Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Ingyenes szállítás

csomagpontra ingyen 10 000 Ft-tól*

Minox BL 15x56 új távcső

Termékleírás, paraméterek

 

Szállítási és fizetési információk

Ár:
284.900 Ft (224.331 Ft + ÁFA)
Cikkszám: min62045
Gyártó: Minox
Német gyártmány
kiváló szürkületi teljesítmény
a bevált vadász-klasszikus még tökéletesebb változata
könnyített kivitel, alig 1kg
masszív, megbízható mechanika
nagy fényáteresztő képességű M* bevonat
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-11-28

Leírás

Ehhez a termékhez a Minox Komfort Garancia szolgáltatása vehető igénybe, melyről részletes információt itt talál.

Ezzel a MINOX BL sorozathoz tartozó új modellel a híres, wetzlari optikai specialista egy nagy teljesítményű, erős nagyítású binokulárral bővítette termékkínálatát. A MINOX BL 15x56 a vadászathoz és állatok megfigyeléséhez tökéletes eszköz, különösen nagy figyelési távolságnál. Alkonyatkor történő használatát is figyelembe véve, magas fokú fénygyűjtő képessége miatt kategóriájának kiemelkedő terméke. Rendkívül könnyű és robusztus kivitelének köszönhetően az új BL 15x56 távcső az igényes felhasználók számára a lehető legjobb, kompromisszumok nélküli minőséget nyújtja.

A MINOX legsikeresebb binokulárjai között a MINOX BL sorozat elsősorban könnyű kivitelével tűnik ki, erre utal a termék nevében lévő „L" betű. A polikarbonát egyedi anyag-tulajdonságai révén könnyű és ugyanakkor erős a távcső váza. Az ergonomikus tervezés és a gumi bevonat teszik lehetővé a MINOX BL 15x56 jó és megbízható fogását. A magas fokú nagyításnak köszönhetően ez a típus nagyszerű a nagy távolságban lévő tárgyak megfigyeléséhez. A BINOX BL optikai rendszer ragyogó felbontásának köszönhetően a vad észlelése gyors és megbízható még szegényes fényviszonyok között is.

Az új, fém, gumi bordázatú élességállító kerék használata gyors és kényelmes, a végtelen állásra az ujjak számára jól érezhető jelölés hívja fel a figyelmet. Az aktuális beállítás érzékelésével a vadász gyorsan fókuszálhat a vadkanra még nagy sötétségben is.
A sötétben, nagy távolságú megfigyelésnél, rögzítve történő használathoz a MINOX BL 15x56 binokulárt állvány csavarral is ellátták. Nyugalomban lévő kézzel a távcsövet gyorsan és biztosan lehet mozgatni. Alternatívaként az állványt gyors-rögzítő adapter közbeiktatásával is lehet használni.

A BL távcsövek kiemelkedő minőségű optikai rendszere többszörös bevonattal ellátott lencsékből áll, garantálva a legnagyobb optikai teljesítményt és a tárgyak megfigyeléséhez fontos semleges színegyensúlyt. A fázis korrekció bevonatos tetőél prizma gondoskodik a kiváló részletgazdagságú, valamennyi fényviszonyok között kontrasztos képről. A binokulár belsejében lévő nitrogén gáz töltés megakadályozza az üveg felületek párásodását és folyamatos védelmet biztosít a korrózió ellen. Fejlett szigetelés technológia alkalmazásával a BL 15x56 távcső öt méter mélységig vízálló.

A MINOX a távcső használók egyéni elvárásait is figyelembe veszi. Meghosszabbított szemkagylóval a teljes látómezőt takarás mentesen szemlélhetjük még szemüveggel is. Az új BL 15x56 állvány adapterrel is rendelkezik.
A BL távcsövek kínálatához széles neoprén hordszíj, okulár sapka és készenléti tok is hozzátartozik.

 Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!