Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ingyenes szállítás

csomagpontra ingyen 30 000 Ft-tól*

Eberlestock J107MJ Dragonfly - M - BigMouth hátizsák Military Green

Tovább a termékleíráshoz...

 

Szállítási és fizetési információk

Ár:
147.900 Ft (116.457 Ft + ÁFA)
Cikkszám: J107MJ
Gyártó: Eberlestock
rendkívül nagy méret
három táska kombinációja
csúcstechnológiás vállheveder rendszer
nagyméretű fegyvertok
víztartálynak kialakított hely
A termék már nem elérhető
Kifutás dátuma:
2020-02-17

grenke

 

Leírás

A J107M az Eberlestock Dragonfly egyik változata. Három táska kombinációja: hátizsák, fegyvertok és egy eltávolítható nagyméretű övtáska. Több terhet elbír, mint amennyit egy ember lábon el tud vinni.

Belső alumínium vázzal merevített csúcstechnológiás vállheveder rendszer ad stabil alapot a hátizsáknak. A vállheveder rendszer függőleges irányban állítható a felhasználó magasságához. A derékheveder használata még nagyobb stabilitást biztosít. Az összes testfelülettel érintkező rögzítési pont párnázott, ugyanakkor a lehető legjobb szellőzést biztosítja a hátrésznél elhelyezett hálós kialakítású támaszték segítségével.

A hátizsák hátrészén egy nagyméretű fegyvertok található, amibe akár egy nagyobb méretű mesterlövész puska is elhelyezhető. A fegyvertok visszahajtható a főrekeszbe, ha nincs rá szükség.

A teteje két víztartály elhelyezésére alkalmas, igény esetén eltávolítható és nagyméretű övtáskaként is használható.

Kompressziós hevederek segítenek a táska megfelelő méretre való szűkítésében, bővítésében. Az elülső részen található zipzár kiengedésével a fő tároló rekesz mérete jelentősen megnövelhető. A főrekesz feletti rész csattal zárható része úgy lett kialakítva, hogy akár egy tekercs polifoam-ot, lövészmatracot, vagy ruhadarabot is biztonságosan a hátizsákra erősíthetünk.

Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!