Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ingyenes szállítás

csomagpontra ingyen 10 000 Ft-tól*

ATN X-Sight 4K Pro 3-14x digitális céltávcső

Tovább a termékleíráshoz...

 

Szállítási és fizetési információk

Ár:
369.900 Ft (291.260 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ATNDGWSXS3144KP
Gyártó: ATN
3-14x-es nagyítás
éjjel és nappal is használható
Ultra HD felbontás, HD monitor és Ultra HD lencsék
szuper erős Obsidian IV Dual Core processzor 
Bluetooth, WiFi - élőkép Android és IOS eszközökön
Magyarországon és az EU egyes országaiban vadászati célú használata csak keresőként engedélyezett
A termék már nem elérhető
Kifutás dátuma:
2019-05-14

Leírás

Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható. 

Az ATN X-Sight 4K Pro digitális céltávcsövek forradalmian új távlatokat nyitnak. Nappal és éjjel is egyaránt használhatók számos „okos” funkcióval megtámogatva. A céltávcsőben lévő ATN Obsidian IV Dual Core processzor számos érzékelőt vezérel és egyetlen gombnyomással, vagy a fegyver elsütésével (RAV - Recoil Activated Video funkció aktiválásával) felvételek készíthetők vele. Tudásával egyedülálló a piacon és páratlan funkciókkal rendelkezik. Különlegessége a 3864 x 2218 pixel felbontású szenzor, a kifinomult elektronika számos vezeték nélküli funkcióval. Mindez egy klasszikus céltávcső szerelékekkel teljesen kompatibilis, 30 mm átmérőjű tubusba rejtve.

Az Ultra HD lencsék és az Ultra HD felbontású képszenzor továbbítja a kristálytiszta, színes képeket a HD felbontású monitorra. Videófelvétel és fényképek rögzítésére is alkalmas használat közben egyetlen gombnyomással, vagy a fegyver elsütésével. Az előző verziók felhasználóinak kérésére az új Obsidian IV processzor teljesítményét úgy méretezték, hogy a Dual Stream Video funkció segítségével egyszerre jeleníti meg az élőképet a felhasználó számára, rögzít 1080 P-ben a külső micro SD kártyára és osztja meg a videót 720 P-ben. Beállítható sorozatfelvételre is. Sorozatfelvétel esetén a képkockák között eltelt idő is állítható.

A beépített digitális iránytű és ballisztikai program a bevitt és mért adatok alapján minden tényezőt számításba vesz és a kalkuláció alapján a szálkereszt célzópontját automatikusan áthelyezi* a becsapódási pontra. Beépített elektronikus barométer gondoskodik a ballisztikai kalkulációk még pontosabb elvégzéséről. A WiFi és Bluetooth funkciók is menüből érhetők el. Az elsütéskor - beállítástól függően - automatikusan készülő videók 1080 P minőségben, 30, 60, vagy 120 képkocka / másodperc sebességgel menthetők el. Mindez a körülményes rákészülés legcsekélyebb terhe nélkül.

Különböző szálkeresztek választhatók ki különböző színekben. A céltávcső nullázása egyetlen lövéssel pár másodperc alatt lehetséges a menüben található belövés funkció segítségével. Több fegyver belövése és többféle lőszer ballisztikája is tárolható az X-Sight 4K Pro memóriájában.

Távolságmérő funkció segítségével szinte teljes pontosságú becslést ad a céltárgy távolságáról, és ennek megfelelően hozzáigazítja* a szálkereszt célzópontját a becsapódási ponthoz.

 

Nappal színes, éjszaka fekete-fehér, vagy fekete-zöld képet ad. Éjszakai üzemmódban állítható a fényerősítés szintje is. Egy 850 mW-os 850 nm hullámhossz tartományú külső infravető (tartozék) segíti a készülék használatát teljes sötétségben, vagy rossz fényviszonyok esetén.

Fokozatmentes zoom gondoskodik a rugalmas nagyításról. Beépített giroszkóp biztosítja a remegésmentes képet és a stabil lövéseket. A távcső megjeleníti a vertikális és horizontális dőlésszöget is. 

Egyszerűen használható geotagging funkció rögzíti a felhasználó földrajzi elhelyezkedését az elkészült felvételek mellett és a későbbiekben bármikor visszakereshető, merre járt a felvételek készítője. Rögzíti a felhasználó tengerszint feletti magasságát is. A látómezőben megjelenített elektronikus iránytű segíti a tájékozódást és sebességmérő mutatja a felhasználó sebességét, ha mozgásban van.

Beépített WI-FI és Bluetooth* adóvevő segítségével csatlakoztatható mobil telefonokhoz és tabletekhez (Android és IOS). A csatlakoztatott eszköz használható keresőként, így társunk élőben figyelheti mit lát a lövész a távcsőben. Wifi-vel történő csatlakozás esetén számos funkció (pl. szálkereszt típus választás) a csatlakoztatott eszközről is elérhető.

A készülék USB-C, mini HDMI csatlakozóval és micro SD kártya foglalattal rendelkezik, a micro SD kártya 64 GB-ig bővíthető.

Az USB-C csatlakozó a felvételek számítógépre történő mentése mellett, külső táp (powerbank) csatlakoztatására is lehetőséget ad. 

Az X-sight 4K Pro szabványos Picatinny sínekre rögzíthető. Fekete alumínium háza tartós és pehelykönnyű. Mivel a készülék vízálló, szinte bármilyen időjárási körülmények között használható. A tetején találhatók a menü vezérlő gombok, a céltávcső oldalán pedig a digitális zoom mértéke állítható praktikus, recézett felszínű állító tárcsával. A fegyveren való rögzítéshez három Picatinny / Weaver szerelék áll rendelkezésre.

És még egy hasznos tulajdonság: az új processzor nem csak szuper erős, de a tápegységgel is csínján bánik. Folyamatos használat mellett - funkció használat függvényében természetesen - akár 18 óra feletti rendelkezési állási idővel számolhatunk a beépített tölthető Li-Ion akkumulátor esetében. 

 


 

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

  • 1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
  • 2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
  • 3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
  • 4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
  • 5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
  • 6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.
 Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!