Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pulsar Core FXQ50 BW hőkamera előtét

Pulsar
1.179.900 Ft (929.055 Ft + ÁFA)
Menny.:db
A vadászati célú használat szabályai ITT!
- 50 mm fókusztávolságú objektív
384x288-as érzékelő felbontás
- 1-szeres nagyítás céltávcsövön, 4-szeres nagyítási tartomány
- 1800 m észlelési távolság
Cikkszám: PUL76459BW

Vegye meg részletre!

 

 
1.179.900 Ft (929.055 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Az FXQ50 az FXQ55 monokulár nélküli, rövid verziója.

A Pulsar Core FXQ hőkamerák nagyítása digitálisan az alap (optikai) nagyítás négyszeresére növelhető. A 35-ös modell nagyítása kisebb, így a nagyobb látómező segítségével a közeli (akár gyorsan mozgó) tárgyak kényelmesen megfigyelhetőek. Az 55-ös modell rendelkezik a legnagyobb nagyítással, így ha távoli tárgyakat szeretnénk megfigyelni, akkor ez a modell lesz a megfelelő választás. A 35-ös modell a belépő szintű modell. Kiválóan alkalmas kisebb és nagyobb távolságokra lévő tárgyak és élőlények megfigyelésére is.

A Core hőkamerák újítása, hogy a kamera házán egy hőelvezető felületet alakítottak ki. Ennek köszönhetően az érzékelő nem melegszik és a kalibrálás is kisebb zajjal jár.

Érzékelője 384x288 pixel felbontású. Képfrissítése 50 Hz, aminek köszönhetően a gyorsan mozgó tárgyak is könnyedén, folyamatos, akadásmentes képpel követhetőek.

Az zöld-fekete AMOLED kijelző kiváló kontraszttal és kis fogyasztással rendelkezik. Élesebb, kontrasztosabb az LCD-nél és akár -25°C-os hőmérsékleten is jól használhatók. A kép változatlanul kiváló marad fagypont feletti hőmérséklet mellett is. A kijelző igény szerint használat közben ki- és bekapcsolható, így elkerülhetővé válik a fény kiszűrődése, a készülékből. Ilyenkor csak a kijelző kapcsol ki, és nem kell megvárni, hogy a rendszer újra betöltsön, ha vissza akarjuk kapcsolni. Három kijelző üzemmód áll a felhasználó rendelkezésére: "Rocks" (sziklás terep) üzemmódban a kontrasztokat kiemeli a készülék, "Forest" (erdős terület) üzemmódban a kevésbé kontrasztos megjelenítés lehet bizonyos esetekben célravezetőbb, míg "Identification" (felismerés) üzemmódban a magasabb hőmérsékletű részletek megfigyelése praktikusabb. 

A hőkamera kalibrációja történhet automatikusan, félautomata, vagy manuális módon - ahogy a felhasználónak a legkényelmesebb.

Teljes mértékben vízálló (IPX7). Egy méteres vízmélységig meríthető 30 percen keresztül, így esőben is nyugodtan használható, illetve akkor sem ázik be, ha véletlenül vízbe ejtik.

A hőkamera kezelése egyszerű, úgy tervezték, hogy a legfontosabb funkciók egyetlen gombnyomással elérhetőek legyenek. A készülékhez Wi-Fi-s távirányító is vásárolható (nem tartozék!) melyen szintén helyet kaptak a legfontosabb funkciók. Külső energiaforrásként Pulsar EPS5 akkumulátor rendelhető, így az elemek helyére helyezhető adapterhez csatlakoztathatunk külső akkumulátort.

Az éjjellátókat és hőkamerákat hivatásos vadászoknak ajánljuk munkaköri feladataik ellátásához! A törvény rendelkezése szerint elektronikus optikai eszköz vadászaton való használata a vadászat rendje megsértésének minősül.

Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!

Paraméterek

Objektív rendszer 50 mm f 1.2
Nagyítás (alap) 4.1x
Digitális zoom 2x
Legkisebb nagyítás 1x
Legnagyobb nagyítás 4.1x
Kijelző 640x480 AMOLED
Energiaellátás 2db CR123 3V lítium elem (5-7,2V) külső táp: mikro USB csatlakozó (5V) 2,1mm-es csatlakozó (12V), Helyettesítő áramforrás: power bank EPS3 és EPS5
Csatlakozók vízálló micro-USB
Észlelési távolság (emberalak) 0,5x1,8m: 1800m
Kilépő pupilla 5mm
Dioptria kompenzáció +/-5dpt
Helyettesítő áramforrás power bank EPS3 és EPS5
Képfrissítés 50Hz
Kijelző szín üzemmódok zöld fekete
Látómező 100m-en: 13,1m
Legkisebb fókusztávolság 5m
Lövésállóság 6000
Spektrális méréstartomány 7,5-13,5µm
Üzemidő 4óra (elemekkel)
Vízállóság IPX7 IPX5 (monokulárként)
Működési / tárolási hőmérséklet -25 - 50 °C
Méretek 190x65x60mm
Tartozékok gyöngyvászon tok, egy szett elem, USB kábel, törlőkendő, vezeték nélküli távirányító, adapter, csuklószíj
Színe fekete
Egyéb tulajdonságok 1-szeres nagyítás, tartozék monokulárral 4,1-szeres
Tömeg 400g
Jótállás 3 év gyártói garancia a készülékre, 1 év az akkumulátorra, melyből 1 év forgalmazói jótállás