Leica-CRF-tavolsagmero-tok-narancs
Leica CRF távolságmérő tok narancs
24 900 Ft

Leica CRF távolságmérő tok narancs

neoprén tok CRF távolságmérőkhöz
narancs színben
a távmérő a tokban is használható
javítja a fogáskomfortot
kosz- és vízálló kivitel 
Cikkszám
42235
Beérkezés alatt
24 900 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek
A Niggeloh vadászati kiegészítők gyártójával karöltve a Leica Németországban gyártja a méretében és kialakításában tökéletesen a Leica CRF és Pinmaster távolságmérőkre szabott kosz- és vízálló neoprén tokját. Mindamellett, hogy védi a készüléket sérülés ellen, a biztosabb és kényelmesebb fogást is elősegíti használat közben. A flexibilis anyagú tok szorosan ráfeszül a távolságmérőre, így az eleve komfortos tartású készülék még jobban használható. A tok méretre szabott kivágásai segítségével a távolságmérés akadálytalan, mindössze a frontlencsét és a lézert takaró fedelet kell lehajtani, amikor mérni szeretnénk. Egyetlen mozdulat, átgondolt tervezés, elégedett felhasználó.
A narancs kivitel kifejezetten jól látható sötétben is arra a nem várt esetre gondolva, ha a készüléket elhagynánk barangolás közben. 
Adatok
Gyártó :
Leica
Jótállás:
Gyártó által vállalt garancia: 1 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.
Vízállóság:
vízálló
Tömeg (g):
158
Szín:
narancs
Anyaghasználat:
vízálló neoprén
Cikkszám:
42235
Hasonló termékek