Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MT 100 utántöltő - csalianyag

MT
6.190 Ft (4.874 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Hitelajánlatok
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: THEAMT100-CS

- utántöltő csalianyag a piac egyik leghatékonyabb szúnyogirtójához / szúnyogcsapdájához
- használható a kertben, teraszon, kempingekben
- a készülék 1500 négyzetméteren belül hatásos

 
6.190 Ft (4.874 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Hitelajánlatok

Leírás

Rapid Action illatcsali MT 100 szúnyogcsapdához

*A képen szereplő készülék NEM TARTOZÉK!

Tartsa szúnyogmentesen kertjét, vagy bármilyen szabadidős területeit az MT 100 szúnyogcsapda segítségével.  Garantált védelem 1500 m2-en. Használható kertben, teraszon, kempingben, bármilyen szabadidős területen, ahol a szúnyogok kellemetlenné tehetik a kint tartózkodást.

A szúnyogok érzékelik az emberi lélegzéskor kiáramló széndioxidot és testünk által kibocsátott szagot és hőt. Az MT 100 imitálja, leutánozza ezeket a jeleket, és közel csalogatja a szúnyogokat a csapda vákuumos beszívó nyílásához, ahol a készülék erős ventilátora a szúnyogokat a csapda tartályába szippantja.

Az MT 100 szúnyogcsapda azonnal megfogja a rovarokat, melynek hatására folyamatosan csökken az adott terület szúnyogállománya és szaporodó képessége. Átlagos körülmények esetén az MT 100 kb. 1500 m2-es területen írtja ki a szúnyogokat. Kezelése könnyű és szinte teljesen karbantartásmentes.

Az MT 100 szúnyogcsapda 220V-os tápfeszültségről működik. A Rapid Action illatcsalit átlagos felhasználás mellett havonta egyszer kell újra töltenünk, a felfogó tárolót pedig szükség szerint, körülbelül hetente egyszer kell kiürítenünk. A termék nem jelent veszélyt az emberre, vagy háziállatra.

*A képen szereplő készülék NEM TARTOZÉK!

Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!

Youtube videók