Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Yukon Sightline N450 éjjellátó céltávcső

Yukon
269.900 Ft (212.520 Ft + ÁFA)
Menny.:db
A vadászati célú használat szabályai ITT!
- 1280x720 pixeles HD CMOS érzékelő
- 1024x768 pixeles AMOLED kijelző
- 4-16x nagyítás (4x optikai, 4x digitális)
- 850 nm fényvető
- 400 m észlelési távolság
- HDMI videó csatlakozás
- szerelék nem tartozék
Cikkszám: yuk26401X

Vegye meg részletre!

 

 
269.900 Ft (212.520 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

A Yukon Sightline új szériája kategóriájában jelenleg piacvezető tulajdonságokkal rendelkezik.

Gyors rendszerindítás

Az egyik leggyorsabb, ha a gyakorlatban szinte a legfontosabb tulajdonságáról, a bekapcsolás időigényéről van szó. Ez a Sightline esetében mindössze 3.5 másodpercet vesz igénybe.

Könnyű kezelhetőség egy multifunkcionális kezelőgombbal

A Sightline az egyik legegyszerűbben kezelhető digitális céltávcső kategóriájában. A bekapcsoláshoz és az infra vető aktiváláshoz dedikált gombok állnak rendelkezésre, minden egyebet a többfunkciós állító tárcsával működtethetünk, logikus menü felépítés mellett.

Kifinomult éjszakai fényérzékenység

Természetes Hold mellett és csillagfényben érvényesül az infravörös sugárzás. Az új elektronika és a továbbfejlesztett Firmware révén az új Sightline szenzorának érzékenysége eléri más Yukon termékek érzékelő képességének akár a kétszeresét is. Ennek eredményeként szürkületben és minimális külső fény mellett is remekül használható eszközt kap a felhasználó. A 900 és 950 nm hullámhosszak közötti fokozott érzékenysége alkalmassá teszi az éjjellátó céltávcső használatát akár láthatatlan infra vetővel is.

Az N450 típus alapból látható, 850 nm-es fényvetővel van felszerelve.

 

4-16x

Megnövelt nagyítási fokozatok

Az alapként kínált 6-szoros optikai nagyítás a folyamatos digitális nagyítás segítségével akár 24-szeres értékig növelhető.

HD-szenzor

A nagy érzékenységű CMOS szenzor 1280x720 pixeles HD felbontásban biztosít nagy felbontású képet és a legapróbb részletek precíz kirajzolását.

Nagy látószögű betekintő

A komplex, hat lencsés, széles látószögű betekintő, a HD AMOLED kijelzővel karöltve komfortos megfigyelést biztosít. A Sightline a teljes látómezőben figyelemre méltó, egyenletesen torzítás mentes és jó kontrasztú képet generál.

Paraméterezhető ballisztikus szálkeresztek

Az elektronikus szálkereszt minden esetben a látott képpel egy vonalban helyezkedik el. Eltérő formában és színekben hívható elő, míg a felhasználó találhat közöttük ballisztikus szálkeresztet is, mely a különböző nagyítási fokozatokat arányosan követi a kijelzőn - csakúgy, mint azoknál a céltávcsöveknél, melyeknél ez az első képsíkban helyezkedik el. Az aránytartás mellett a vízszintes és a függőleges kitakarás természetesen nem változik, melynek révén a távolságbecslés és célzás különböző távolságok esetén is gyorsan és biztosan elvégezhető.

A szálkereszt katalógus letölthető INNEN!

Nagy biztonságú célra tartás a "Kép a képben" funkció révén

A "Kép a képben" (PIP) funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználó egy kis képen a szálkereszt felett nagyítva lássa a célra tartás pontos helyét, miközben az egész területet is ellenőrzése alatt tarthatja a tájékozódási pontok elvesztése nélkül.

Pontos nullázás funkció nagyítás során is

A felhasználónak lehetősége van a szálkereszt nullázásra alap nagyítás és digitális zoom használata mellett is. A klikk érték ugyanis a nagyítási fokozatokkal arányosan csökken. Maximális nagyításnál ez az érték kisebb, mint 0.1 MOA. Mindeközben a célzó pont stabil a teljes nagyítási tartományon.

Három különböző lövés profil

A nullázási beállítások három különböző profilban menthetők el. Ezzel igazíthatjuk céltávcsövünket különböző fegyverek, vagy lövedék típusok tulajdonságaihoz. Mindegyik profilhoz 10 nullázási távolság menthető el.

Távolságbecslő funkció

A Sightline sorozat egyik leghasznosabb funkciója segít ismert méretű testekhez dinamikusan viszonyítani, ami elősegíti a távolságbecslést. A folyamat során szarvas (1.7 m magasság), vaddisznó (0.7 m magasság) és nyúl (0.3 m magasság) piktogramok segítenek a vad távolságának meghatározásában.

Beépített, gyorsan cserélhető tölthető akkumulátor pakk

A tartozék akku pakk pillanatok alatt cserélhető. A ház kiképzése segít a helyes behelyezésben még teljes sötétségben is. További kiegészítő akku pakk, vagy AA elemek, illetve akkumulátorok befogadására felkészített ház opcióként rendelhető.

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!

Paraméterek

Objektív rendszer 50 mm fókusztávolság, F1.2
Nagyítás (alap) 4x
Digitális zoom 1-4x
Legkisebb nagyítás 4x
Legnagyobb nagyítás 16x
Szenzor CMOS 1280x720 pixeles HD szenzor
Kijelző 1024x768 AMOLED
Adat tárolás nincs
Energiaellátás Yukon DNV akkupakk / 4 db AA akku opcionálisan 29116 cikkszámú tartóban
Csatlakozók micro HDMI - 1024x768 50 Hz kimenet
Észlelési távolság 400 méter (látható fényvetővel)
Beépített infravörös fényvető LED, 850 nm-es hullámhossz (látható)
Betekintési távolság 50mm
Céltávcső frontlencse átmérő: 42mm
Dioptria kompenzáció -2.5 - +5 dpt
Képfrissítés 50 Hz
Klikk érték 10.5 legkisebb nagyításon 100 méteren
Látómező 9.6m / 100m
Látószög 5.5°
Legkisebb fókusztávolság 10m
Lövésállóság 6000
Céltávcső nagyítás tartomány 4 - 16x
Szálkereszt nagyítás során aránytartó, különböző színekben különböző típusok, különféle távolságokra nullázható, menthető profilok
Szálkereszt állítás tartománya 2100 mm (+/- 100 klikk) / 100 m
Üzemidő 4 / 3 óra min / max teljesítményfelvétel mellett
Vízállóság IPX4
Működési / tárolási hőmérséklet -20 - +40 °C
Méretek 285x89x81 mm
Tartozékok digitális céltávcső, hordozható cordura tok, Yukon DNV akku pakk, akku töltő, beüzemelési gyors segédlet, objektív tisztító kendő, garancia kártya, SZERELÉK NEM TARTOZÉK!
Színe fekete
Egyéb tulajdonságok Lövésállóság: 6000J, 9.3x64, 375 H&H, 12-es kaliberig
folyamatos digitális zoom 0.2x nagyítási fokozatonként
távolságbecslő funkció
automatikus kikapcsolás
kijelző lekapcsolás
nappal is használható
méretezhető szálkeresztek
3 különböző lövésprofil
 
Tömeg 840g
Jótállás 3 év gyártói garancia a készülékre, melyből 1 év forgalmazói jótállás