Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DDoptics DDsight MilSpec 8 Red Dot

DDoptics
114.900 Ft (90.472 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Hitelajánlatok
kompakt és könnyű ház
5 fényerő mód
hosszú elem élettartam
extra nagy látómező
Cikkszám: DDS442000015
 
114.900 Ft (90.472 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Hitelajánlatok

Leírás

Az új DDsight MilSpec kifejezetten hivatásos használatra lett kifejlesztve, ezért kiváló eredményeket produkál sportlövészet és a vadászati ​​alkalmazás terén is. A MilSpec-et úgy tervezték, hogy 100 százalékban lövésálló legyen, még nagyobb kaliberek esetén is, mint például az 50-es. A DDsight MilSpec háza robusztus magnéziumötvözetből készült. Az integrált 21 mm-es Weaver / Picatinny gyorsrögzítésnek köszönhetően a MilSpec gyorsan és egyszerűen felszerelhető, használható.

 

8 különböző szálkereszt választható

A DDsight MilSpec 8 különböző szálkereszttel rendelkezik, amelyek forgókapcsolóval választhatók ki. A világító pont mérete mindössze 2 MOA átmérőjű, míg a nagyobb 4 MOA átmérővel rendelkezik. Zöld vagy piros színű irányzék választható és 5 fényerőállítási opció érhető el.

 

Piros pont lézerrel: nincs szükség központosításra - parallaxismentes

A piros pontos "DDsight" nyílt irányzékkal soha nem kell aggódnia a betekintés szöge miatt. Amint a világítópont egybeesik a céllal, lőhet. A többi reflex irányzékkal szemben, amelyek meglehetősen nagy parallaxis hibákat vétenek, mindig támaszkodhat a DDsight irányzékára.

 

Akkumulátor vagy lítium-ion gombelem használata

A DDsight MilSpec hagyományos CR2032 akkumulátorral működik - az akkumulátor élettartama akár 1000 óra is lehet. Az oldalsó elemtartó rekesznek köszönhetően az elem nagyon gyorsan cserélhető. Az integrált töltőaljzatnak köszönhetően a MilSpec opcionálisan újratölthető gombelemmel a kialakított akkumulátor cellának köszönhetően (LIR 2032). Az akkumulátorokat legfeljebb 5000 töltési ciklusra tervezték!

 

IP54 védelmi osztály

A DDSight szabadtéri használata és a vadászati felhasználás esetén mindenképpen IP54 védelmi osztályra van szükség. Az első számjegy az idegen testek behatolása elleni védelem mértékét jelenti. Az 5-ös érték itt azt jelenti, hogy az irányzék és a hozzá tartozó elektromos alkatrészek védve vannak a káros mennyiségű porral szemben. A második számjegy (4) a víz elleni védelmet jelöli, és azt jelenti, hogy az eszköz védett a fröccsenő víz ellen. Mivel a szabvány szerint az esőt fröccsenő víznek tekintik, a nyílt irányzékok jól védettnek tekinthetők.

 

Jellemzők:

  • 41,73 m látómező
  • parallixismentes
  • magas lövésállóság
  • 30 év gyártói garancia

Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!

Paraméterek

Legkisebb nagyítás 1x
Legnagyobb nagyítás 1x
Energiaellátás CR2032
Célzójel pont, piros és zöld színben
Látómező 41,73 m
MOA állítás 1 klikk = 1 MOA = 3 cm
Parallaxis állítás parallaxismentes
Vízállóság IP54
Működési / tárolási hőmérséklet -25° - +70 °C
Választható szín fekete
Jótállás Gyártó által vállalt garancia: 30 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például, de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.