Minox-Macroscope™--MS-8x25-ezust
Minox Macroscope™ MS 8x25 ezüst
59 900 Ft

Minox Macroscope™ MS 8x25 ezüst

közelpont: 35cm
könnyű és kicsi
remek, kontrasztos kép
Cikkszám
min62206
Raktáron
59 900 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Hitelkalkulátor
Részletek

A MINOX Macroscope mind a kiemelkedően innovatív tulajdonságok mind a MINOX cégre jellemző műszaki teljesítmény jegyeit magán viseli. Szinte belefér a tenyerünkbe a 92 x 57 x 44 milliméteres, egyedi, kompakt és miniatűr kialakítású spektív, amely nem csak kiváló optikai teljesítményt nyújt, hanem rendkívül közeli, 35 centiméteres fókuszálási távolsággal is rendelkezik. A 8-szoros nagyítású MINOX MS 8x25 Macroscope részletekben gazdag módon teszi lehetővé valamennyi tárgy és téma közeli megfigyelését úgy, hogy eközben nem zavarjuk az élővilágot. Fedezzük fel makró környezetünket egy kiválóan hordozható és kompakt mini spektívvel!

A Volkswagen-Design Csoport által tervezett rövid és kompakt spektív ház sok más elvárásnak is eleget tesz. A 114 méteres látómezővel rendelkező, kis méretű MINOX Macroscope normál spektívként is éppen olyan jó, mint a többi, megszokott méretű társa. Ha városnézéskor egy híres toronyban gyönyörködünk, vagy sporteseményen, hangversenyen szemlélődünk igen ideális eszköz az új Macroscope. Gyorsan és könnyen kezelhető még gyengébben látók számára is.

A MINOX műszakilag úgy hozta létre ezeket a ragyogó tulajdonságokat, hogy az MS 8x25 típust nagyon rövidre építette és ügyesen alkalmazta a nagy fényáteresztő képességű Porro prizmát. A 25 milliméter átmérőjű lencse újszerű optikai rendszerrel és kiváló minőségű, többszörös rétegű tükröződésgátló bevonattal kombinálva mindig ragyogó képet ad magas kontraszttal és kiváló színhűséggel. A Macroscope tervezésekor a MINOX mérnökei a korábban jól bevált tapasztalataikat az új High Grade távcsöveknél alkalmazott, legújabb technológiával hasznosították. Például: a gyors közeli élességállítás (QCF - Quick Close Focus), egy új élességállítási mechanizmus, amely jobb és pontosabb fókuszálást biztosít. A lencsén lévő élességállító gyűrű egyszeri, kevesebb mint 360°-os elfordításával a mini spektív közelitől végtelenig történő beállítását végezhetjük el.

A Macroscope-ot erős gumi bevonattal látták el a kopás elleni védelem érdekében. A speciális szigetelés és a különleges, argon gázzal töltött ház nem csak a belső korróziótól és a gyors hőmérséklet, illetve páratartalom változás következményeként fellépő párásodástól véd, hanem rossz időjárásnál, sőt öt méter mélységig vízállóságot is biztosít. Szemüvegesek számára is teljesen látható az egész látómező a szélesebb betekintési nyílás miatt. A be- és kicsavarható szemkagyló a szemüvegesek és a nem szemüvegesek számára egyaránt fontos.

 

Adatok
Gyártó :
Minox
Jótállás:
Gyártó által vállalt garancia: 5 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például, de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.
Nagyítás:
8x
Távcső frontlencse átmérő:
25mm
Távolságmérős:
nem
Legkisebb nagyítás:
8
Legnagyobb nagyítás:
8
Szín:
ezüst
Cikkszám:
min62206
Hasonló termékek