Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ingyenes szállítás

csomagpontra ingyen 30 000 Ft-tól*

Eberlestock Little Brother Military Green hátizsák

Tovább a termékleíráshoz...

 

Szállítási és fizetési információk

Ár:
72.900 Ft (57.402 Ft + ÁFA)
Cikkszám: G1MJ
Gyártó: Eberlestock
önállóan is használható kiegészítő zsák
Skycrane és Warhammer zsákok kiegészítésére is használható
A termék már nem elérhető
Kifutás dátuma:
2020-02-17

grenke

 

Leírás

A Little Brother egy könnyen használható, önálló zsák, amely a J79 Skycrane II rendszer részeként kapható; egyúttal a J51 Warhammer zsákok kiegészítőjeként is kiváló. A H1 Mini Me tervezési elgondolásához hasonlóan a G1 is rekeszbővítéssel rendelkezik, így bármelyik oldalsó fegyvertartó csatlakoztatható hozzá. Az A4SS Tactical Weapon Carrier (taktikai fegyverhordó tok) felszerelésével a zsák inkább a G3M Phantomként vehető igénybe (a fegyvertartók külön kaphatók). A zsákhoz vevőinktől származnak az ötletek ahhoz, hogy a nagyméretű fegyvereket a legkisebb zsákban lehessen hordani.

A zsák tartalma mind felülről, mind a zsák elején teljes felületen be- és kirakható. A MOLLE/PALS hálórendszer minden belső és külső hasznos teret kihasznál. A zsák belsejében hátul két, víztárolóhoz kialakított rekesz a három literes WXP3L víztárolónak ad helyet. A hátsó lapon lévő rádiórekeszben PRC-117 kategóriás katonai rádiók helyezhetők el.

A hátizsák vállpánttal kapható. A jobb hordáshoz HBSS övpánt csatolható a zsákhoz.

Az előre kialakított felépítés nélküli zsákhoz két különböző vázszerkezetet kínálunk. Az egyik az innovatív Endo zsákváz; a zsák fő rakterébe illeszkedve a kényelem és a biztos hordhatóság közötti megalkuvástól mentesen mind a vízszintes, mind a függőleges teret bővíti. Az Endo nem zavarja, hogy a fegyverrekeszt a zsák fegyvertartó nyílásában hordjuk. Ha nem kívánunk fegyverrekeszt hordani, akkor használjuk a cipzárral bezárt fegyvertartó nyílásba illeszkedő AG2S Gossamer keretet (Short frame). Mindkét lehetőséggel egyszerűen és hatékonyan alakíthatjuk át a G1 típust egy kompakt, jól felépített belsővázas hátizsákká.

Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!