Fi
1.250.000 Ft (984.252 Ft + ÁFA)
Menny.:db
OTP Hitelkalkulátor

Leírás

Az új InfiRay M300G egy profi felhasználásra szánt kézi ipari hőkamera, melynek segítségével rendkívül pontos mérések végezhetők a -20°C - +550°C-os hőmérséklet tartományban. Egy végtelenül egyszerűen használható eszköz, mely a professzionális világban is megállja a helyét. Az InfiRay-től megszokott piacvezető minőségben és innovációkkal.

Csak célozzon és olvassa le!

Egyetlen jól irányzott mozdulattal hozzájuthat a szükséges információhoz. Robusztus felépítése fokozott igénybevétel esetén is jól használhatóvá és strapabíróvá teszi. Ideálisan használható a legkülönfélébb területeken. Az M300G modell 43,7°-os látószöge segítségével szinte minden téren megállja a helyét, komfortos és jól méretezett vizsgáló eszköz. Legyen az akár gépészeti inspekció, vagy karbantartás, termék teszt, autóipari szerviz területeken való alkalmazás, gáz-, fűtés-, illetve vilanyszerelési munkák, általános épületgépészeti karbantartás, az M300G-ben minden problémára kiváló eszközt talál felhasználója.

A hőkamera tulajdonságait, pontosságát egyfelől a jól méretezett látószög, a hőszenzor felbontása és pixeleinek mérete határozza meg. A közepesen nagy látószög ideális kis területek elemzésénél, illetve beltéri vizsgálatok esetén is, emellett 384x288 pixeles érzékelő felbontásával és 12 µm-es pixelméretével a mérnökök úgy konfigurálták, hogy - kis szenzor mérete ellenére - minden helyzetben tiszta, kontúros képet biztosítson, mely nem csak közelítő, de pontos és részletes adatokat képes szolgáltatni - megkönnyítendő az esetleges hibák precíz lokalizálását, feltárását. Igaz ez közeli felvételek, pl. elektromos kapcsolószekrények vizsgálata esetén, de ugyanígy látványos a látható hőtérkép pl. egy padlófűtés vízkör vizsgálata esetén is. Alapvető funkciók a legalacsonyabb és legmagasabb hőmérsékletű pontok jelzése, de beállított hőmérsékletek esetén az automatikus képi, vagy hangriasztás lehetősége is.

Ergonomikus háza LED fényforrást rejt, komfortos kialakításának köszönhetően pedig jobb és bal kézzel is kényelmesen használható. A csúszásbiztos felület megalkotása olyan hatásosan sikerült, hogy kézbevétel után a felhasználó első gondolata az, hogy valóban nagyon komfortosan és intuitíven használható eszközt tart a kezében. A gombok kezelése logikus, a munkálatok közbeni biztonságról pedig a 2 méteres ejtésig biztosított készülékház gondoskodik IP54 védelemmel.

A beépített 3.5"-os 384x288 pixeles TFT LCD színes kijelző remek részletességgel mutatja a szenzor által felfogott adatokat. 7 féle szín beállítás közül választhat felhasználója, melyek közül mindegyiknek megvan a maga előnye különböző elemzési szituációkban. A készülék rendelkezik infra és látható kép kamerával is. Ez további lehetőségeket nyújt a felhasználó számára. Ilyen különleges a fúzió funkció, mely a hőképet és a látható képet egy képben egyesíti. Ez sok esetben lényegesen jobban értelmezhető képet szolgáltat. Kép a képben (PIP) segítségével az elérhető funkciói tovább gazdagodnak. Az így készült és memóriakártyán rögzített képek újabb területeket nyitnak meg az utólagos elemzésekhez, illetve akár vállalkozói árajánlatok generálásához, vagy az elvégezett munkák sikerességének dokumentálásához is. A benne rejlő technika lehetőséget kínál, a felhasználó a kreatív felhasználhatóság korlátait feszegeti.

Az InfiRay M300G -20°C-tól +550°C-ig mér nagy pontossággal hőmérsékletet (+/-2°C, ill. +/-2%). Ezen intervallumon belül termikus érzékenysége akár a 0.05°C-ot is elérheti. Az emissziós korrekció változtatható. A készülék automatikusan megpróbálja kiszűrni a zavaró környezeti befolyásoló tényezőket. A hőkamera JPEG formátumú képeit a tartozék 16 GB-os micro SD kártyán képes tárolni. Lehetőség van a képek automata és manuális mentésére. A tartozék Li-Ion akkumulátor akár 4 órás működést is lehetővé tesz. USB-C csatlakozója révén azonban akár a folyamatos töltés is megoldható speciális csatlakozók nélkül. Egy teljes feltöltés kb. 3 órát vesz igénybe.

A készülék támogatja számítógépes elemző alkalmazás használatát opcionális számítógépről, a gyártó által biztosított InfiRay szoftverrel.

Vadászati és rendvédelmi körökben méltán elismert az InfiRay hőkamerák remek teljesítőképessége, a folyamatos innováció és az igényes, átgondolt kivitelezés.

InfiRay M300G. Professzionális kivitel, szakembereknek. Tegyen egy próbát, engedje magát meggyőzni!

Gépigény a mellékelt analizáló szoftverhez:

CPU: minimum i3
Memória: minimum 4 GB
Operációs rendszer: Windows 10 Office 2010-el
Kijelző beállítások (gépház): szöveg az alkalmazások és más elemek méretének módosítása legalább 100%

Jellemzők:

 • 2 méterről történő leejtésig ütésálló
 • különféle hőmérséklet mérési funkciók
 • IP54 szintű védelem
 • JPEG tárolás, hőkép és látható kép együtt (fúzió funkció)
 • kimagasló költséghatékonyság
 • hűtetlen mikrobolométer szenzor
 • szenzor mérete 384x288 pixel
 • IFOV: 1.98 mrad
 • NETD érzékenység: <50 mK
 • manuális fókusz
 • spektrális méréstartomány: 8-14 µm
 • °C / °F / K mérés
 • beépített LED fényforrás
 • USB-C csatlakozás kép és adatátvitelre

Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!

Paraméterek

Szenzor 384x288 pixel, hűtetlen FPA
Filmfelvétel MPEG4
Kijelző 3.5 coll színes LCD 640x480 pixel
Adat tárolás opcionális micro SD 32 GB-ig
Energiaellátás beépített li-Ion
Csatlakozók USB-C
Állvány csatlakozás van, 1/4 coll
IFOV 1.98 mrad
Kijelző szín üzemmódok 7 üzemmód
Látószög 43.7°
Mérés jellemzők

IFOV: 1.98 mrad
Mérés típusok: középpontos / meleg pont / hideg pont
Mérés tartomány: -20 - +550°C
Pontosság: ±0.5°C
IR hőmérséklet skála: 0.1°C (0.2°F)

 

Spektrális méréstartomány 8 - 14um
Ütésállóság 2 m-ről történő leejtésig
Üzemidő akár 4 óra egy töltéssel
Támogatott fénykép felbontások 384x288
Vízállóság IP54
Működési / tárolási hőmérséklet -10°C to +50°C / -20°C to +60°C
Méretek 256x105x105 mm
Tartozékok hőkamera, hordtáska, töltő, 2db 4500 mAh akku, USB-C töltőkábel, analizáló szoftver PC-hez.
Szín piros
Egyéb tulajdonságok

Képmódok: hőkép, fúzió, élőkép, kép a képben.
Pillanat felvétel manuálisan, vagy automatikusan hőmérséklet adattal

Vezeték nélküli adat átvitel. A telefonos applikáció segítségével bárhol és bármikor, könnyedén elemezheti és megoszthatja hőképeket és hőmérséklet adatokat.

Az intelligens analizáló szoftver PC-n is elérhető, mellyel könnyedén beállíthatóak a mérési paraméterek.

Gépigény a mellékelt analizáló szoftverhez:

CPU: minimum i3
Memória: minimum 4 GB
Operációs rendszer: Windows 10 Office 2010-el
Kijelző beállítások (gépház): szöveg az alkalmazások és más elemek méretének módosítása legalább 100%

Tömeg 670g
Jótállás Gyártó által vállalt garancia: 3 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.