Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
0

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás 20 000 Ft felett

ATN X-Sight II Smart HD 3-14x digitális céltávcső

ATN X-Sight II Smart HD 3-14x digitális céltávcső Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
299.000 Ft (235.433 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ATNDGWSXS314Z
Gyártó: ATN
3-14x-os nagyítás
éjjel és nappal is használható
1080P Full HD felbontás, HD monitor és HD lencsék
változtatható szálkereszt
felvétel rögzítés GPS & geotagging
iránytű egylövéses nullázás
WiFi - élőkép Android és IOS eszközökön
Menny.:db

Leírás

Az ATN X-Sight II digitális céltávcsövek új távlatokat nyitnak. Nappal és éjjel is egyaránt használhatók számos „okos” funkcióval megtámogatva. A céltávcsőben lévő ATN Obsidian II Core számítógép számos érzékelőt vezérel és egyetlen gombnyomással, vagy a fegyver elsütésével felvételek készíthetők vele. Tudásával egyedülálló a piacon és páratlan funkciókkal rendelkezik.

Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.

HD lencsék és az 1080P Full-HD felbontású képszenzor továbbítja a kristálytiszta, színes képeket a HD felbontású monitorra. Videófelvétel és fényképek rögzítésére is alkalmas használat közben egyetlen gombnyomással, vagy a fegyver elsütésével. Beállítható sorozatfelvételre is. Sorozatfelvétel esetén a képkockák között eltelt idő is állítható.

A beépített ballisztikai program a bevitt és mért adatok alapján minden tényezőt számításba vesz és a kalkuláció alapján a szálkereszt célzópontját automatikusan áthelyezi* a becsapódási pontra. Beépített elektronikus barométer gondoskodik a ballisztikai kalkulációk még pontosabb elvégzéséről.

Hétféle szálkereszt választható ki hétféle színben. A céltávcső nullázása egyetlen lövéssel pár másodperc alatt lehetséges a menüben található belövés funkció segítségével. Hat fegyver belövése és hatféle lőszer ballisztikája is tárolható az X-Sight II memóriájában.

Távolságmérő funkció segítségével szinte teljes pontosságú becslést ad a céltárgy távolságáról, és ennek megfelelően hozzáigazítja* a szálkereszt célzópontját a becsapódási ponthoz.

Nappal színes, éjszaka fekete-fehér, vagy fekete-zöld képet ad. Éjszakai üzemmódban állítható a fényerősítés szintje is. Egy 850 mW-os 850 nm hullámhossz tartományú külső infravető (tartozék) segíti a készülék használatát teljes sötétségben, vagy rossz fényviszonyok esetén.

Fokozatmentes zoom gondoskodik a rugalmas nagyításról. Beépített giroszkóp biztosítja a remegésmentes képet és a stabil lövéseket. A távcső megjeleníti a vertikális és horizontális dőlésszöget is. 

Egyszerűen használható geotagging funkció rögzíti a felhasználó földrajzi elhelyezkedését az elkészült felvételek mellett és a későbbiekben bármikor visszakereshető merre járt a felvételek készítője. Rögzíti a felhasználó tengerszint feletti magasságát is. A látómezőben megjelenített elektronikus iránytű segíti a tájékozódást és sebességmérő mutatja a felhasználó sebességét, ha mozgásban van.

Beépített WI-FI és Bluetooth* adóvevő segítségével csatlakoztatható mobil telefonokhoz és tabletekhez (Android és IOS). A csatlakoztatott eszköz használható keresőként, így társunk élőben figyelheti mit lát a lövész a távcsőben. Wifi-vel történő csatlakozás esetén számos funkció (pl. szálkereszt típus választás) a csatlakoztatott eszközről is elérhető.

A készülék USB, mini HDMI csatlakozóval és micro SD kártya foglalattal rendelkezik, a micro SD kártya 32GB-ig bővíthető.

Az USB csatlakozó a felvételek számítógépre történő mentése mellett, külső táp (powerbank) csatlakoztatására is lehetőséget ad. 

Az X-sight szabványos Picatinny sínekre rögzíthető.

*Tájékoztatjuk, hogy a terméken lévő szoftvert a gyártó folyamatosan frissíti, ezért a készülék időnként új funkciókkal bővíthető a legújabb változat letöltésével. Jelenleg a megadott és a mért adatok alapján történő ballisztikai számítással történő automatikus célzópont áthelyezés funkció nem elérhető. A gyártó ezt egy későbbi szoftverfrissítéssel ígéri. A Bluetooth funkció szintén egy későbbi szoftverfrissítéssel lesz majd elérhető.

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

Az elem élettartama (infra nélkül / infrával): 8 óra (Li-Ion AA akkuval) / 22 óra (ATN powerbank-kal)
Beépített infravörös fényvető teljesítménye: 850mW
Beépített infravörös fényvető típusa: külső (LED)
Betekintési távolság: 65mm
Dioptria kompenzáció: +/-5
Felbontás (vonalpár/mm): 160
Frontlencse átmérő: 50mm
Generáció: digitális HD 1080p ATN L130 érzékelő
Gyári tartozékok gyöngyvászon válltáska, infravető, törlőkendő
Jótállás: 1 év
Kimenő videojel: 1080p/30 fps, 720p/60 fps
Látószög / látómező:
Lövésállóság: 5000 Joule
Monitor felbontása: HD (1280x720)
Méretek, mm 294x79x87
Nagyítás, x: 3-14x
Áramellátás: 4XAA
Érzékelő felbontása: 1080P
Súly, kg 0,98
Vízállóság: időjárásálló