Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blaze fűthető talpbetét (vezetékes)

Blaze
18.900 Ft (14.882 Ft + ÁFA)
Menny.:db
méretre vágható
2 x 3 AA elem, vagy akku működteti
lábszáron rögzíthető tartozék elemtartó
Cikkszám: BLWBL00036

Vegye meg részletre!

 

 

Ruha méret
méretre vágható
Színe
fekete
18.900 Ft (14.882 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Kábeles fűthető talpbetét

Méretre vágható talpbetét, mely AA elemekkel, vagy tölthető akkumulátorokkal üzemeltethető.


A hideg idő beálltával ki ne érezte volna már, hogy lába elfagy a szabadtéren töltött órákban? Kötelező teendőink, munkánk során létfontosságú, hogy komfortunk, egészségünk ne sérüljön, és jó hangulatban végezzük feladatainkat, vagy szívesen éljünk szabadtéri hobbinknak. A Blazewear fűthető talpmelegítője erre a problémára kínál megoldást. Egyszerűen méretre vágható, használata végtelenül egyszerű, mindössze AA (ceruza) méretű elemekre, vagy tölthető akkumulátorokra van szükség üzemeltetéséhez, amiket egy (tartozék) kis tartóba helyezve felcsatolhatjuk azt mindkét alsó lábszárunkra. AA akkumulátorokkal mindez költséghatékony, és megfizethetetlen mértékben megnöveli komfort érzetünket. Egy elem szettel, vagy AA akkumulátorokkal a fűtési idő akár 2-4 óra is lehet, ez az idő pedig több garnitúra elemmel, vagy akkumulátorral akár órákig tartó komfortérzetet is biztosíthat.
Egységes, homogén hőmérsékletet nyújt az egész talpfelületen mindaddig, amíg az elem energiát szolgáltat, ezt pedig egyetlen kapcsolóval könnyedén vezérelhetjük az elemtartón - akár nadrágon keresztül is.
Védje egészségét ezzel az egyszerű szerkezettel, hogy a hideg idő ne jelentsen automatikusan "túlélendő" időszakot!

A talpbetét 44 Celsius fokos maximális fűtési teljesítménye igazodás profi gyártók termékeihez. 44 Celsius-ban maximálták a fűtési teljesítményt, mely aktívan gátolja a láb kihűlését és nagyban javítja a komfortot, de nem okoz intenzív radiátor-szerű meleg-élményt. Miért?  Mert egy radiátor a cipőben egészségtelen és veszélyes. Az intenzív meleg-élményhez (különösen rossz szigetelésű cipő esetén) magasabb, 50 Celsius feletti fűtési teljesítmény kell amely bár technikailag megoldható lenne, de a magas hőmérséklet garantáltan a láb izzadását okozza, mely a fűtési teljesítmény csökkenését követően a kihűlés alatt garantált megfázást okoz. Ezért kérjük csak akkor válassza ezt a terméket, ha a fentieket elfogadja. A termék használatával lába egy hőforrás által garantáltan védve lesz a kihűléstől, de Ön nem fog intenzív meleg-élményt megélni – cserébe nem fog megfázni. A 44 Celsiust produkáló talpbetétek nagyon hasznosak, sokat segítenek, nagyban növelik a komfortot, óvnak a kihűléstől, de a meleg-élmény korlátozott, melynek hatékonysága egy jól szigetelő cipővel növelhető.

*Figyelem! A talpbetét behelyezésekor ügyelni kell arra, hogy FELIRATTAL LEFELÉ tegyük a cipőbe! A felirat nélküli, fekete oldalának kell a talppal érintkeznie!

Kérjük, hogy a talpbetétet méretre vágás előtt próbálja ki, mert a körbevágás után és/vagy cipőben történő kipróbálás után csak jelentős értékcsökkenéssel tudjuk visszavásárolni! 

Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!

Paraméterek

Energiaellátás 2 x 3 AA elem / akku
Fűthető Igen
Felhasználhatóság Tölthető
Méretek méretre vágható
Tartozékok lábra rögzíthető elem tartó, tartó zsák