Thermosoles-futheto-talpbetet-taviranyitos-
Thermo Soles fűthető talpbetét távirányítós - XL - 42,5-45
49 900 Ft

Thermo Soles fűthető talpbetét távirányítós - XL - 42,5-45

- 900 mAh-ás beépített akkumulátor
- bekapcsolás és fokozatállítás távirányítóval
- fűtési hőmérséklet 38-44 Celsius
- 500 alkalommal újratölthető
- akár 6 óra működési idő
- vékony kialakítás

Cikkszám
THS3FXL
Beérkezés alatt
Választható méret
Szín
49 900 Ft
Részletek

A Thermosoles távirányítós, fűthető talpbetét ideális választás arra, amikor a lábbeli levétele problémát okoz. A beépített 900 mAh-ás akkumulátornak köszönhetően nincs szükség kábelre, ugyanakkor a talpbetét vékony és kényelmes viseletet biztosít. A fűtési hőmérséklet 38-44 Celsius fok között állítható a távirányító segítségével. Lábbelitől és a külső hőmérsékleti körülményektől függően akár 6 óra fűtési idő érhető el. Adott mérethatárokon belül méretre igazítható.

A talpbetét 44 Celsius fokos maximális fűtési teljesítménye hosszú kísérletezés eredményeként osztrák sportolók, orvosok és hegyi szakemberek bevonásával került kialakításra. 44 Celsius-ban maximálták a fűtési teljesítményt, mely aktívan gátolja a láb kihűlését és nagyban javítja a komfortot, de nem okoz radiátor-szerű intenzív meleg-élményt. Miért?  Mert a radiátor-szerű meleg a cipőben egészségtelen és veszélyes. Az intenzív meleg-élményhez (különösen rossz szigetelésű cipő esetén) magasabb, 50 Celsius feletti fűtési teljesítmény kell amely bár technikailag megoldható lenne, de a magas hőmérséklet garantáltan a láb izzadását okozza, mely a fűtési teljesítmény csökkenését követően a kihűlés alatt megfázást okoz. Ezért kérjük csak akkor válassza ezt a terméket, ha a fentieket elfogadja. A termék használatával lába egy hőforrás által garantáltan védve lesz a kihűléstől, de Ön nem fog intenzív meleg-élményt megélni – cserébe nem fog megfázni. A 44 Celsiust produkáló ThermoSoles talpbetétek tudományosan megalapozottak, gondos kutatás-fejlesztés eredményei,  sokat segítenek a hidegben mert hosszú távon nagyban növelik a komfortot, óvnak a kihűléstől, de a meleg-élmény korlátozott, melynek hatékonysága egy jól szigetelő cipővel növelhető.

Mérettáblázat:

S:     EU 36-37½
M:    EU 38-40
L:     EU 40-42
XL:   EU 42½-45
XXL: EU 45½-47

A Termék gyógyászati célra nem alkalmas.

Figyelem! Az Ön által megvásárolni kívánt talpbetét hygiéniai termék! 100%-os elállási joggal kizárólag a bontatlan csomagolású, cipőbe be nem helyezett talpbetét esetében élhet! A kibontott és / vagy cipőbe helyezett talpbetétek esetében levonási jogunkkal élünk, melynek mértéke a vételár 95%-át is elérheti.

A termék használatát természetes alapú anyagokkal ajánljuk.

Adatok
Gyártó :
ThermoSoles
Energiaellátás:
900 mAh oldalanként
Jótállás:
Gyártó által vállalt garancia: 2 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például, de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.
Fűthető:
Igen
Tömeg (g):
300
Választható méret:
XL
Tartozékok:
talpbetétek, integrált akkumulátorok, töltő, távirányító
Szín:
piros
Felhasználhatóság:
Tölthető
Cikkszám:
THS3FXL
Hasonló termékek