Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ingyenes szállítás

csomagpontra ingyen 10 000 Ft-tól*

A világon először karbonszál alkalmazása - XEEN CF

A világon először karbonszál alkalmazása – XEEN CF

Kompakt és rugalmas fix objektívek

2019. szeptember 11. a Samyang Optics (http://www.samyanglensglobal.com, CEO Choonghyun Hwang), hivatalosan bejelentette az új XEEN CF objektívcsalád megjelenését.

 

 

A legújabb videós trendeknek megfelelő, kis méretű és könnyű optikák.

A Samyang Optics, mely egy vezető nemzetközi optikai cég, 40 éves tapasztalattal a háta mögött, 2015-ben mutatta be a XEEN szériát, melyet az első Samyang professzionális, fix, videó és cinema objektív sorozataként tartunk számon. A XEEN kivételes képminőségének, precíziós technológiájának és egyedülálló lencse-felületkezelésének köszönhetően kitágult a vizuális termékek piacának horizontja.   

 

A „kompakt és könnyű” videó videófelszerelés trendjét tükrözi, mindezt kiemelkedő felbontással. Bár az optika tubusa keményebb a fémnél, mégis sokkal könnyebb anyagból készült; a XEEN CF az első karbonszálból gyártott full-frame Cinema lencse.

A Xeen CF támogatja a legújabb, nagyméretű érzékelőkkel felszerelt mozikamerákat, és kompatibilis a PL, Sony E, illetve a Canon EF bajonettekkel. Könnyű felépítésének köszönhetően egyszerűen használható drón, illetve gimbal technika kiegészítőjeként. A jövőt idéző karbonszálas dizájn védjegye a könnyű használhatóságnak és egyszerű karbantartásnak.     

 

Lásd és Érezd, ahogy gyönyörűen kihangsúlyozza a finom részleteket

8K támogatás és egyedülálló X-Coating felületkezelési technológia biztosítja a felhasználót a legfinomabb részletek visszaadásáról. T1.5-ös fényereje kiválóan használható rosszabb megvilágítás mellett is; 11 lamellás blenderendszere igazi mestermű.

 

Összesen öt különböző látószöggel lesz elérhető: Bemutató az IBC kiállításon

A Samyang 2019 őszén rukkol elő az első három típussal: 24mm, 50mm és 85mm; míg a fennmaradó 16mm-es és 35mm-es verziókat 2020 első felében ismerhetjük meg.

A leleplezés az amszterdami IBC 2019-es kiállításán lesz szeptember 13- 17. között.

Tartalomhoz tartozó címkék: Samyang