Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Ingyenes szállítás

csomagpontra ingyen 10 000 Ft-tól*

Minox MD 62 W ferde betekintésű spektív

Termékleírás, paraméterek

 

Szállítási és fizetési információk

Ár:
169.990 Ft (133.850 Ft + ÁFA)
Cikkszám: min62211
Gyártó: Minox
kompakt méret
nagyszerű optikai teljesítmény
nitrogén gáztöltés
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-11-28

Leírás

 

Ehhez a termékhez a Minox Komfort Garancia szolgáltatása vehető igénybe, melyről részletes információt itt talál.

Nagyszerű dolog távoli dolgokat szinte érintésnyire közel hozni. Ez szinte minden természetbúvár és madarász vágya. A MINOX MD 62 W spektívvel ez lehetséges. Mint a többi MINOX sport- és vadász távcsőnél, itt is a legmagasabb színvonalat képviseli a kompakt forma, a mechanikai és optikai teljesítmény a könnyű és megbízható használattal együtt. Mindössze 930 gramm súlyú, kategóriája egyik legkompaktabb távcsöve.

Az optikai tervezés során különös hangsúlyt kapott a nagyon közeli fókusz tartomány, így a MINOX MD 62 W-vel mindent, akár már 5 méter távolságból, a legnagyobb részleteiben meg lehet figyelni, ami növekszik, virágzik és mozog. A ferde betekintés miatt biztosabb és kényelmesebb a távcső tartása, a magasabban lévő látnivalókat is jobban szemlélhetjük, illetve egymás után többen is használhatjuk a távcsövet az állvány átállítása nélkül.

Az erős fém tubus kiválóan védi a finom mechanikai- és optikai elemeket. A nitrogén gáz töltés megóvja a távcsövet a belső párásodástól még gyorsan változó hőmérsékletnél is. A MINOX MD 62 W spektívet a 21-42x L.E.R., a vario 20-45x, a 22xww, és a 30x and 40x okulárok teszik teljessé univerzális használatot biztosítva. Az okulárokat bajonett csatlakozóval pillanatok alatt ki lehet cserélni.

A fotós hagyományok megőrzéséhez az MD 62 W kiváló kiegészítője a külön kapható MINOX DCIM digitális kamera.

Az okulár nem tartozék, külön kell megvásárolni!

 Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!