Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ingyenes szállítás

csomagpontra ingyen 10 000 Ft-tól*

NopixGo NPG433 Elektromos Szúnyogriasztó karkötő

Tovább a termékleíráshoz...

 

Szállítási és fizetési információk

Ár:
32.900 Ft (25.906 Ft + ÁFA)
Cikkszám: NOP76299990470
Gyártó: NopixGo

Átmeneti készlethiány!
Made in Switzerland
vegyszermentes, biztos megoldás
ártalmatlan emberre és állatra egyaránt
beépített akkumulátor
5 nap működés egy feltöltéssel
1 óra töltési idő
2 méteres hatósugár

A termék már nem elérhető
Kifutás dátuma:
2019-07-17

grenke

 

Leírás

Forradalom a szúnyog elleni védekezésben - Intelligens csúcstechnológia kémia helyett, 0 környezetkárosító hatás – Made in Switzerland

A NoPixGo szúnyogriasztó karkötő megközelítése teljesen új és minden eddigitől eltérő megoldást kínál a szúnyog elleni védelemben.

Az innovatív technológiát Kurt Stoll svájci villamosmérnök-tudós dolgozta ki magas frekvenciával kapcsolatos kutatásával, aki elkötelezettje a maláriaszúnyog elleni küzdelemnek. Kutatásának célja, hogy minél kevesebb gyermek és felnőtt fertőződjön meg a szúnyogok által okozott betegségtől. Karl egy olyan megoldást dolgozott ki, ami megelőzi a szúnyogcsípést viszont az eddigi megoldásoktól eltérően semmilyen negatív hatással nincs az emberi egészségre és a környezetre.

Kemikália mentes megoldás

A Tübingen Egyetem (Németország) szúnyog-szakértőivel végzett különböző tesztek során kiderült, hogy a szúnyogok nemcsak a kémiai ingerekre érzékenyek, hanem az elektromágneses hullámokra és jelekre is reagálnak, így elérhetővé vált egy olyan megoldás, mely biztonsággal használható bárkinek, beleértve a kisgyermekeket is.

Egyszerű, de annál inkább megbízható működés

A NoPixGo karkötő roppant egyszerűen használható. Beépített akkumulátorát az okostelefonjainknál is használt Micro-USB töltő segítségével 1 óra alatt feltölthetjük, majd feltöltést követően 5 napon keresztül élvezheti használója körülbelül 2 méteres körben a szúnyogmentes, felhőtlen kikapcsolódást. A szúnyogok távoltartásáról a NopixGo szúnyogriasztó karkötő által kibocsátott gyenge elektromágneses mező gondoskodik, mely kutatásokkal alátámasztottan (IEC és az IECEE által jóváhagyott [IEC Nr. 16-EL-0331 SO1]) teljesen ártalmatlan emberekre és állatokra egyaránt.

 

Az állítható karkötő mindössze 15 gramm, vízálló, -20 - 60°C között a gyártó garantálja a zavartalan működést. Innovatív eszközünk többféle divatos színben elérhető, ergonómiája pedig úgy lett kialakítva, hogy egyáltalán ne zavarja használóját semmilyen tevékenységben. A funkciót jelző segédledek egyszerűen tájékoztatnak bennünket szúnyogriasztó karkötőnk működési állapotáról.

 Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!