Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leica Q2 fényképezőgép, fekete, vitrin darab

Leica
1.831.600 Ft (1.442.205 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Hitelajánlatok
Leica ár-információk ITT!
- Vitrin darab!
- Leica Summilux 28 mm f/1.7 ASPH. objektív
- ISO 50.000
- 47.3 megapixel, Full Frame CMOS szenzor
- DCI 4K 24p, UHD 4K 30p, Full HD 120p video
- Maestro II processzor
- Bluetooth, WiFi
Cikkszám: 19050,v
 
1.831.600 Ft (1.442.205 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Hitelajánlatok

Leírás

Csak a tökéletest fogadd el!

Minden jó sztori megérdemel egy folytatást, ez alól pedig a méltán elismert Leica Q sem kivétel. Bemutatjuk a Q2-t, a tökéletes szimbiózisát a lényeges és innovatív dolgoknak, az eredendő teljesítménynek és a kor színvonalát meghaladó kapcsolódó készségeknek, és az eleganciával vegyített ellenállóképességnek. Az újonnan fejlesztett 47.3 MP-es Full Frame szenzor, az extrém nagy fényerejű Summilux 28 mm F1.7 ASPH. objektív, a gyors autófókusz, az innovatív OLED technológia és az időtlenül elegáns formatervezés mind-mind arra hivatott, hogy ápolja az előd, a Leica Q által teremtett hagyományokat.

A kedvezőtlen időjárási és felhasználási körülményekre - mint por, fröccsenő víz, stb. - felkészített gépváz által a Leica Q2 kitűnik kategóriatársai közül, mint az egyetlen fényképezőgép, amely kiállja a mindennapos megpróbáltatásokat, az időjárás próbáit. Klasszikus formatervével és a nagy tisztelettel övezett "Made in Germany" felirattal, az integrált digitális zoom technikával - mely számtalan gyújtótávolságot lefed egészen a 75 mm-es objektívek paramétereiig - a Leica Q2 új magasságokba emeli a Leica Full Frame kompakt kamerák sztoriját.

A teljes formátumú képérzékelővel és a kimagaslóan fényerős, klasszikus fókusztávolságú prémium objektívvel rendelkező Leica Q2 minden tulajdonságában túlmutat elődjén. A fotótémákat természetes perspektívával és hű részletekkel ábrázoló Leica Summilux 28 mm f/1.7 ASPH. objektív a gépet ideális eszközzé teszi az adott fényben történő fotózáshoz. Így az új Leica Q2 is tökéletes fényképezőgép utcai, építészeti és tájkép fotózáshoz. Az objektív teljesítményéhez kiválóan illeszkedő 47.3 megapixeles CMOS szenzor rendkívül részletgazdag, kiemelkedő képminőségű felvételeket nyújt ISO 50.000 érzékenységig nagyon alacsony zajszinttel. A makró, az automatikus és a manuális élességállítás közötti, roppant gyakorlatias üzemmód váltásnak köszönhetően a Leica Q2 maximális alkotói szabadságot biztosít még a legnagyobb kihívást jelentő fotográfiai törekvésekhez is.

 

 

Szélesítsük kreativitásunk lehetőségeit!

Új 47,3 megapixeles képérzékelő és hatékonyabb digitális zoom

A leica Q2 újonnan kifejlesztett 47,3 millió képpontos, teljes formátumú képérzékelővel rendelkezik, amellyel részletekben igen gazdag fotókat és briliáns 4K videó felvételeket készíthetünk ISO 50.000 fényérzékenységig.

A kategóriájában legnagyobb fényerejű objektív és a nagy felbontóképességű szenzor kombinációja kiszélesíti a képkompozíció rugalmasságát, valamint – a digitális zoom funkciónak köszönhetően – lehetővé teszi a 28, 35, 50 és 75 milliméteres gyújtótávolságnak megfelelő látószögek kiválasztását, miközben megmarad a képérzékelő teljes felületéről rögzített felvétel 47,3 megapixeles felbontása DNG raw-formátumban.

 

 

 

 

Szálljunk szembe a körülményekkel!

Mindig és mindenhol készítsünk felvételeket!

 

Az új Leica Q2 kategóriájának egyetlen kamerája, amelyet por és fröccsenő víz elleni védőszigeteléssel (IP52) láttak el. Ez azt jelenti, hogy a készülék még a legkedvezőtlenebb időjárási körülményeknek is ellenáll minden további védőintézkedés nélkül. Fotózzunk, videózzunk bárhol és bármikor, csak arra összpontosítsunk, ami valóban számít – a tökéletes kép elkészítésére. A megújult házba a Leica SL (Typ 601) akkumulátorát, a BP-SCL4 akkumulátorát integrálták, aminek köszönhetően a készíthető képek száma töltésenként 370-re módosult, mi több, az akkumulátor környéke is fokozottan biztosítva van beázás ellen.

 

Korlátlan lehetőség egyetlen objektívvel

 

Tökéletesség éjjel és nappal

 

Az objektív legnagyobb, f/1,7-es fényerejével fotótémánkat hihetetlenül jó élességgel örökíthetjük meg kiemelve azt a csodálatos rajzolatú, elmosódott háttérből. Az objektív teljesítménye garantálja a kiváló képminőséget még a legnehezebb fényviszonyoknál is.

A 75 milliméterig működő digitális zoommal a Leica Q2 tökéletes társunk mind utcai fotózáshoz, mind építészeti felvételekhez, tájképekhez és portrékhoz.

Az objektíven lévő makrófunkció tárcsa egyszerű elfordításával gyorsan lehetővé válik a Leica Q2 közeli, borotvaéles távolság beállítása 17 centiméterig. Közvetlenül mellette élességállító gyűrű található a kézi- és önműködő élességállítás kiválasztására.

 

 

Ragyogó áttekintés az új OLED képkeresővel

Az újólag kifejlesztett, 3,68 megapixeles, nagy felbontóképességű, kiváló dinamikus tartományú, kontrasztos OLED képkeresővel fotótémáinkról remek élőképeket kapunk, és felvételeinket is nagyszerű képminőségben szemlélhetjük. A korábbi LCD elektronikus keresők technológiáját túlszárnyalva a Leica Q2 OLED keresőjének minden egyes képpontja külön bocsájtja ki a fényt jobb kontraszt-teljesítményt és nagyobb színmélységet nyújtva. Az áramfogyasztás kicsi marad még a fényerős, nagyfelbontású elektronikus kereső használatával is.

A kereső azonnal működésbe lép, mihelyt a kamerát szemünkhöz emeljük, így a fotótémát megbízhatóan és érzékelhető késedelem nélkül szemlélhetjük. Az új Leica Q2 egyedülálló és intuitív kezelési koncepciója - többek között - a kamera hátulján lévő, újratervezett, a kamera házába süllyeszthető dioptriakompenzáció-nyomógombot kínál, amely megóv a dioptriaérték véletlenszerű átállításától. 

 

 

 

Kiváló reakcióidő

 

Gyors témák megörökítése páratlan precizitással

Nem maradunk le az értékes pillanatok megörökítéséről, mert a Leica Q2 autofókusz-rendszere – kategóriájában a leggyorsabban - 0,15 másodperc alatt beállítja fotótémánk élességét. A Leica Q2 47,3 megapixeles legnagyobb felbontásánál elérhető 10 kép/másodperces képsorozatokkal bármit és bármikor lencsevégre kaphatunk.

 

 

 

Alkotóképességünk túllép a fotózáson az új, 4K videó funkcióval

A kiváló Leica Summilux objektív és a 4K videó-teljesítmény kombinációja a kreativitás új távlatait kínálja. Az új Leica Q2 a ragyogó, élethű mozgóképhez 4K videó funkciót, 3840 x 2160 képpontot és 30, illetve 24 kép/másodperces képfrekvenciát biztosít. Kívánság szerint a videófelvételek a jól ismert full-HD formátumban 120, 60, 30 vagy 24 képkocka/másodperccel is rögzíthetők.

 

 

 

Maradjunk kapcsolatban az új Leica FOTOS Applikációval!

Az új Leica Q2 energiatakarékos Bluetooth csatlakozással biztosítja a vezeték nélküli kapcsolatot. Az első beállítás után a csatlakozás önműködően mentésre kerül, és elérhetővé válik a kamera további ki- és bekapcsolásakor. A Leica FOTO App segítségével bármikor gyorsan és könnyen megoszthatjuk felvételeinket a közösségi médiák felületén az egész világgal, számos kamera beállítást végezhetünk okostelefonunkkal, amelyet még a Leica Q2 távkioldására is használhatunk.

 

„Made in Germany”

A kiválóság hagyománya

 

A Leica Q2 a legszükségesebb funkciókra való törekvés mellett az adott lehetőségek legnagyobb kihasználására és a csúcsminőségre való elkötelezettség jegyében jött létre.

A gyártás során kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat használják a maximális élettartam és a hosszú időn át tartó működőképesség érdekében. A kamera váz magnéziumból készül a bizalom, a teljesítmény és ugyanakkor a különlegesség érzését tolmácsolva.

 

A klasszikus forma együtt jár az innovatív funkcióval

A dizájn és a használat eleganciája

 

Az új Leica Q2 jellegzetes hüvelyujj-támasza és ízléses gyémántmintás bőr bevonata az optimális fogást és ugyanakkor a kifinomult eleganciát is szolgálja.

A Leica Q-val ellentétben, követve a Leica M10-nél kialakított dizájnelveket, a Q2 új kioldógombja kizárólag a be- és kikapcsolását végzi bizalmat, egyúttal a gép harmonikus használatát és megfelelő reakcióképességet nyújtva.

 

* Az angol nyelvű adattábla INNEN letölthető.

 

Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!

Youtube videók

Paraméterek

Kategória kis méretű digitális kompakt, professzionális Full Frame fényképezőgép
Gyári objektív Leica Summilux 28 mm F 1.7 ASPH., 11 lencse 9 csoportban, 3 aszférikus lencse
Fényrekesz Tartomány: F1.7 és F16 között 1/3 fényérték fokozatokkal, Csatlakozás: E49
ISO értékek automatikus, SO 50, ISO 100, ISO 200, ISO 400, ISO 800, ISO 1600, ISO 3200, ISO 6400, ISO 12500, ISO 25000, ISO 50000
Fénymérés Módja: többmezős, középsúlyos, spot
Szenzor CMOS szenzor, 50,4 / 47,3 millió (teljes/effektív) képpont
Effektív képpontok száma 47.3 MP
Élességállítás automatikus (autofókusz) és manuális élességállítás képrészlet kinagyítással vagy színmegjelöléssel (Focus Peaking), kontraszt alapú autofókusz rendszer, Autófókusz érzékelés módja: egymezős (állítható), többmezős, arcfelismerés, témakövetés, opcionális beállítások, zárkioldás a monitor érintésével
Felbontás Fotó: JPEG: Zoom 28 mm: 47 megapixel (8368x5584 pixel), 24 megapixel (6000x4000 pixel), 12 megapixel (4271x2848 pixel) Zoom 35 mm: 30 megapixel (6704x4472 pixel), 15 megapixel (4800x3200 pixel), 8 megapixel (3424x2288 pixel) Zoom 50 mm: 15 megapixel (4688x3128 pixel), 8 megapixel (3360x2240 pixel), 4 megapixel (2400x1600 pixel) Zoom 75 mm: 7 megapixel (3136x2096 pixel), 3 megapixel (2240x1496 pixel), 2 megapixel (1600x1072 pixel) DNG: Zoom 28 mm: 46,7 megapixel (8368x5584 pixel) Videó: MP4 (C4K / 4K / FullHD) 4K: 30p, 24p C4K: 24p Full-HD: 24p, 30p, 60p, 120p
Expozíciós sor Automatikus rekesz sorozat: három felvétel legfeljebb 3 fényértékkel, 1/3 EV fokozatonkénti beállítással
Filmfelvétel van, mp4
Expozíciós üzemmódok automatikus program, fényrekesz prioritás, záridő prioritás és manuális beállítások
Expozíció kompenzáció ±3 fényérték (EV) 1/3EV fokozatokkal
Autofókusz kontraszt alapú autofókusz rendszer, Autofókusz üzemmódok: AFS zárkioldás sikeres élességállítás után, zárkioldás bármikor, elmenthető AF beállításokAutofókusz érzékelés módja: egymezős (állítható), többmezős, arcfelismerés, témakövetés, opcionális beállítások, zárkioldás a monitor érintésével
Fehéregyensúly automatikus, beállítások: napfény, felhős, halogén világítás, árnyék, villanófény, két manuális beállítás méréssel, manuális színhőmérséklet beállítás
Kereső Elektronikus kereső: elektronikus OLED kijelző, felbontás: 3 színenként 1280x960 képpont (3,68 MP), képarány: 4:3, ±3 dioptria korrekció, szemérzékelővel automatikus átkapcsolás a kereső és a monitor között, szemtávolság: 21 mm
Kijelző 3" TFT LCD érintőképernyő: 1.040.000 pixel
Érintőképernyő van
Fájl formátumok DNG és JPEG, JPEG; Video: MP4, Audio: AAC
Tömörítetlen formátum DNG
Hangfelvétel AAC
Mikrofon sztereó
Adat tárolás SD / SDHC / SDXC memóriakártyák, UHS II szabvány ajánlott
Képarány 24 x 36 milliméter, 2:3
Képstabilizátor van, optikai kompenzációs rendszer fotó és videó felvételekhez
Önkioldó 2 vagy 12 másodperces késleltetéssel
Rekesz előválasztás van
Sorozatfelvétel 10/5/3 kép/sorozat választható (H/M/L)
Zársebesség előválasztás van
Zársebesség tartomány Felhasználóbarát zársebesség állítás. Zársebesség: 60 és 1/2000 mp között mechanikusan, 1 és 1/40000 mp között elektronikusan 1/3 EV fokozatokkal; vakuszinkron 1/500 mp záridőig
Zoom tartomány Digitális keret választó: 28 mm, 35 mm, 50 mm, 75 mm
Zárszerkezet mechanikus és elektronikus
Szűrő átmérő 49mm
Energiaellátás Leica BP-SCL4 lítium-ion akkumulátor, feszültség szint: 7,2V (7,2V DC), Kapacitás: 1860 mAh
Akkumulátor Leica BP-SCL4, átlagos kapacitás: 350 kép (CIPA szabvány szerint)
Csatlakozók Mikró USB (2.0) és HDMI csatlakozások
NFC JIS X 6319-4 sztenderdnek megfelelő / 13,56MHz
Állvány csatlakozás A 1/4 DIN 4503 (1/4 coll csavarmenet)
Bluetooth Bluetooth LE
Fókusztávolság 30 cm - végtelen, Makro állásban 17 cm -től
Hangszóró mono
Lencsetag / csoport 11 / 9
Szoftver Adobe® Photoshop® Lightroom® (a kamera regisztrációja után ingyenesen letölthető 90 napos licensz), Leica App iOSR-hez (ingyenesen letölthető távvezérlő, képtovábbítás: Apple® App-Store®/Google® Play Store®)
Váz Leica tervezésű, erős felépítésű, nagyon könnyű, magnéziumból és alumíniumból készített váz két hordszíj-füllel; ISO kiegészítő sín közép- és vezérlőérintkezőkkel vakukhoz
Wi-Fi megfelel az IEEE 802.11b/g/n sztenderdnek (WLAN), csatornák: 1-11, titkosítási mód: WLAN-kompatibilis WPA™ / WPA2™, elérési mód: infrastrukturális
Méretek 130 × 80 × 91.9 mm
Tartozékok kamera, hordszíj, napellenző, objektív sapka, kiegészítő sín védőlap, akkumulátor (Leica BP-SCL4), akkumulátor töltő, hálózati kábel (EU, US, helyi csatlakozással), USB kábel
Választható szín fekete
Egyéb tulajdonságok Optikai stabilizátor rendszer fotózáshoz és videó készítés közben. Jelenet beállítások: teljesen automatikus, sport, portré, tájkép, éjszakai portré, hó/tengerpart, gyertyafény, naplemente, digiscoping, mini effektus, panoráma, timelapse, Digitális képkeretjelző: választható: kb. 1,25x (35 mm-nek megfelelő) és kb. 1,8x (50 mm-nek megfelelő); Dinamikus tartomány: 14 fényérték Színmélység: 14Bit, Színtér: választható beállítások állóképekhez: sRGB, Adobe® RGB, ECI RGB V.2.0
Tömeg 734g
Jótállás Gyártó által vállalt garancia: 2 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például, de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.