Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Samyang 35mm F1.4 AS UMC 4/3 objektív

Samyang
169.900 Ft
110.430 Ft (86.953 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 35%
Menny.:db
Hitelajánlatok
F1.4 rendkívüli fényerő
kiváló képalkotás
professzionális mechanikai jellemzők
Full Frame érzékelős gépekhez
Cikkszám: say00351.4FTHFFB
 
169.900 Ft
110.430 Ft (86.953 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 35%
Menny.:db
Hitelajánlatok

Leírás

Hasznos és kényelmes funkciókkal örökítsük meg a csodás világ valóságát!

- új, Canon AE változat
- aszférikus (AS) és magas törésmutatójú (HR) üveg lencse
- ultra többszörös bevonat (UMC)
- 8 lamellás, kör alakú fényrekesz
- extra nagy fényerő, F1,4

A prémium kategóriás, nagy fényerejű, széles látószögű, manuális Samyang Optics 35mm F1.4 AS UMC objektív teljes formátumú és APS-C szenzoros fényképezőgépekhez készült. A profi színvonalon teljesítő objektív elsőrangú optikai felépítése miatt kiemelkedően nagy felbontású és élességű.

A filmes és digitális SLR gépekhez kifejlesztett Samyang 35mm F1.4 AS UMC objektív 35 milliméteres fókusztávolsága teljes formátumnál használva univerzális használatot biztosít. Az igen nagy fényerő és a széles látószög kiváló tájkép-, riportfotózáshoz és a mindennapok eseményeinek, látványainak megörökítéséhez.

Tág fényrekeszeknél csodálatos a bokeh-hatás, amely különösen a portréfotóknál előnyös az elő- és háttér selymes tónusaival. A Samyang 35 F1,4 objektív 8 lamellás fényrekeszének köszönhetően a környezetből így kellő profizmussal, látványosan kiemelhető a főtéma.

A Samyang 35 mm F1.4 UMC optikai rendszere 10 csoportba rendezett 12 lencséből áll, amelyek közül kettő magas törésmutatójú (HR). Egy aszférikus üveg lencse (AS) jelentősen csökkenti a kromatikus aberrációt; az ultra többszörös bevonat (UMC) pedig magas kontrasztot és kiváló színhűséget nyújt. A lebegő fókusz rendszernek köszönhetően kiemelkedő képminőséggel, nagy felbontással fotózhatunk még igen közelről is.

A 35mm F1.4 AS UMC Canon AE változatban rekesz mozgató motor és CPU áramkör is van a Canon gépek AE funkciójához, így a rekesz közvetlenül a gép vázból vezérelhető, az élesség pedig jelző fénnyel ellenőrizhető.

Az objektívhez első- és hátsó védősapka, puhatok és a tároláshoz, szállításhoz fordítva felhelyezhető virágszirom alakú napellenző is jár. Fényszűrő méret: 77 milliméter.

Az objektív Canon, Canon-M, Canon AE, Sony ∝, Sony-E, Pentax, 4/3”, Mikro 4/3”, Nikon, Samsung NX and Fujifilm-X változatban kapható.


Új Canon AE objektív
A Canon AE gép vezérli a csatlakoztatott Samyang 35 mm F1.4 UMC fényrekeszét.
 

 

 

Aszférikus üveglencsék
Az aszférikus üvegfelületek mérséklik a kromatikus aberrációt, hozzájárulnak a kiváló képminőséghez és a ragyogó kontraszthoz.


Magas törésmutatójú lencse (HR)

A magas törésmutatójú lencse nagyobb fényerőt, ragyogóbb képet biztosít.

Ultra többszörös bevonat (UMC)
A Samyang Optics ultra többszörös bevonat a lehető legjobban csökkenti a tükröződést és a szellemkép hatást, és élénk, telített színű képeket biztosít.

Kör alakú rekesznyílás
A nyolc lamellának köszönhetően a rekesznyílás szinte teljesen kör alakú; szűk rekeszelésnél a sugárzó fény ragyogóan, csillagszerűen tündöklik.

Nagyon nagy fényerő: F1,4
Az F1,4 fényerővel és a finoman járó beállító gyűrűvel éles, élénk képeket készíthetünk még kevés fénynél is. Teljes nyílással a főtéma igen látványosan kiemelhető környezetéből.

* Terresztikus célokra

Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!

Paraméterek

Bajonett 4/3
Zoom tartomány 35mm fix
Zoom tartomány Fix fókuszos
Gyújtótávolság 35mm
Élességállítás módja manuális
Választható szín fekete
Jótállás Gyártó által vállalt garancia: 2 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például, de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.