Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DDoptics Kolibri 8x33 Gen3 keresőtávcső

DDoptics
93.900 Ft (73.937 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Hitelajánlatok
kiváló fényerő
124 m látómező
kimagasló ütésállóság
polikarbonát ház, 485 g
Cikkszám: DDS440120033

Vegye meg részletre!

 

 

 

93.900 Ft (73.937 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Hitelajánlatok

Leírás

A kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező "Kolibri 8x33" keresőtávcső megbízható társ a túrázók, a természet szerelmesei, az ornitológusok, az erdei munkások és vadászok számára. Alacsony tömege (485 g) és kicsi méretei (hosszúság: 133 mm, szélesség: 44-124 mm) miatt ezek a távcsövek bármilyen hátizsákban tárolhatóak, és hosszabb túrákon sem jelent terhet.  A dioptria állításhoz szükséges tárcsa a jobb okuláron található. A működési hibák a konstrukció egyszerűsége miatt kizártak. A szemüveget viselők kényelmesen beállíthatják a szemlencséket négy pozícióba, így a tökéletes betekintési távolságot elérve kerülhető el a széles látómező (124 m) elvesztése. 

Míg az Kolibri 8x33 Gen3 a bevált tetőprizma rendszeren (Schmidt Pechan) alapszik, az ezekhez a távcsövekhez használt üvegtípusokat teljesen átalakították. Ez az innovatív ED üveg (extra alacsony diszperzió) még jobban csökkenti a színes peremeket, mint a korábban használt ED üvegek esetében. A felhasználó előnye a tökéletesen összehangolt és ragyogó színek. Az újonnan az Kolibri 8x33 Gen3-hoz kifejlesztett PHC140 fázisjavító bevonat megakadályozza az összes nemkívánatos hullám-optikai hatás 99 százalékát, és így a legkisebb elmosódást is megakadályozza.

Az Kolibri 8x33 Gen3 Fieldstar készülékkel az optikai kép a technika jelenlegi állása szerint reprodukálható maximális felbontásban működik. Ezt garantálja a speciális DDlucid bevonat, amellyel a Schmidt-Pechan tetőprizma két tetőfelületével kiegészítve biztosított. Ez a japán fotóipartól származó bevonat a jól ismert és bevált ELR bevonat (Extra Low Reflection) továbbfejlesztése. A DDlucid az egyik leghatékonyabb binokuláris bevonat. Jelenleg csak a prémium távcsövek rendelkeznek hasonlóan kifinomult bevonattal.

A távcső fejlesztésekor a DDoptics a kiváló minőségű kivitelezés és a bevonat mellett nagy jelentőséget tulajdonított a különösen nagy látómezőnek. Az eredmény 124 m-es látómező az "Kolibri 8x33 Gen3" számára, amely a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. Ez a 8x33-as távcsövek rekordja. Hangsúlyozni kell, hogy a nagy látómező ellenére alig észlelhetőek torzulások, és a kép egészen a széléig éles.

A Kolibri 8x33 Gen3 távcső fókusztartománya 3,5 m-től kezdődik. Ezáltal ezek a távcsövek ideálisak az állatok, madarak és rovarok megfigyelésével kapcsolatos magas követelmények kielégítésére. A csúcskategóriát elérő nagy felbontás, rendkívül széles 124 m-es látómező és kiválóan kivehető részletek mind felelősek a tökéletes élményért, amit ez a távcső nyújt.

A DDoptics termékek 30 év gyártói garanciával kerülnek forgalomba.

Jellemzők:

124 m-es látómező
DDlucid bevonat
ED Appochromat
485 g
3,5 m közelpont
30 év gyártói garancia

Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!

Paraméterek

Legkisebb nagyítás 8x
Legnagyobb nagyítás 8x
Fényerő 17.1
Állítható szemkagyló igen
Betekintési távolság 17 mm
Bevonatok FMC HDX
Kilépő pupilla 4.13 mm
Dioptria kompenzáció központi -3 - +3 dpt
Elméleti szürkületi érték 16.3
Gáztöltés nitrogén
Látómező 124m / 1000m
Látószög 7.2°
Legkisebb fókusztávolság 3.5m
Prizmarendszer Schmidt Pechan fáziskorrekciós
Szemüveggel használható igen
Távcső frontlencse átmérő 33mm
Nagyítás (x) 8x
Távolságmérős nem
Vízállóság 1.5 méter mélységig
Anyaghasználat Polikarbonát ház, gumi burkolat
Méretek 133 x 124 x 44 mm
Tartozékok távcső, tok, nyakpánt, objektív védő kupakok, garancia füzet
Választható szín zöld
Tömeg 485g
Jótállás 30 év gyártói garancia, melyből 1 év forgalmazói jótállás