Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Manfrotto 190X kit alu 3 szekciós állvány + XPRO fluid fej

Manfrotto
109.900 Ft (86.535 Ft + ÁFA)
Menny.:db
OTP Hitelkalkulátor
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: MANMK190X3-2W

- Kreatív nézőpontok érhetőek el vele
- Föld közeli adapter az alacsony látószögű képekért
- Lábszögválasztó a sima mozgásért
- Gyors, erős Quick Power Lock lábzár
- Az Xpro fluid fej állítható fluiditással a tilt mozgásoknál

109.900 Ft (86.535 Ft + ÁFA)
Menny.:db
OTP Hitelkalkulátor

Leírás

190X 3 szekciós alumínium állvány készlet MHXPRO-2D fejjel és 200PL gyorscseretalppal

A 3-szekciós 190X professzionális tripod számos hasznos funkcióval és kiváló építési minőséggel rendelkezik. A talajszinti adapter lehetővé teszi a rendkívül alacsony szögből történő kreatív fotózást

A 190X lábai gyorsan meghosszabbíthatók a Quick Power Lock karoknak köszönhetően, amelyek minden lábszekciót nyitnak és blokkolnak. A QPL karok a lábzárak kényelmesebb és erősebb egykezes fogásához lettek kialakítva. Összecsukott helyzetből a lábszekciók egyetlen mozdulattal kiengedhetők. A QPL karok kialakítása a szekciók erősebb lezárását is biztosítja, ami azt jelenti, hogy az állvány stabilabb és szilárdabb a hagyományos karokkal rendelkezőknél.

Az intuitív és ergonomikus lábszögválasztók lehetővé teszik a lábak egymástól független szilárd beállítását a megjelölt szögekbe, így nagyobb pozicionálási szabadságot nyújtanak

A 190X felső része Easy Link csatlakozóval rendelkezik, ami fotós vagy videós kiegészítők felszerelését teszi lehetővé.

Az új XPRO fluid fej a legjobb választás olyan fotósoknak, akik elkezdenek videókat készíteni a kreativitásuk kiterjesztéséért. Madárnézőknek is kiválóan alkalmas, akik könnyű távcsöveket használnak a vadvilág megfigyeléséhez, valamint digiscoping-ot egy kiegészítő kamerával, és olyan fluid fejre van szükségük, amely állandóan mozog.

Az XPRO fluid fej az egyetlen könnyű video fej fluiditás szabályozóval, mely lehetővé az átkapcsolást a kemény és a lágy fluiditás között a használt felszereléstől, és a döntési mozgás preferált sebességétől függően. A folyadékos adapter beállításai biztosítják a stabil videók készítését bármilyen fotós objektívvel. Adapto Technopolymer és Alumínium teste az XPRO Fluid fejet könnyen hordozhatóvá teszi: 0,7kg-oos súlyának ellenére teherbírása 4kg.

Az MHXPRO-2D Manfrotto 200PL gyorscseretalppal érkezik.

A 190X és az MXPRO Fluid fej egyaránt Olaszországban készültek.

Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!

Paraméterek

Állvány csatlakozás 3/8 coll
Lábak dőlésszöge 25°,46°,66°,88°
Legkisebb magasság 9 cm
Legnagyobb magasság 170 cm
Összecsukott méret 69 cm
Terhelhetőség 4 kg
Anyaghasználat alumínium, műanyag
Szín fekete
Egyéb tulajdonságok 60 mm átmérőjű felső lappal
Tömeg 2750g
Jótállás Gyártó által vállalt garancia: 2 év + 8 év online regisztrációhoz kötött kiegészítő garancia. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például, de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.