Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ingyenes szállítás

csomagpontra ingyen 10 000 Ft-tól*

Eberlestock

EBERLESTOCK - a tökéletesen kimunkált tapasztalat

Életünkben számos olyan helyzet van, amikor nem csak eredményességünk, hanem biztonságunk is nagymértékben függ eszközeinktől, felszerelésünktől. Az EBERLESTOCK  cég története igen tanulságos, főleg a kritikus helyzetekben használt eszközök megalkotásának igazi története miatt.

A cég alapítója Glen Eberle, az USA híres biatlon versenyzője. Sport pályafutása során arra a meggyőződésre jutott, hogy a versenyeken sokkal jobb eredményt lehetne elérni egyedileg tervezett, könnyebb puskával. Készített magának egy különleges puskatust, amelynek későbbi változatai közkedveltek lettek több biatlon versenyző számára még olimpiai küzdelmeken is. 1985-ben így jött létre az Eberle Stock cég.

Glen Eberle szavai ezekről az időkről: „Világosan el kell mondanom, hogy cégünk felépítése során nem a híres személlyé válás vezérelt, hanem az, hogy termékeink önmagukért beszéljenek. Az életemnek arra a pontjára értem, amikor egy-két fontos dolgot már megláttam. Tudtam, hogy új irányokat kell keresnem. Korábban sok mindennel foglalkoztam, főleg gépekkel. Arra törekedtem, hogy ahol lehet, újítsak az eszközökön. Újításaim lehet, hogy nem voltak tökéletesek, de az adott célra egyedi megoldást kínáltak, ez volt fő törekvésem. Az Eberlestock fejlődése akkor kezdődött, amikor 1985-ben a montanai West Yellowstone-ban szállodai szobám ajtajára kitettem egy üzenetet: bárkinek szívesen eladom egyik kis súlyú puskatusomat, aki ad érte 265 dollárt. Az évek során egyre több ötletem támadt olyan felszerelések fejlesztésére, amelyeket sehol sem tudtam beszerezni. Később csapatommal különleges hátizsákokat készítettünk elsősorban vadászok, katonák, mesterlövészek, rendvédelmi szakemberek, expedíciós kutatók részére. Nagy örömünkre szolgált, hogy a világ legkülönbözőbb részéről pozitív és biztató visszajelzéseket kaptunk. Vevőink szerint hátizsákjaink a legalkalmasabbak a fegyver, egyéb felszerelések, sőt az élelmiszer együttes hordására. Figyelemre méltó, hogy a fegyvert gyorsan és hangtalanul, rögzítő elemek kibontása nélkül lehet azokból kivenni."

A cég tevékenységét sokáig főleg a puskatusok fejlesztése, gyártása jelentette. A vevőkör azonban más outdoor felszerelést is igényelt, főleg hátizsákokat. Ma a vállalkozás fő termékcsoportja a különleges hátizsákból, táskákból, kiegészítőkből áll.

Az EBERLESTOCK szemlélete, a minőségre, sokoldalúságra, a lövészethez, vadászathoz és outdoor-tevékenységekhez nélkülözhetetlen termékek folyamatos fejlesztésére való törekvése változatlan.

2010 elején sajnálatos esemény történt, ami sokáig hátráltatta a folyamatos áruellátást:

Az USA Idaho államának Boise városában 2010. január közepén tűz ütött ki a Main Auction üzletházban. A tűzoltők gyors kivonulása ellenére menthetetlenné vált a 72 éves épületrész, az EBERLESTOCK legnagyobb üzlete és raktára.

„Ez egy tragikus csapás, különösen azért, mert nagyon szerettük a régi épületet. Törekvésünk, hogy egy újat építsünk a helyére és folytassuk az üzletet" mondta Glen Eberle az Eberlestock tulajdonosa.

Szerencsére a leégett raktár csak egy volt a három közül (igaz, hogy a legnagyobb), így az cégnek komoly esélye van arra, hogy átmeneti nehézségei ellenére továbbra is az outdoor piac hírneves és sikeres szállítója maradjon.

Rendezés:
Nézet:
74.900 Ft
29.5 liter térfogat, 2,5 kg tömeg, 56cm*28cm*19cm, funkcionális és egyszerű, több napi felszereléshez, beépített laptop tartó, kiegészítőkkel bármilyen feladatra alkalmassá tehető
Cikkszám: X41