Zseblámpa

56termék156
56termék156

Webáruházunk által forgalmazott zseblámpák olyan színes kínálattal rendelkeznek, hogy garantáltan megtalálja az Ön stílusához és igényéhez legoptimálisabb zseblámpát. Nem számít, ha méretben kicsit keres, közepeset vagy esetleg nagyobbat, széles Olight zseblámpa választékunk a 21.század legmodernebb technikával rendelkező zseblámpái. Az Olight  zseblámpákat bátran ajánljuk: vadászoknak, horgászoknak, közfeladat ellátó személyeknek, túrázoknak,motorosoknak,1000 mestereknek, mentőegységeknek, barlangászoknak, természetvédőknek, állatkert gondozóknak, villanyszerelőknek.

Felhasználási területe szerteágazó, kültéren és beltéren egyaránt magas minőséget képvisel, mint például: túrázás, vadászat, építőipar, raktár helyiségek, ipari parkok, telephelyek, horgászat, fesztiválok, hegymászás, illetve otthoni célokra is. A kézilámpák általános jellemzői közé soroljuk a következőket: megbízhatóságot, könnyű kezelhetőséget, túlmelegedés elleni védelmet, karc-és ütésállóságot, időzítő funkciót, billentyűzár funkciót, többfunkciós üzemmódot, nagyteljesítményű fényerőt, Micro Usb portot, eltávolítható övcsíptetőt, micro USB-vel ellátott töltőtalpat, mágneses végkupakot, stílusos kinézetet. Gyermekeinknek, bármilyen alkalomra tökéletes és hasznos ajándék lehet egy kompakt Olight i3E mini zseblámpa. Kis méretének köszönhetően mindig kéznél van, ugyanakkor észrevétlenül lapul a zsebben. Kulcskarikára fűzhető, ezért még a váratlan helyzetekben sem kell attól tartania, hogy gyereke fényforrás nélkül marad. Más mini zseblámpákkal ellentétben, a Leitz Hungária által forgalomba helyezett zseblámpa több színben megvásárolható, mint például: lilla, piros, kék, zöld, sárga, szürke. Egyedi és vonzó választás lehet azok számára akik unják a megszokott fekete színt, nálunk kétségtelenül megtalálja az ízlésének leginkább megfelelő zseblámpát.

A zseblámpa önvédelmi célra is használható, ne hagyja, hogy a sötétség eluralkodjon a helyzeten. Online üzletünk számtalan lehetőséget kínál, ami a kézilámpákat illetti. Apró méretük ellenére, hihetetlen nagy teljesítményt nyújtanak, holdfény és turbó fokozattal együtt 6 fényerőszint, továbbá stroboszkóp üzemmódot is választhat a felhasználó. A hangtalan működésű, fém taktikai végkapcsoló pillanatnyi és folyamatos világítást is lehetővé tesz. A végkapcsoló a beállítástól függően stroboszkóp, vagy turbó üzemmódot aktivál. Egy elemlámpa tökéletes társ lehet váratlan élethelyzetekben. A lámpafej úgy lett kialakítva, hogy vészhelyzet esetén ütésre is alkalmas, ebből adódóan önvédelmi célokra is kifejezetten jól használható. A lámpa speciális akkumulátorral működik, tehát bármikor újratölthető.  

Egy kézilámpa kiválasztása nagy körültekintést igényel, ha egy minőségi és jól működő zseblámpát szeretnénk. Olyan kérdések is felmerülhetnek, mint például: ütésálló, karcálló, vízálló, maximális fényerő, hatótávolság, fényjelzés merüléskor, Micro Usb töltő csatlakoztató, méret, váz, anyag, akkumulátor kapacitás, üzemidő. Honlapunkon minden zseblámpa egy részletes leírást és paraméter összesítőt tartalmaz, mely nagyban segíti a vásárlót, hogy egy megfelelő zseblámpát válasszon.

Üzemeltetésük elemekkel vagy akkumulátorral működtethető, melyek külön és szettben is megvásárolhatok. Törjön utat a sötétségbe az Olight zseblámpákkal!   

A tél közeledtével és az egyre hosszabb, de sötét nappalokkal nem könnyű megbirkózni, mindig hasznos társ lehet egy praktikus ám kompakt zseblámpa. Tökéletes megoldást nyújt azok számára, akik nem szeretnek sötétségben tapogatózni. Egy éjszakai túrán, amikor a fények kialszanak nincs is annál megnyugtatóbb érzés, mint amikor a zsebünkből előtudjuk venni az Olight zseblámpánkat. A rögzítő csíptető tökéletes megoldást nyújt azok számára, akik nem szeretnek sötétségben tapogatózni, valamit testközelben akarják tudni a fényforrást/ zseblámpát.