Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Ingyenes szállítás

csomagpontra ingyen 10 000 Ft-tól*

Yukon

Az 1994-ben létesült cég az optikai és elektronikai tapasztalatokat ötvözve vált a távcsövek és különleges optikai érzékelő készülékek, kiegészítők egyik legismertebb gyártójává. A YUKON márka igazi erősségét a multinacionálisan szervezett tudásbázis, gyártási és kereskedelmi részlegek jelentik. A litvániai központú Yukon Advanced Optics Worldwide világviszonylatban az első generációs éjjellátó távcsövek legnagyobb fejlesztője és gyártója. A cég vezető a kutatás és fejlesztés területén is, a CF Super Gen rendszer kizárólagos gyártója.

A YUKON a binokuláris távcsövektől egészen a hőérzékelős képalkotó rendszerekig képes a piaci igényeket gyorsan és innovatív hozzáállással kielégíteni. Élenjáró a digitális éjjellátó (NV) rendszerek fejlesztésében. A YUKON termékválasztékban a vadászok, természetjárók, biztonsági és védelmi szakemberek egyaránt megtalálják az elvárásaiknak megfelelő távcsöveket, éjjellátókat, sőt még a digitális képrögzítéshez használható kiegészítőket is. A YUKON spektívek, keresőtávcsövek, éjjellátók a kiváló optikai minőség mellett korszerű formával, a felhasználás körülményeinek megfelelő kialakítással is rendelkeznek.

A PULSAR az 1994-ben alapított, litván Yukon Advanced Optics Worldwide cég márkája.

A több, mint 700 főt foglalkoztató cégcsoport tevékenysége: optikai eszközök, éjjellátók, kiegészítő gyártása, valamint az elektronikai és optikai eljárásokat ötvöző technológiák kutatása, fejlesztése.

Termékek:

  • Binokulárok, spektívek
  • Éjjellátó binokulárok, spektívek és fejre illeszthető éjjellátók
  • Éjjellátó fegyvertávcsövek
  • Digitális éjjellátók, video rendszerek
  • Lézeres távolságmérők
  • Hőtechnológiás optikai rendszerek