Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ingyenes szállítás

csomagpontra ingyen 10 000 Ft-tól*

IRay X-Eye E3+ hőkamera

Termékleírás, paraméterek

 

Szállítási és fizetési információk

Ár:
599.900 Ft (472.362 Ft + ÁFA)
Hitel ajánlatunk: OTP Áruhitel - Részletek: Üzletünkben
Cikkszám: IRAE3+
Gyártó: IRay
- előtét lencsével növelhető észlelési távolság és optikai nagyítás
- 384x288-as érzékelő felbontás
- 19 mm fókusztávolságú objektív
- 17 µm-es pixelméret az érzékelőn
- 720x540 pixeles kijelző
- WIFI
- 8 GB belső memória
- videó és állóképrögzítés
- NETD: <= 50mK
- szálkereszt nullázás funkció
Menny.:db

Leírás

Lehetővé teszi a legkisebb hőforrások észlelését és megfigyelését bármely napszakban. Ezek a kis, egy kézzel is könnyen használható kamerák kristálytiszta képet adnak még teljes sötétségben is. Kiválóan használhatóak vadászatok során cserkelésre, utánakeresésre és állatok megfigyelésére. A vadászati célú felhasználáson kívül rendkívül nagy hatékonysággal alkalmazhatóak biztonságtechnikai célokra, mentési és keresési feladatokra.

720x540 pixel felbontású LCD kijelzőn jól észrevehető és rendkívül részletesen megfigyelhető bármilyen állati és az emberi test által kibocsátott hőforrás. Az 50 Hz-es képfrissítés folyamatos, teljes mértékben akadásmentes képet biztosít. Egy különleges inteligens algoritmus csökkenti a képzajt és még könnyebben felismerhetővé teszi a hőforrásokat.  A 19 mm-es objektívnek és 384x288 pixel felbontású 17 µm-es érzékelőnek köszönhetően igen széles a látómező. A készülék kialakítása lehetővé teszi egy opcionális 35 mm-es objektív csatlakoztatását is. Az opcionális objektív megvásárlásával a készülék univerzálisan használható kisebb és nagyobb távolságokra is.

Használata rendkívül egyszerű. Ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben a felhasználó másik keze szabadon marad. A kézre álló gombok segítségével az egyszerű menü könnyen vezérelhető. Pár másodperc alatt bekapcsol, így szükség esetén azonnal használatra kész. A főkapcsoló rövid megnyomásával készenléti állapotba helyezhető, amiből azonnal hadra fogható. A felhasználó választhat automatikus és manuális kalibráció közt is. Vízálló, ezért bármilyen időjárási körülmények között  megállja a helyét.

A 2x-es és 4x-es digitális nagyítás segítségével a részletek könnyebben megfigyelhetővé válnak. Fekete kiemelés, fehér kiemelés, piros kiemelés és pseudo üzemmód segíti a felhasználót a különböző terep és hőmérsékleti viszonyok között a feladatnak megfelelő optimális érzékelésben. Szükség esetén a beépített lézer pointer bekapcsolásával láthatja a felhasználó társa, hogy hová néz a hőkamera. Ez a funkció mentési feladatok során lehet hasznos. Ennél a típusnál beépített, nullázható szálkereszt is rendelkezésre áll. A készüléket LED segédfénnyel szerelték fel, ami igény esetén elemlámpaként funkcionál. Beépített Wifi jeladó és egy mobiltelefonos alkalmazás telepítésével a látott kép Android és IOS eszközökre is továbbítható (Xeye Pro applikáció) és az alkalmazás telefonos kezelőfelületén keresztül a kamera belső memóriájába rögzíthető. Az elkészült képek és videók számítógépes ftp kliens segítségével tölthetők át a kameráról PC tárhelyre. Egyszerre akár 4 mobil eszköz is csatlakoztatható Wifi-n a hőkamerához.

A beépített 8 Gb-os memóriára álló és mozgóképek is rögzíthetőek.

beépített akkumulátorral több mint 4 órán keresztül folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethető. Standby üzemmód segítségével a kijelző kikapcsolható, majd egy gombnyomással azonnal újra bekapcsolható. Nem kell bajlódni a lemerült elemek cseréjével. A készülék USB töltőkábel segítségével számítógépről, vagy bármilyen mobil telefonos adapter segítségével 230 V-os hálózati csatlakozóról tölthető. A készülékhez mellékelt videó kábel segítségével az eszköz által látott kép külső képrögzítő egységgel is felvehető.

Az éjjellátókat és hőkamerákat hivatásos vadászoknak ajánljuk munkaköri feladataik ellátásához! A törvény rendelkezése szerint elektronikus optikai eszköz vadászaton való használata a vadászat rendje megsértésének minősül!

 Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!

Paraméterek

Objektív rendszer 19 mm-es gyújtótávolság, fix fókusztávolság
Szenzor VOX hűtetlen FPA detektor 384x288
Kijelző 720 x 540
Adat tárolás 8GB beépített memória
Energiaellátás beépített Li-ion, újratölthető
Csatlakozók DC5V/2A(Mini USB)
Észlelési távolság

Észlelés / Azonosítás:
gépjármű: 1746 / 436 m
emberalak: 739 / 184 m

Állvány csatlakozás 1/4
Digitális zoom 2x / 4x
IP védettség IP66
Képfrissítés 50 Hz
Kijelző szín üzemmódok Forró fekete, Forró fehér, Forró vörös, Vas, Színes (túl szaturált)
Látómező 19°x14°
Látószög 19°x14°
Legkisebb nagyítás 1x
Legnagyobb nagyítás 4x
Nagyítás 4x
Spektrális méréstartomány 8-14μm
Tömeg 400g
Színe zöld
Ütésállóság 1m-ről történő leejtésig
Üzemidő 4 óra aktív használattal, 7 óra energiakímélő üzemmódban
Vízállóság IP66
Működési / tárolási hőmérséklet -20℃- +50℃ / -30℃- +60℃
Méretek 160 x 62 x 62 mm
Tartozékok kimenő videó analóg kábel
Egyéb tulajdonságok NETD: 50mk@30℃; Live video WiFi-n keresztül; a kamera kikapcsolt állapotában elemlámpaként is használható; lézer pointer tartozék; nullázható szálkereszt
Garancia 1 év forgalmazói